Turin Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 a ni drugoimeni nisu daleko 16 Horsepower poz kad si vec pomenuo njih, na pamet mi pade i Jose Gonzalez, bas sam ga juche slushao. Quote
azal Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Peter Gabriel - Up narocito prva pesma, "Darkness" Quote
Kent Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 eeeeeeeeeeeeeeee, nemojte sadcore sa doomom da mi mesate je l`, Max, kako dopustats to|?? Sadcore ne umire nikad! poz Quote
bad Improv mikica Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 neko spomenu Lanternu (BR Lamer mozda), B Minor im je totalna Kata...... ISIS naravno. Moze i Neurosis - Times of Grace da prodje. i A Sun that Never Sets........ Quote
Agarth Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 ISIS/Neurosis/Kayo Dot naravno. Ja ih uzgred i totalno ubrajam u baš doom bendove... Quote
azal Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 i ja. not to mention Cult of Luna, Switchblade, Pelican, Old Man Gloom, itd... Quote
Darken Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 E nabavio sam skoro neku kompilaciju srcecepajuceg domaceg pop-a i rock-a, spusti te bolje od Doom-a. Ima i depresije i svega, a bogami i Olivera Dragojevica. Dacu ti ovih dana. Quote
Darken Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 E, ludaku mali! poz Ja se nisam zajebavao! Evo sad ide parni valjak.... Quote
Žderač Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Jako doom je i pesma od nekog grajnd benda Histerzis Mozga - DUUM! Quote
azal Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Low - Things We Lost in the Fire ili je to sadcore? vise ne znam Quote
Agarth Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 Ne bi trebalo zaboraviti i SWANS ovde, pogotovo one rane... Quote
WS Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Morbid Angel - Blessed Are The Sick je poprilicno doomican album. Quote
Žderač Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 E da, kad smo kod Morbid Angela, setih se jedne pesme - God of Emptiness, a i Sworn to Black, baš su skroz doom. Quote
tragedy Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Dakle, preporučujte neke albume bendova koji osvedočeno nisu doom metal bendovi, ali koji imaju albume koji zvuče veoma slično doom metalu, ili po samoj atmosferi (depresija, mrak, psihodelija, bla,bla,bla...), ili po tehnici svirke... Meni prvo padaju na pamet ovi albumi: BURZUM - "Hvis Lyset Tar Oss", "Filozofem". ALICE IN CHAINS - "Dirt", "Alice In Chains" AUTOPSY - "Mental Funeral" evop dokaza mi sviramo doom a obradjujemo KEY TO THE GATE od burzuma i to ce se naci na nasem demou ovog ljeta Quote
Agarth Posted June 15, 2004 Author Report Posted June 15, 2004 Bajaga - Ruski voz .....doomchina Moja pesma! Quote
Žderač Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 (edited) evop dokaza mi sviramo doom a obradjujemo KEY TO THE GATE od burzuma i to ce se naci na nasem demou ovog ljeta A koji je to bend, ako se sme znati? Edited June 15, 2004 by Žderač Quote
Agarth Posted June 15, 2004 Author Report Posted June 15, 2004 A koji je to bend, ako se sme znati? O, Bože, pa nije vodka rakija, pa da se ne zna! (detaljnije informacije na: My Webpage Quote
Žderač Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Sad se nadam da je pitanje jasnije, pošto sam ispravio očitu grešku, ne navodivši ime osobe kojoj sam se obraćao. Dakle, tragedy, koji ti je tvoj bend, ako se sme znati?? Quote
tragedy Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Sad se nadam da je pitanje jasnije, pošto sam ispravio očitu grešku, ne navodivši ime osobe kojoj sam se obraćao. Dakle, tragedy, koji ti je tvoj bend, ako se sme znati?? WITHED TEARS-niksic imas temu na domacoj sceni Quote
Žderač Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Baš loša sredina za hevare, kol'ko sam primetijo. Ali svaka čast!! Quote
Grobodan Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 E da, kad smo kod Morbid Angela, setih se jedne pesme - God of Emptiness, a i Sworn to Black, baš su skroz doom. Where the Slime live!!!!!!!! Quote
Rain delay Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 (edited) Brate............. !!! TANITA TIKARAM- Twist in My Sobriety. !!! TOooo JE DOOOOOOMCINAAAA!!!!!!! Edited June 18, 2004 by Rain delay Quote
Out Of Time Posted June 19, 2004 Report Posted June 19, 2004 vec nabrojano i joshte: Amalgamated Sons Of Rest Will Odlham Alsdair Roberts Mark Hollis Vincent Gallo Songs:Ohia (Jason Molina) Woven Hand Reverand Glasseye And His Wooden Legs Lisabo Yaphet Kotto itd. > idi na post rock temu (ostala ne-metal muzika) tamo je 90% spomenutih artista doomchina... ELBOW Saybia Keane Kent Paus Logh Haven Slint itd. Oceansize Threadbare Between the buried and me Scarlet Premonitions of War ....And You Will Know Us By the Trail of Dead Knut Orchid End This Day Maudlin of the Well Cannae Gadget i naravno: Nate Dogg Quote
Recommended Posts