Crow Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Portishead - Dummy definitivno doomy Block Out - Godina sirotinjske zabave Quote
tovar Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 mislim da se o block outu vec pricalo, a manje vise svi njihovi radovi imaju tu doomy crtu. mada mi ona deluje najuocljivija na poslednjem albumu. Quote
Crow Posted July 1, 2005 Report Posted July 1, 2005 Apocalypse - HYPOCRISY No Quarter - Led Zeppelin In Remembrance - Morbid Angel Cini mi se da niko nije pomenuo Sigur Ros, a imaju neke vrlo depresivne stvari Radiohead naravno I albumi: Melvins - Bullhead Orange Goblin - Frequencies from planet ten Godflesh - Streetcleaner Carnivore - Carnivore Dismember - Massive Killing Capacity Quote
Bartleby Posted October 16, 2005 Report Posted October 16, 2005 Scorpions - Crazy World Bathory - Blood Fire Death Tesko mi je po albumima.... Quote
Novaliis Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Vecina burzum pesama je depresivna i mracna, Pink flojd takodjer, Led Zeppelin-no quarter svakako!Pogotovo live.. A mozda i divine intervention od slayer-a?! Quote
Sinstrel Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 Type O Negative, Queens Of The Stone Age. Quote
Out Of Time Posted October 17, 2005 Report Posted October 17, 2005 3D HOUSE OF BEER - LOW CYCLE :smile-sha: Quote
Mephistophilus Posted May 20, 2006 Report Posted May 20, 2006 Swans - Young God Rotting Christ - Thy Mighty Contract Joy Division - Unknown Pleasures and tako dalje Quote
SangreaL Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 meni novi summonng dosta vuce na doom, kao i gomila njihovih starijih pesama, kao npr "mirkwood"... Quote
Dr Alex Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Bathory - Twilight Of The Gods Dark Senctuary - bilo sta Quote
Misantrophil Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Bathory viking era mnogo ima dooma u sebi i zato je obozavam Vecina burzum pesama je depresivna i mracna, Ma Burzum zakon slazem se samo kad cujem My journey osecam mrak Quote
gavrosaurus Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Па, пошто видим да стављате Пинк Флојд ставићу и ја један не-метал албум који екстра препоручујем свима који воле ambient-dark-jazz фазон. John Surman - Coruscating Толико је black, толико је doomy ... Ето једног фаворита за вечерас. Quote
[MechanicalAnimaL] Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 muse su jezivo bespomocjni. emo do koske. Quote
gavrosaurus Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 (edited) Налетео данас на ово (прекопавајући по којекаквим блоговима) и сад слушам и капирам да ће goth фанови да откину на ово! Мислим, ово је препорука за све, мада треба живаца и стрпљења за ово. Уживајте. http://rapidshare.com/files/23558718/Elend...VBR__Troll_.rar ----- ЕДИТ: У јеботе! Фрикови, скидајте ово обавезно! Edited April 2, 2007 by gavrosaurus Quote
Goxy Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 recimo: Mz.412-Burning The Temple Of God ili In Nomine Dei Nostri Satanas Luciferi Excelsi Quote
Jefimija Posted August 2, 2007 Report Posted August 2, 2007 Ne znam da li je neko vec preporucio...Theatre of Tragedy-Aegis,Velvet Darkenss they fear My dying bride-Songs of darkenss words of light I,naravnoo...EKV-doom doom Quote
Talvi Posted August 5, 2012 Report Posted August 5, 2012 Sviđa mi se tema, pa da je dignem na vrh malo. Quote
Recommended Posts