Grobodan Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Verovatno ste culi za ovaj legendarni Svedski bend,sviraju old school Grind Core,postoje vec 15 godina i jedan su od sigurno najboljih bendova ovog pravca.Imaju 3 albuma:"Effortless Regurgitation of Bright Red Blood" ,"Carnivorous Erection " i "Deviant".Misljenja... Quote
Frankenchrist Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Uz Cripple Bastards, NeuroVisceral Exhumation, Mortician i Impetigo jedan od meni mnogo dragih bendova. Imam samo hrpu njihovih pesama u kompu, nemam nijedan ceo album, ali u ponedeljak definitivno uzimam "Deviant" (osim ako ne zabodem onaj Impetigo haha). Inace treba reci da pored ta tri albuma imaju i brdo split albuma sa raznim bendovima. p.s. ja mislim da imaju 4 studijska albuma, ako Hetfield Vengeance spada medju studijske... znas onaj, gde na omotu neki lik kolje ili davi neku ribu. Quote
doombringer Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Bend je kultni, ali mi jedino smeta gore-grind zezanje.Meni je najbolji prvi album. Quote
Grobodan Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 Imam samo hrpu njihovih pesama u kompu, nemam nijedan ceo album, ali u ponedeljak definitivno uzimam "Deviant" (osim ako ne zabodem onaj Impetigo haha). Inace treba reci da pored ta tri albuma imaju i brdo split albuma sa raznim bendovima. p.s. ja mislim da imaju 4 studijska albuma, ako Hetfield Vengeance spada medju studijske... znas onaj, gde na omotu neki lik kolje ili davi neku ribu. Ja sam uzeo Deviant pre neki dan i neces uopste pogresiti ako ga uzmes,razbija! Inace,kako vam se svidja omot albuma iz mog potpisa? Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 A grave kaki si ti manijak jebem ti nebo usrano . Di ga izvadi Inace nisam ih slusao grave ce mi nareze ... unapred znam . Quote
Grobodan Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 A grave kaki si ti manijak jebem ti nebo usrano . Inace nisam ih slusao grave ce mi nareze ... unapred znam . De ti iskopa ovu psovku,koji si ti lik To je,bre,kultni bend,cudi me da ih nisi slusao.Narezacu ti,sto da ne. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Pa to ti je moja ikona ta psovka mislim to ili : JEBEM LI TI DETE KRVAVAO ) heehehehe. Polako josh nista nisi cuo sam da dodjem u bg . HEHE inace rezacesh no sta . E stize mi Krisiun-Bootleg iz ceske Deicde-Live in tampa 2001 jedva cekim . Poz. Quote
Denethor Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Super bend. Inache im svaka cast za omot. Quote
`bloodflood Posted August 29, 2004 Report Posted August 29, 2004 Carnivorous Erection jedino sam sluso i dereeeee.......btw, evo malo sad "ceprkam" po ovom death/grind dijelu foruma i naletih na dosta dobrih tema....pa da ih malo ozivimo.... Quote
Grobodan Posted July 8, 2006 Author Report Posted July 8, 2006 Swedish grindcore mainstays REGURGITATE have completed work on their new album, entitled "Sickening Bliss". The band's fourth CD for Relapse is set for an October 23 internationally. "Sickening Bliss" track listing: 01. Bliss 02. Abducens Eminence 03. Euphoric State of Butchery 04. Cocoon of Filth 05. Putrid Serenity 06. Tenderizing the Malformed 07. Violent Necrophilic Climax 08. Cavernous Sores 09. Reborn in Latrinic Ecstasy 11. Bleed on Me 12. Gutrot Hogfrenzy 13. Undying Lust for Cadaverous Molestation 14. Battered with a Brick 15. Devoured by Ghouls 16. Addiction (an Unconditional Love for Blasphemous Perversions) 17. (We Are) Sadistic Hateful Scum 18. Worm Eater 19. Perish in Blood 20. Upheaval of Human Entrails 21. Bathed in Feculence 22. Bestial Sons of Devastation 23. Defile 24. Deterioration of Grated Genitals 25. Excremental Investment 26. Hacksaw Hysterectomy 27. Catatonic Possession Boze,lepseg covera nisam video od Forensic! Quote
WIZARD OF GORE Posted July 10, 2006 Report Posted July 10, 2006 Regurgitate su vazda bili poznati po lepim omotima Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Author Report Posted October 5, 2006 Evo,slusam Sickening Bliss,nema sta,uz Haemorrhage i Napalm,Grind album godine. Preslusajte svi i zajebite one teenager bedroom projekte tipa Lymphatic Phlegn,ovo je prava stvar!!! Quote
Speed_Dead Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 p anije da su nesto posebno....al ....stvarno nisu nista posebno....nema tu neke posebne ideje Quote
splatterzec Posted May 24, 2011 Report Posted May 24, 2011 "Effortless Regurgitation of Bright Red Blood" je nakon Carcass-ovog prvenca najznacajniji goregrind album! Quote
banedeathmetal Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Sjajan bend. Moj Grindcore bend je obradio jednu njihovu pesmu pre par meseci. Koga interesuje da cuje - prva pesma u plejeru: http://www.myspace.com/goateaterserbia Quote
Recommended Posts