Baal Posted November 4, 2006 Report Posted November 4, 2006 Erm.. Ne znam da li je iko ikada svirao na gitari marke Solist.. To je bila moja prva.
-Abraxas- Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 MOja prva elek. gitara je bila,u stvari jos je posedujem,Gretsch.Samo jos ne znam njeno pravu seriju i ime.
Џрк Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 (edited) Ne znam da li je iko ikada svirao na gitari marke Solist.. Nije niko, samo ti. Napravili jednu i zabranili im da prave vise :) Edited November 5, 2006 by Heavy jerk
*Pera* Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 daj brate ona zelena gore nije normalno...
blackbite Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Znam coveka koji je svirao ural. Posle njega kupio ibanez grg 270, i stavio na njega trinaeske, naviko na tvrdo i hteo da delje ritam. Kad ono vrat se iskrivio , a floyd izdigao pa mislio da reklamira gitaru
Wolflord Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 He he he Ko je to 'leba ti? Ako je neko poznat malo da ga zajebavam.
blackbite Posted November 5, 2006 Report Posted November 5, 2006 Evo pivo na moj racun, da ne objasnjavam sada, ne znam dali i koliko ga znas.
MegaDex Posted November 10, 2006 Report Posted November 10, 2006 Budzeni Ural Budzeni ural :) :) Kolko magneta ima ja mislim da bi prdez nad njima razneo i pojacalo i gitaristu i grad...samo bi Ural preziveo
DJ_raBo Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Kako su iskrene te Ruske gitare, to stvarno nije normalno
Шарки Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 Што бих ја волео да поседујем тај комад. Јеби га, луд сам за кршевима!
MegaDex Posted November 11, 2006 Report Posted November 11, 2006 0vaj budzeni ima 8 magneta :) ...mozda je predvidjen da obara F-117
Wolflord Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 Jebote stvarno je uzas od gitare! Ko zna, mozda bi oborilo i B-2
Mati Posted December 9, 2006 Report Posted December 9, 2006 i ne bih se bas usrecio kada bih dao 500-800e,za neki RG550 japanske proizvodnje sa licenciranim floyd-om. ...
Rile Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Prva dzitra - akustara koju je cale kupio izlomljenu (kod vrata), i odveo majstoru da je sredi... To je bilo pre 20 godina... Lik je toliko dobro zalepio vrat, da se za 20 god sve drugo razdrndalo sem vrata! Mada nju nisam preterano puno svirao... Sada imam bas sQUIER prec... I koliko god on bio ekstra udoban, mnogo mi ide na q*ac sto ima 1 mrtvi single. Al sta da se radi nosice se dzakovi, pa haj' sad...
Shuma Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Prva dzitra je bila iz rusije i to akutara sa jako losim pragovima.U pocetku je bilo fino a onda sam stavio Martin zice i bilo mi je jako lose zbog prstiju... E a prvi bass sam dobio 8 meseci posle nje.Taj bass je ruski,mala skala-bukvalno kao da sviras elektricnu sa 4 debele obrusene zice(inace su za fretless),sunburst boje,preko kobilice zastita,2 jako lepa passivna magneta,posle sam nalepio i jednog crvenog demona bas izmedju magneta.Imao sam lepa vremena sa njom i pazite kad je nekim dalekim putevima dospela i ruke cuvenog Tocka...ispunila je svoj san
tHe NecromasteR Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 J&D Strat, kinez. Kupio od ortaka za 50e jer mu je toliko trebalo da plati WoW I guess I dalje je imam, radi pos'o
Guest pocetnik Posted February 8, 2007 Report Posted February 8, 2007 par meseci sviram na kinezu od 3000 dinara, akusticna, doduse ukapirao sam posle par hiljada zuljeva i unutrasnjih krvarenje da je manja nego standardna i da su razmaci izmedju zica oko 1 mm ujedno pozdravljam sve na forumu, za par dana uzimam strat-a tako da cete me gledati vise . . . sakut
Shix Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Auu sto meni nesto ovi ibanezi ruzni.. neznam zasto, ali zato verujem da imaju dobar dzn dzn zvuk. Moja prva gitara je bila kopija stratocastera "Maya". Evo i dan danas je klinac svira Kakav je zvuk imala, specifican i onaj "jebacki" iz ranih 70-ih.
MegaDex Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Ibanezi su generalno otisli u kurac...kako vreme prolaz\i sve gore i gore gitare...pogotovu kod nas sta prodaju
Mr. Smarty Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Ibanez su sjajne gitare ...i sve su bolje i bolje sto se kvaliteta izrade tice...mislim naravno na Prestige modele...ovo ostalo je djene djene, moze da se nadje dobar komad...
MegaDex Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Pusti covek Prestige...pricam o ostalome...znaci gledo bas pre neki dan sta ima po nasim rednjama...nisam zadovoljan uopste...za cenu koju su opalili su neverovatno slabe Pusti covek Prestige...pricam o ostalome...znaci gledo bas pre neki dan sta ima po nasim rednjama...nisam zadovoljan uopste...za cenu koju su opalili su neverovatno slabe
Recommended Posts