Poison Angel Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 STA mislite o ovoj muzici? Ako mene pitate kao iskusni slusalac d'n'b-a vec dobrih 5 godina ja samo mogu da kazem da JE*E KEVU!!!!!!! ZNACI FAKIN GUD TING ZA SLUSANJE I SKAKANJE!!!!! Quote
Kakashi Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Nedovoljno melodije. (Uuu, al' sam tolerantan! ) Quote
Sinstrel Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 (edited) Sad samo ocekujem nalet hvalospeva o ovoj muzici od nasih so called progresivaca Elem iskreni i trve drum'n'bass bi trebala da bude Disciplina Kichme u mesto toga ispadose d'n'b bendovi koji imaju i drum i bas i ritam masinu i kompjuter/sempler i kurac-palac... skroz neiskreno! Za djusku je ok ali za neko slusanje kod kuce nikako! Edited June 12, 2004 by AzzA 1 Quote
BodyRemover Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 poison angel: posle 5 godina slusanja imas samo da kazes da je dobro za skakanje. TURD. mogao si barem spomenuti neke izvodjache pa da se pricha nesto. napravi svoju temu zivom, ovako nemam pojma sta da ti kazem osim da sam i ja dugogodisnji uzivalac junglea imalo se prilike videti ovde najeminentnije izvodjace ove mjuze... poz Quote
Poison Angel Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 poison angel: posle 5 godina slusanja imas samo da kazes da je dobro za skakanje. TURD. mogao si barem spomenuti neke izvodjache pa da se pricha nesto. napravi svoju temu zivom, ovako nemam pojma sta da ti kazem osim da sam i ja dugogodisnji uzivalac junglea imalo se prilike videti ovde najeminentnije izvodjace ove mjuze... poz Pa posle 5 godina slusanja mogu samo da kazem da sam shvatila u cemu je fazon....drum nije dubokoumna muzika kao metal ali zaista mozes da se osecas veri hepi i skroz ti je kool ...skroz si rasterecen i zabole te uvo za sve a noge te bole ....ti i dalje skaces i ne mozes da stanes najbolja zurka u zivotu ed rush&optical i jos bolja Kaos night exit 2002 spala sam sa nogu ono sto bi svi morali da cuju od drama je: Stakka & skynet - decoy Crossfire - Hydra ( STVAR JE UBICA) bad company - planet dust (SADA SVRSAVAMMMMM) Black sun empire - negativ ( -za bedacenje-) Cause 4 concern - synergy (zastrasujuce, bolesno) i naravno veliki veliki mast dj Marky i ceo njegov set brasilian job sve je doooobro toliko jel ste zadovoljni!!!!!!! Quote
rebel_grunge Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Drum... Bio na nekoliko drumova, sasvim sluchajno, i koliko god se trudio da razumem tu muziku ili da uzivam u njoj, dooobro se iznerviram, zaboli me glava shto zbog lajt motiva shto zbog muzike i napustim klub (Akademiju). Quote
azal Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 komercijala sux. Ed Rush and Optical moze da prodje ali sto bi slusao tako dosadan drum kad postoji SQUAREPUSHER, AMON TOBIN, COLORSTAR, THE CINEMATIC ORCHESTRA, vecina radova APHEX TWINa, donekle DJ SHADOW, itd... Quote
BodyRemover Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 a? o cemo ovaj covek pricha? aphex twin je govno. poz Quote
Netherworld Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 d'n'b bendovi koji imaju i drum i bas i ritam masinu i kompjuter/sempler i kurac-palac... skroz neiskreno! Poslushaj Red Snapper.... Bubanj, kontrabas, gitara i jos neki baya sa basom i moog taurus-om Quote
Zagrivuk Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 dobar je ali ume da smori slazem se psychedelic trance je daleko bolji Quote
Vitamin K Experience Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Iskreno: trebalo bi da budem mnogo debeo da bi mi se svidelo sve od Squarepusher i Aphex Twin. Ili bar da sam iskusan u drogiranju... aj karamba... Quote
Zagrivuk Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Iskreno: trebalo bi da budem mnogo debeo da bi mi se svidelo sve od Squarepusher i Aphex Twin. Ili bar da sam iskusan u drogiranju... aj karamba... zasto se stalno muzika vezuje za drogu i alkohol? Quote
Netherworld Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 zasto se stalno muzika vezuje za drogu i alkohol? zato Quote
Woodcutter Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Meni je od Drum`N`Bass-a zakon L.T.J. Bukem!Covek je bio Jazz-er,i ima pojma o muzici i ako miksuje electronic-u,ali ima mnogo elemenata Jazz-a i sve je to on lepo uklopio!Mozes da slusas i uz kafu,a mozes i da skaces kao neki narkomani sto sam ih video na Akademiji!Kao sto neko rece Couse For Concern je dobar,ali ni prineti Bukemu! Quote
(Z)arkhon Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 komercijala sux. Ed Rush and Optical moze da prodje ali sto bi slusao tako dosadan drum kad postoji SQUAREPUSHER, AMON TOBIN, COLORSTAR, THE CINEMATIC ORCHESTRA, vecina radova APHEX TWINa, donekle DJ SHADOW, itd... ako je cinematic orchestra dram a tek shadow ,to nema nikakve veze s d n b Quote
Ravendark Posted September 6, 2004 Report Posted September 6, 2004 Slazem se sa Woodcutter-om,LTJ Bukem je zakon,kao i Aphex Twin cisto da napomenem. Quote
Haralampije Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 i od cini mi se bad company - inside the machine odlicno odlicno Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 ja gotivim drum,ima par stvari koje bash gotivim....onak ose pogubish i iskachesh.. Quote
Some_girl Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 psychedelic trance je daleko bolji Najgori moguci pravac rave-a koji postoji! To przi mozdane celije samo tako!!! Bila jednom i vishe nikad... Drum je skroz unirvezalna muzika. Svi mogu da ga slushaju, od metalaca pa do fensera... Meni je skroz super Quote
azal Posted September 2, 2005 Report Posted September 2, 2005 novi Venetian Snares je brutalan, ima dosta drum-a. highly reccomended. i Amon Tobin novi, Splinter Cell Chaos Theory soundtrack. Quote
Recommended Posts