Sour aPPle Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 ja gotivim drum,ima par stvari koje bash gotivim....onak ose pogubish i iskachesh.. Me like! Quote
Zagrivuk Posted September 3, 2005 Report Posted September 3, 2005 Za razliku od ostalih techno pravaca Drum 'n' Bass mi je smor Quote
Poison Angel Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 (edited) domaci zadatak za sve one koji pljuju drum : konflict - messiah kemal - plan b concord down - apollo 13 Bulletproof And Concord Dawn - 12 Gauge Cause 4 Concern & Fierce - Bermuda Concord Dawn - Take Me Away Black Sun Empire - Dark Girl Black Sun Empire & Stu[C4C] - Swipe Matrix - Temperament Dj Shadow - Six Days (Bad Company Vs. Fresh mix Ed Rush & Optical - Why John B - Up All Night Bad Company - Sentient DJ Marky feat. MC Stamina - LK (Carolina Carol Bela) i nemojte vise da pominjete goldi-a i ltj-a to je ko da ja kazem da su najbolji metal bendovi limp bizkit i korn.....(nema veze sa zivotom) Edited September 9, 2005 by Poison Angel Quote
Poison Angel Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 Za razliku od ostalih techno pravaca Drum 'n' Bass mi je smor tehno pravaca????!!!!! bolje cuti i slusaj metal lepo sam se nasmejala........ Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted September 9, 2005 Report Posted September 9, 2005 meni je mnogo dobra stvar ,ona sa nkeim brojem 100neshto,zarez nestho....hmmm..pushtaju je u Demiji Quote
Novaliis Posted September 10, 2005 Report Posted September 10, 2005 Jao moj cimer je fan Drum-a, tako sam i upznao pravac..sta ja znam..nista posebno... Quote
Rufio Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Drum je moja prva ljubav sto se tice elktronske muzike. Znaci bash sam ga mnogo slushao.. Najvishe mi se svideo sto me je podsetio na Punk .. jer mi je nekako kod sve elektronike on nekako bio naj underground i uvek mi je zvucao tako buntovnicki. Sad se licno vishe lozim na Brazilian dram sto se drama tice i to mi mnooogo vishe odgovara od onog HC drama, posebno kad sam gajbi. Ali i dalje volim da odem na zurku da se iskacem ko besan. Posebno kad rade Toxic i Phase. Ipak definitvno najbolja Dram zurka ikada na ovim prostorima je bio KAOS na exitu 2002. I ako sam bio na zilion Dram zurki .. ne pamtim takvu atmosferu...sledece godine Ed Rush i Optical su bili odlicni ali ipak .. ni priblizno. Mozda jedina zurka koja moze da se stavi u rang sa KAOS-om je Roni Size na Exitu 2001 kad je prvi put bio ovde. Quote
Poison Angel Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 Drum je moja prva ljubav sto se tice elktronske muzike. Znaci bash sam ga mnogo slushao.. Najvishe mi se svideo sto me je podsetio na Punk .. jer mi je nekako kod sve elektronike on nekako bio naj underground i uvek mi je zvucao tako buntovnicki. Sad se licno vishe lozim na Brazilian dram sto se drama tice i to mi mnooogo vishe odgovara od onog HC drama, posebno kad sam gajbi. Ali i dalje volim da odem na zurku da se iskacem ko besan. Posebno kad rade Toxic i Phase. Ipak definitvno najbolja Dram zurka ikada na ovim prostorima je bio KAOS na exitu 2002. I ako sam bio na zilion Dram zurki .. ne pamtim takvu atmosferu...sledece godine Ed Rush i Optical su bili odlicni ali ipak .. ni priblizno. Mozda jedina zurka koja moze da se stavi u rang sa KAOS-om je Roni Size na Exitu 2001 kad je prvi put bio ovde. ko zna , zna..... Quote
Poison Angel Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 meni je mnogo dobra stvar ,ona sa nkeim brojem 100neshto,zarez nestho....hmmm..pushtaju je u Demiji da,da to je acen-116,7 Quote
Some_girl Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 tehno pravaca????!!!!! bolje cuti i slusaj metal lepo sam se nasmejala........ same here... Posebno kad rade Toxic i Phase. Toxic i ne bash toliko, al zato je Flip totalno ok Quote
Supergalactic Lover Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 evo za vas ljubitelje drumba: drum'n'bass neuropank, IMPULSE [ Sinthetix, Corrupt Souls, Movig Shadow, Renegade Hardware...]. Atlanta USA. AKADEMIJA 08.OKTOBAR 2005. inace, jedino od drumba sto sam cuo bio je soundtrack domaceg rolerskog filma 'all these years', i ok je. kad budem saznao sta je zapravo bilo na tom sdtracku napisacu. Quote
Haralampije Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 Toxic i ne bash toliko, al zato je Flip totalno ok flip je bbeat ne drum dodushe slushao sam ga samo na sili al da je zabavan jeste Quote
Haralampije Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 inace, jedino od drumba sto sam cuo bio je soundtrack domaceg rolerskog filma 'all these years', i ok je. kad budem saznao sta je zapravo bilo na tom sdtracku napisacu. da nije ova stvar odatle http://www.fetummi.com/Audio/Issene_Namelok-4x4.mp3 ? Quote
Supergalactic Lover Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 jes, al se nalazi samo na traileru za film. konkretno u samom filmu je nema. doduse, fetummi se nesto provlaci kroz ceo film(valjda su saradjivali) i moguce je da se neke od onih stvari sa njihovog site-a nalaze na filmu, al mene mrzi da proveravam. otkud ti znas? Quote
Haralampije Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 znam spot za ovu stvar. a stvar je odlichna Quote
gavrosaurus Posted July 21, 2006 Report Posted July 21, 2006 Drum n' Bass је једна од ретких врста електронске музике коју готивим и коју чујем са времена на време ... Имам 2 нека mp3-а са овим форама и није лоше или је бар избор добар ... Како сам bass-freak ово је тотално мој фазон музике јер, за разлику од техна, мени има неког смисла и није само тубц-тубц-тубц-тубц већ има и сасвим ОК мелодија и линија. И ова музика има обичај да, врло често, буде баш тамна и психоделична (ах, дивоте! ) ... Неки од фаворита: Ram Trilogy Dom & Roland Grooverider Moo Kee Ed Rush (наравно, тата ...) Optical (такође ...) Photek Quote
luktopod Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Serajte.. Dodjo pre 10ak dana sa hmsu open air festivala.. Do yayno je bilo. Koga interesuje, neka pogleda ovde aj Quote
Novaliis Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Evo sta trenutno slusam..mada mozda nesto i nije drum.. Alex Reece Aphrodite Goldie Lemon D Krome & Time DJ Patife ( drum sa zivim instrumentima ) + jos mnogo toga, dosta toga sam " izgubio " a sve mi je to od bivseg cimera koji je bio pravi drum fanatik. Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 DJ Patife ( drum sa zivim instrumentima ) Kako da gavrosaurus dodje do toga? Quote
Novaliis Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Kako da gavrosaurus dodje do toga? Zamisli tu neku brazilsku muziku i atmosferu sa zivim instrumentima i zanimljivim vokalima. Mogu ti ja poslati preko poste, ako imas strpljenja. Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Ma, imam strpljenja ali nemam poverenja ... U PTT-u mogu i slona negde da zagube ili zguzvaju ... A tu muziku samo zamisljam! I inace mi je taj Brazil-Electro FANTASTICAN! Mnogo talentovani ti Brazilci za muziku, covece ... Ajde kad budes dolazio u BG mi narezi to a ja cu tebi ono sto sam ti obecao, onaj Dark Ambiental ... Ali PRAVI Dark Ambiental a ne neko blesavljenje ... Quote
Novaliis Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 (edited) Ma, imam strpljenja ali nemam poverenja ... U PTT-u mogu i slona negde da zagube ili zguzvaju ... A tu muziku samo zamisljam! I inace mi je taj Brazil-Electro FANTASTICAN! Mnogo talentovani ti Brazilci za muziku, covece ... Ajde kad budes dolazio u BG mi narezi to a ja cu tebi ono sto sam ti obecao, onaj Dark Ambiental ... Ali PRAVI Dark Ambiental a ne neko blesavljenje ... E znam za taj problematicni PTT..vec nekoliko dogovora na ovom forumu mi je propalo zbog njih. Trebalo bi da svratim u BG ovog leta ( pozdrav Kveld ) pa cemo se dogovoriti. EDIT:Inace, neces poverovati kakva je ovo opustencija..prava letnja muzika uz pivce. Edited July 26, 2006 by Varg Quote
gavrosaurus Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 EDIT:Inace, neces poverovati kakva je ovo opustencija..prava letnja muzika uz pivce. Ne moram sad bas da pocnem da te mrzim, je li tako ...? Quote
Recommended Posts