Earendil Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Jos jedan Svedski bend koji konkurise za mesto najglupljeg naziva(pored Within Y naravno ).Sviraju melodic death koji podseca na zadnja tri albuma Soilwork-a.Naprimer prva pesma kao da je sa Chainheart Machine ili A Predator's portreit dok je druga kao sa FNF albuma tako da mi pre lici na neke neobjavljene radove soilworka nego na nov bend(iako ima razlike) sto ne moze da bude lose. Quote
Kent Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 inace su Italijani njihov demo je jedan od najboljih demo izdanja koje cuh u proteklih par godina... ima i black uticaja cak (dimmu borgir), mada svirka najvise lici na soilwork, kao sto earendil vec napisa... Quote
Earendil Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 inace su Italijani njihov demo je jedan od najboljih demo izdanja koje cuh u proteklih par godina... ima i black uticaja cak (dimmu borgir), mada svirka najvise lici na soilwork, kao sto earendil vec napisa... Izasao je album Fragment's of D-Generation ja sam mislio da su Svedjani zbog pevaca al jebiga(hvala na informaciji da se ne blamiram vise )u svakom slucaju bar mi ostaje tacna da je naziv benda jako glup(po tome sam i mogao da zakljucim da su italijani) Quote
Kent Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 mozda jeste glup, ali mislim da si ga pogresno napisao... nema h cini mi se Quote
Earendil Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 Ima H ali to je totalno nebitno Quote
Kent Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 pitam zato sto su se kao demo bend zvali disarmonia samo (cini mi se)... no, dobro je sto su uvideli da je to glup naziv, pa su ga na vreme promenili Quote
Out Of Time Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 www.disarmoniamundi.com toliko o nazivu benda... i Nebularium im se vodi kao album regularni... samo je self released... dobra knjizica, josh bolji album... od ovog novog sam chuo par stvari... muzika mi prostija a produkcija bolja... Speed ne peva nishta bolje od tipa koji je pevao na Nebularium-u... in fact, loshiji je... in fact, chini mi se da je loshiji... Quote
The Watchtower Posted February 26, 2006 Report Posted February 26, 2006 "I'm in Studio Fredman [in Gothenburg, Sweden] right now, mixing the new DISARMONIA MUNDI album. Things are going good but hectic as usual. Hopefully everything goes well and the album can be released sometime in April/May." Quote
Kent Posted May 28, 2006 Report Posted May 28, 2006 (edited) Razvali Mind Tricks potpuno! Sve prsti od hitova... Italijani prepuni inspiracije. Vokali potpuno ludilo... Ne samo Speed (koji jeste odlican), nego i ostatak ekipe. Jedan od najboljih metal albuma u dosadasnjem delu godine. edit: bolji od novog Scar Symmetry-a... Bolji. Edited May 28, 2006 by Kent Quote
Earendil Posted May 29, 2006 Author Report Posted May 29, 2006 Ne mogu da docekam da ga preslusam.Nego mogao bi malo vise da ga opises na sta lici Quote
Out Of Time Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 red in flamesa, red in flamesa pa onda malko soilworka a svud okolo debljina i neke ideje inovativne... stvarno brilijantan album majke mi Quote
Kent Posted May 29, 2006 Report Posted May 29, 2006 eto ti opis posle duzeg vremena album bez fillera... i najbolji melodeath jos od spectrala Quote
niking Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 jel ima neko link ili nesto? odakle da skinem? Quote
Kent Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Jedan od najboljih metal albuma u dosadasnjem delu godine. Ispravka: Najbolji Quote
niking Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 ono sa myspace-a je boles'... nasao sam ova dva: Fragments i Mind Tricks na torrentima... jel oni imaju jos samo jedan album pored ovih? http://www.myspace.com/disarmoniamundi Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Imaju jos 2 pored ovog novog:Nebularium i Fragments of D-Generation,koji je super. Quote
niking Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 pa pitao sam jel imaju jos jedan pored Fragments i Mind Tricks... za Fragments nema Seedera... mmimjbm... a kakav je Nebularium? da se trudim da ga nalazim ili ne? Quote
The Watchtower Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 (edited) Jebeno odlican album!! Resurrection Code mi je Ringingtone na mobu. Celestial Furnace!!! Process Of Annihilation!!! Nihilistic Overdrive!! Parting Ways!! . . . Edited June 8, 2006 by The Watchtower Quote
niking Posted June 21, 2006 Report Posted June 21, 2006 bla... nebularium mi se ne svidja posebno... Speed je keva... imaju i spot za Red Clouds, mozda (po mom misljenju) najbolju numeru sa Fragmenata http://www.disarmoniamundi.com/downloads/r...ouds_medium.wmv Quote
niking Posted June 30, 2006 Report Posted June 30, 2006 imaju novi sajt... http://www.disarmoniamundi.com/ i na njemu ima spot za Celstial Furnace, naravno jednu odlicnu pesmu sa novog albuma Quote
DragonHeart Posted December 22, 2006 Report Posted December 22, 2006 Extra je novi album! Potpuno su odvalili! Quote
niking Posted July 10, 2008 Report Posted July 10, 2008 And the title of the new album will be... "The Isolation Game". Some other new song titles are "Perdition Haze", "Stepchild Of Laceration", "Digging The Grave Of Silence" and "Cypher Drone". Quote
niking Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 We have finished the pre-production of our forthcoming fourth album entitled "The Isolation Game" scheduled for an early spring release. The recordings will take place at Ettore Rigotti's "The Metal House" studios in Italy. Bjorn "Speed" Strid (Soilwork, Terror2000) will take part again in the recording of "The Isolation Game". During the following weeks the band will upload on their official myspace page (http://www.myspace.com/disarmoniamundi) pics and videos of the recording sessions of the new album. i nek neko prebaci ovu temu na Avangardu ili tako negde... Quote
Recommended Posts