Џрк Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Po cemu mislis da su slabe? Ja mislim da su totalno ok.
abraxas Posted February 10, 2007 Report Posted February 10, 2007 Naravno,samo ludaci sviraju Ibaneza! Fender je ok,ali za Country Auu sto meni nesto ovi ibanezi ruzni.. neznam zasto, ali zato verujem da imaju dobar dzn dzn zvuk. Moja prva gitara je bila kopija stratocastera "Maya". Evo i dan danas je klinac svira Kakav je zvuk imala, specifican i onaj "jebacki" iz ranih 70-ih. jebote masina,ha ludnica
Шарки Posted February 11, 2007 Report Posted February 11, 2007 Браћо, све што има сингл магнет код кобилице треба спалити. То вам ја кажем!
Shix Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Pa dobro Marty mora da hvali svoje gitare
Mr. Smarty Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 (edited) Naravno ...ne bi ih kupio da ne verujem u to Edited February 12, 2007 by Marty F
Dushan S Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 A svoju kutiju (vrhunski ejakulat 4x12) ne hvališ?
Mr. Smarty Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 A svoju kutiju (vrhunski ejakulat 4x12) ne hvališ? Psssst Inace, kutija lepo radi...ne znam sta je bilo Uli-ju i ko ga je zajebao ali u toj kutiji ladno ejakulijaju 4 Jensen-a!? ...zato su vrlo brzo prestali da je prave, da ne kvare imidz firme ...par meseci posto sam je kupio, procitao sam na netu da je prestala da se proizvodi...tako da sam za sada mozda i jedini covek u Sribiji kome Behringerov box ne zuji! :)
Jedite Govna Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Pa dobro Marty mora da hvali svoje gitare kako nebih, da ga vidis, gitara mu se totalno uklapa s stilom... no, voljela bi da nabavim i akustaru... to mi nekako budi sijecanje na osnovnu skolu. model slican ovoj, samo u boji trule visnje...
Dushan S Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Psssst Inace, kutija lepo radi...ne znam sta je bilo Uli-ju i ko ga je zajebao ali u toj kutiji ladno ejakulijaju 4 Jensen-a!? ...zato su vrlo brzo prestali da je prave, da ne kvare imidz firme ...par meseci posto sam je kupio, procitao sam na netu da je prestala da se proizvodi...tako da sam za sada mozda i jedini covek u Sribiji kome Behringerov box ne zuji! :) Ćuti dobro je, samo nek prska po zidu box da si ti meni živ i zdrav, možeš umesto behringer da izrežeš bukake 4x75W to su zaboravili Šalu na stranu ja imam Behringer pedalboard i za sad radi da kucnem o drvo
Mr. Smarty Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Znas onu staru izreku...i corava koka ponekad ubode jedno zrno :)
_NeSa_ Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Ćuti dobro je, samo nek prska po zidu box da si ti meni živ i zdrav, možeš umesto behringer da izrežeš bukake 4x75W to su zaboravili Šalu na stranu ja imam Behringer pedalboard i za sad radi da kucnem o drvo Bukkake ima 2 k...
Draža Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Kada je taj Uli krenuo sa biznisom, izgleda k'o da nema cetres leta. Inace Bugera zvucnici se vec uveliko stavljaju u bas pojacala. Kada su skontali da mogu da naprave zvucnik, sto ne bi pokusali i lampasa, nije to nuklearna fizika. Videcete vi, za par godina cemo svi voziti Behringer automobile, izgledace ko mecka, a kostati ko fica.
Mr. Smarty Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Videcete vi, za par godina cemo svi voziti Behringer automobile, izgledace ko mecka, a kostati ko fica. A radice kao Yugo.
Draža Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 A radice kao Yugo. I zujace, ali ne bas svaki. I bice od kvalitetne korejske plastike.
blackbite Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Behringer Ne trosi kompanija novce na neki preterani razvoj vec kupe fore drugih i smisljaju kako ta to isto (slicno), naprave, sa sto jeftinijim (losijim) komponentama, ali taman dovoljno kvalitetnim da uredjaj radi posao u vecini slucajeva. Npr. kad pogledam one pedale njihove sa cenama 15-20 americkih dindzi, skoro da mi dodje da pazarim par komada, za nek se nadje
Draža Posted February 13, 2007 Report Posted February 13, 2007 Bilo bi super kada bi Uli izmislio novu seriju pedala, koje su preslikane boss pedale ali sa isto tako kvalitetnim komponentama. Kuvana plastika moze da ostane, vazno da cena bude neki 50% bossove.
Guest Wheaties Posted February 15, 2007 Report Posted February 15, 2007 anal pleasures http://i-love-anal.info/videos/mediaplayer.php?file=530603
М Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 Hmm, prva gitara... to bi bila klasicna gitara, marke koje ne znam jer je sva islikana nekim hipi motivima i sva je sharena. Ubrzo sam kupio i elektrichnu gitaru i nazvao je Bessie
djoksi Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Koliko vidim,pola nase gitarske scene je pocelo sa Jolanom!Tako i ja s'tim sto je moja bila nova,bila je kopija telecastera i bila je tvrda kao djavo npr ako sviras dva sata onda odmaras dva dana!
Hudini Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Akustična Muzička naklada Zagreb, koju još uvek imam.
Andrija Smith Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Prvo sam imao nekavu шњ akustičnu koja je bila nocna mora za prste. Onda sam poceo da skupljam pare i kad sam skupio aproksimatli 300€ kupio sam sebi Jacksona.
Recommended Posts