C.A_R.I.A. Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 well,uvek se setim Princa i njegovog starog albuma iz osamdesetih... covek je odsvirao sve instrumente kao i uradio produkciju.. a znamo da ima ljudi koji su multi-instrumentalisti... dakle,koliko znate da svirate na "sporednom" instrumentu ?
Herr_Wolf Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Hehehe, ja ni glavni instrument ne sviram kako valja A tipa znam "na kraj sela zuta kuca" na klavijaturama, i par pesmica na djitri... E znam i keca na bubnjevima
Шарки Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Paaaaa...gitara je glavna...bubanj sporedni... gitaru sviram odlichno...bubanj solidno!
vudun Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 (edited) 2 Frula & Daire. Urotsukidoji! Edited June 14, 2004 by MaNiAc_sub_Iove
C.A_R.I.A. Posted June 14, 2004 Author Report Posted June 14, 2004 A tipa znam "na kraj sela zuta kuca" na klavijaturama, i par pesmica na djitri... E znam i keca na bubnjevima zar to ne zna svako ? recimo jel nekom osnovni instrument bas pa da zna da svira i gitaru.. ili bubnjar da zna vise od 3 akorda na gitari... ?
Evil warning Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Bas gitaru ,naravno i frulicu tj. blok flautu, kako se to strucno naziva.Samo treba da se malo podsetim ,nisam je puno svirao od osnovne skole.
dima Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Cetiri godine sam svirao violoncelo ali sada bi mi trebalo dosta vremena da se podsetim...
PanzerGoth Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 sviram samo klavir. moram da priznam da me jos nikada nijedan drugi instrument nije privlacio. sem to, sto klavir nisam svirala dobre 4 godine, tako da bi mi trebalo malo vremena da se vratim u fazon. istina, uvek sam se divila takvim osobama, mada, ko to stvarno hoce i ko ima vremena na pretek, on i moze da nauci jos koji instrument sa strane da svira. samo treba poznavati note...
Fatal Eror Posted June 14, 2004 Report Posted June 14, 2004 Klavir i gitaru ( i bas znam da okidam - logichno ), s tim shto mi je klavir bio primaran, pa sam na osnovu njega nauchio gitaru...
Ivan_ Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Gitaru i bas.... logicni sled je da kupim stick
Nurg Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Bass naravno, solidno gitaru, pomalo sax (i klarinet, isto je), pomalo klavir, solidno bubnjeve, solidno bendzo, jako dobro kontrabas, mogu da se snadjem na violoncelu, zatim kazoo, drombulje, i pomalo usnu harmoniku. jel dosta?
VampireBlues Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Flauta i gitara... klavir manje vise...probala sam jednom da sviram harfu ali je zaebano mnogo
Mistress9 Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Ovako gusle sviram fenomenalno, klavir tu i tamo, panovu frulu super sviram, gitaru se pravim da znam, ksilofom mi fino lezi, bubnjeve pokusavam, ali nikako ne ide anti talenat sam i ne znam trebala sam klarinet da pocnem da sviram, ali sam se onesvijestila dok sam vjezbala disanje pa sam batalila
bu Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Bass naravno, solidno gitaru, pomalo sax (i klarinet, isto je), pomalo klavir, solidno bubnjeve, solidno bendzo, jako dobro kontrabas, mogu da se snadjem na violoncelu, zatim kazoo, drombulje, i pomalo usnu harmoniku. jel dosta? samo , predsednice razocarali ste me
Nurg Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 samo , predsednice razocarali ste me Sindikat basista je samo pocetak Zar mislis da cu da se zadrzim samo na tome?
bu Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Sindikat basista je samo pocetak Zar mislis da cu da se zadrzim samo na tome? WORLD DOMINATION
The Eagle Nature Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 well,uvek se setim Princa i njegovog starog albuma iz osamdesetih... covek je odsvirao sve instrumente kao i uradio produkciju..
petrucci Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 pored gitare sviram klavijature.... a svirao sam i violinu 3 godine u nizoj muzickoj....ali s obzirom da je to bilo pre 12 godina....hmm...
Mr. Smarty Posted June 17, 2004 Report Posted June 17, 2004 Nisam znao da ima tako multi-talentovanih ljudi na yu-metalu ...odo ja...
Imenjak Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Nisam znao da ima tako multi-talentovanih ljudi na yu-metalu ...odo ja... ni ja! svako zna neku frulu da svira, ali znamo ko ovde zna da svira koznu frulu!
Netherworld Posted June 18, 2004 Report Posted June 18, 2004 Bas gitaru ,naravno i frulicu tj. blok flautu, kako se to strucno naziva Vidim ja da si ti struchnjak za frulanje hehehehe
Dowla Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Ja sviram elektricnu harfu sa distorzijom i nista vise.To mi je sasvim dovoljno.
Nurg Posted July 7, 2004 Report Posted July 7, 2004 Bass naravno, solidno gitaru, pomalo sax (i klarinet, isto je), pomalo klavir, solidno bubnjeve, solidno bendzo, jako dobro kontrabas, mogu da se snadjem na violoncelu, zatim kazoo, drombulje, i pomalo usnu harmoniku. jel dosta? zaboravih da dodam steel guitar, lap guitar, chapman stick i gajde (sa tim stvarima sam se poigrao pre neki dan i video da mi ide od ruke )
Recommended Posts