azal Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Natte Dogg keva. Nevermore ima odlicnih domm momenata. sporije pesme dosta vuku na modernije verzije Candlemassa, Solitude Aeturnusa...itd.... recimo The Lotus Eaters, Evolution 169, Insignificant, Cenotaph, The Passenger... Quote
bad Improv mikica Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 za sve one koji cekaju novu neurozu evo jednog lepog quote-a That album(A Sun That Never Sets) is just amazing. Did you see the DVD? I would have to say that it is one of the most bleak and depressive landscapes ever created to visualize an album. Everyone here should see that. But what is more impressive than that is the forthcoming Neurosis album, "The Eye of Every Storm." I would have to say that it is one of the best emotional and moving works I have ever heard. The genuine strife, confusion and loss that is portrayed is so brutally honest and so exotic and organic in delivery. Everyone who reads this post should do themselves a favor and buy the album when it comes out on June 29th. -------------------------------------------------------------------------------- pozz Quote
tragedy Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 BLOCK OUT - ZORKA i G.S.ZABAVE A i BATHORY ima dva albuma satom atmosverom - TWILIGHT OF THE GODS i HAMMERHEART Quote
Earendil Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 lameru, voli li iko to osim tebe?? Zonder? Anyone? poz Ja ga obozavam i znam bar jos troje koji dele moje misljenje Quote
Kent Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 (edited) Tvoj problem Meni je Disconnected jedan od vecih proliva koji se pojavio skorije i znam jos jedno 20 ljudi koji to isto misle, a koji su slusali FW pre 10-15 godina... sta vise, ne znam nijednog starog fana FW koji voli ovo novo sranje... zna se dobro sta je od njih vredelo... kao i od Queensryche-a... poz Edited July 1, 2004 by Kent Quote
tragedy Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 novi album block out je totalno u doom tripu TEZAK SLUCAJ PAKLA I ANDREJ Quote
postman Posted July 25, 2004 Report Posted July 25, 2004 Ko to pljuje Disconnected ? Najbolji album FW za mene . Sad ce neko da me ubedi kako nisam u pravu,ali ... ... Nema sanse. Uostalom , besmisleno je raspravljati se o ukusima,narocito muzickim. Vec sam sto puta rekao da bih voleo da Disconnected pt. 2 bude zadnja pesma koju cujem u zivotu. Quote
Darken Posted July 27, 2004 Report Posted July 27, 2004 Setih se Nick Cave-a, pa reko da predlozim. Ali slusati samo na spustajucim drogama. Quote
Agarth Posted September 2, 2004 Author Report Posted September 2, 2004 slow đonovi? Da dodam još malo starog dobrog death metala koji bi ovde pasovao: GRAVE - You'll Never See ENTOMBED - sve, pogotovo "To Ride, Shoot Straight..." GOREFEST - Soul Survivor Quote
Grobodan Posted September 2, 2004 Report Posted September 2, 2004 E,bas sam malopre slusao GRAVE - Into the Grave! Jesi li slusao ROOT - Black Seal?Probaj da nadjes. Quote
tovar Posted September 3, 2004 Report Posted September 3, 2004 haustor - bilo sta od njih. nisu kompletni albumi, ali dobar deo pesama na svakom albumu. infernal majesty (helsinki) - none shall defy HIM - 666 ways to love - prelude HIM - greatest love songs vol. 666 hate me! Quote
tovar Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 agarth i ja smo napravili dogovor ja da postujem a on da me napljuje cisto da se nesto desava na temi. Quote
marcoman Posted September 4, 2004 Report Posted September 4, 2004 Ok, ja bih, ako je moguce, da budem tu sudija da neko ne prekrsi dogovor, mnogo je to interesantno dakle, Agarthe, opet je na tebe red Quote
Rain delay Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Agarthe brate (nisam odoleo) Ona pesma sa reklame za JELEN PIVO, kad onaj lik vozi kamion pa ga ona buksna ufati za guz: \\\To je TANITA TIKARAM- pesma TWIST IN MY SOBRIETY.\\\ E, to je najbolja preporuka za doomy muz'ku. Quote
tragedy Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 sumoning-DOL GULDUR ELEND-sve GOREFEST-erase Quote
BodyRemover Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 hehe, energija upoznao sam ljude iz tog benda jednom prilikom. prilicno su kul moram reci. mada su im sve pesme osim "u pesku vremena" (ili slicno) totalno jadne. ali ta mi je skroz odlicna. ne secam se da je iko na topic spomenuo Björk - Vesperine poz Quote
marcoman Posted September 22, 2004 Report Posted September 22, 2004 meni je Bjork inace prilicno zajebana Quote
Kent Posted September 27, 2004 Report Posted September 27, 2004 Frog Eyes... to je doomcina samo tako Quote
Recommended Posts