C.A_R.I.A. Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Dakle odnosi se i na akusticnu i na elektiricnu... Moja je bila framusova,cini mi se da je i Zika iz "zane" imao istu kad je pocinjao da svira... dakle,prva gitara,prva ljubav ? da vas cujem...
Evil warning Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Dakle odnosi se i na akusticnu i na elektiricnu... A bas?
C.A_R.I.A. Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 okej moze i akusticni bas... or whatever....
Imenjak Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 prva gitara mi je neka Zagrebacka akustara, a druga tj. elektricna Hoyer Flying V mnogo lepa gitara bila .... mnogo
Mr. Smarty Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Melodia Menges naravno ...drndao sam je jedno 2 meseca u prazno pa sam onda kupio Pacifiku i poceo da idem na casove
The Eagle Nature Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Neka olupina od Jolane sa OGROMNIM razmakom izmedju zica i vrata.... horror
BogOtac Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Ne znam koja je 'marka' ali je sam je platio 15 dm. eh to su bili dani Kasnije sam je prodao ortaku za 150 din... raspala mu se posle 4 meseca... Sad imam Musimu EuroClassic 250.
bu Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 prvi bass mi je bio (i sad je) neki Diamond bass prlavljen u Ceskoj oblika Les Paul, kupljen u Rusiji(tacnije Sibir ), a dobio sam ga kad sam imao 5 godina, da sam bio pametan pa onda uzeo da sviram bio bi srpski Wooten , ali gitra je nikad izdrzljivija, podnela je sve moguce udarce, ispadanja, bacanja i ko zna sta jos i jos je citava. kupljena je za pisljivis 15$. pozdrav
Evil warning Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 prvi bass mi je bio (i sad je) neki Diamond bass prlavljen u Ceskoj oblika Les Paul, kupljen u Rusiji(tacnije Sibir ), a dobio sam ga kad sam imao 5 godina, da sam bio pametan pa onda uzeo da sviram bio bi srpski Wooten , ali gitra je nikad izdrzljivija, podnela je sve moguce udarce, ispadanja, bacanja i ko zna sta jos i jos je citava. kupljena je za pisljivis 15$. pozdrav Jebote bas ti stajao 11 godina u gajbi i ti se tek tad setio da uzmes da sviras
dima Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Akusticna "Greco", i dan danas je imam iako datira iz 1967.
Nurg Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Naravno - Jolana. Neka losa kopija Jazz Bass-a kupljena u ceskoj za cirka 50 dem u to vreme. Pre toga sam imao neke akustare, ali to ne racunam
Guest spiritual holocaust Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Takodje Jolana (krsh bass) - Dobro je da nisam jedini koji se maltetirao sa Jolanom .
Imenjak Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 a bre sve neke gitare kupljene u stranskim zemljama! da i moja akustara je bila horor sto se tice udaljenosti zica od pragova, 1.5 cm odprilike..
Шарки Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 MELODIJA MENGESH!!!!! Moje je ubedjenje,da ako ne pochnesh sa Melodijom ili Jolanom,koja je pritom HOROR KRSH,i razmak izmedju zica i vrata joj je manji od 2 cm, od tebe nece postati nikakav gitarista/bassista!!! I zato sad ja przhim
3MAJ Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 jolana naravno. znachi mogao si da provuchesh prst izmedju zhica i vrata gitare patio sam se sa njom jedno godinu dana, ali pomoglo je btw. koji je ovo put da se otvara ova tema ovde?
Marko, Mon_a[MOR]e Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Jolana bass, telekaster oblik a zar nije ESP LTD M-100 ?
Ivan_ Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 e' date='13. 6. 2004, 10:27'] a zar nije ESP LTD M-100 ? Nije no je neka no name akusticna gitara koju je cale kupio na moru pre jedno 35-40 godina ... al nju i nisam svirao, pa je onda bila ujakova klasicna... itd... pa da ne bi objasnjavao put gitaroski ;P (dakle esp nikako nije prva) odabrao sam ovaj brzi
Crusader Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Polovna kalsicna Yamaha G260-S, i to mi je ujedno i jedina gitara za sada Zvuk je odlican, glasna je, jedino sto su zice (pogodicete) mnogo udaljenje od vrata pa su bare hvatovi malo zajebani posle duzeg sviranja... ALI u septembru kupujem Pacifiku (nikako da mrdem od Yamaha-e)
C.A_R.I.A. Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 jolana naravno. znachi mogao si da provuchesh prst izmedju zhica i vrata gitare patio sam se sa njom jedno godinu dana, ali pomoglo je btw. koji je ovo put da se otvara ova tema ovde? hm,well onda aktivirajte staru i brisite opvu temu,ako stara jos postoji... nije uopste problem...
Froiibaad Posted July 12, 2004 Report Posted July 12, 2004 Melodia Menges naravno ...drndao sam je jedno 2 meseca u prazno pa sam onda kupio Pacifiku i poceo da idem na casove Moj covek Samo sto sam ja svirao melodiju 2 godine pa onda uzo pacificu i sad imam Starta
BittyX Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Kevina akustichna gitara koja upravo slavi 31. rodjendan (gitara, ne keva ), a elektrichna neka bugarska crvena Kremona, na headstock_u ispod "Kremona" znaka pishe cena "225 LV." A to mi je tjale uzeo neshto extra jeftino, ne setjam se sad tachno za koliko kesha... Inache, ta bugarska gitara ima 2 humbackera koji rade prilichno dobro
Recommended Posts