Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_689638

Kakav pomak! icon_smile.gif ...ima jos mhihi.gif

Mislim da ima 17-18 godina i pravo ime mu je "Sofrak Gzim" icon_smile.gif ...nego...prolazim ja sa jednim ortakom (koji ga dobro poznaje) pored njega i ugledam da na desnoj ruci (odmah pored 2 Pac-ove tetovaze icon_smile.gif ) ima dve povelike rupe...i priupitam ja ortaka odakle Gzimiju rupe na ruci...na sta mi je on odgovorio "A pa to se on dokazivao pred zenom" icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• Replies 211
  • Views 28.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Sviram sve... Imam urodjeni talenat... I 101% sluh...

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Samouki sam virtouz  na Trioli       Sviram jos solidno klavir, sintisajzer, usnu harmoniku, bubanj i po malo gitaru(posto je nikada nisam imao).     

comment_689676

Itekako icon_rockdevil.gificon_smile.gif ...inace planirao sam da skinem jednu Satrianijevu pesmu do leta, necu da kazem koju...i da snimim sebi spot...u glavnoj ulozi ce biti naravno Gzimi i njegova zena icon_smile.gif ...a specijalni gost ce biti Menthol Man...jedan polu mongoloid iz moje ulice icon_smile.gif ...njemu smo pre par godina uradili DVD...znaci full paket...spot, intervju i mini feature icon_smile.gif

comment_697081
Naravno...znas ti mene icon_wink.gif ...Grapeli je po meni najbolji violinista ikad icon_da.gif

EDIT

Ustvari meni se violina najvise dopada kada ih ima vise icon_da.gif ...u bilo kojoj vrsti muzike...kada je solo zna malo da me smori...

Grapelli i Stefan icon_mrgreen.gif

Najjace su one cetiri violine u Pink Panteru icon_da.gif

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
comment_748044

Sviram : Mandolinu , kontrabas, flautu , udaraljke , bubnjeve , klavir , saksofon , trubu , bas i ORGULJE. Trazio me onaj iz Ayeron-a da mu pomognem oko pjesama. Satriani me isto zvao , ali sam mu jebo mater. Bilo je jos poziva, ali................ no.gif

Ustvari sviram samo gitaru , ali se pomalo zezam sa bubnjevima i klavijaturama , ali nigdje veze....

VAZNA JE musik19.gif .

• 4 weeks later...
comment_777423
naravno svako ko zna gitaru zna i bas.

vrlo glupo mišljenje koje sam nekad dijelio sa tobom i tebi sličnima, ali nakon što sam počeo aktivno svirati bas i odlučio da dostignem bar nekakav nivo otkrio sam da je bas gitari sličan samo po obliku, a kompleksan je kao i gitara i treba mu se jednako posvetiti.

comment_788302
vrlo glupo mišljenje koje sam nekad dijelio sa tobom i tebi sličnima, ali nakon što sam počeo aktivno svirati bas i odlučio da dostignem bar nekakav nivo otkrio sam da je bas gitari sličan samo po obliku, a kompleksan je kao i gitara i treba mu se jednako posvetiti.

pivopije.gif svaka cast. Bass je najpotcenjeniji instrument na svetu zasigurno.

btw. kako ne volim kad ljudi govore 'bass gitara' icon_smile.gif

comment_788425
"Bas" o kom govoris jeste gitara. Kao sto postoji i "kontrabas", i "bas" bubanj, i "bas" saksofon i "bas" vokal.

100% si u pravu, mene kad neko pita šta sviram u bendu i ja kažem u jednog gitaru, a u drugom bas, odma me ovako pogledaju icon_confused.gif i pitaju:

Kakav bas, misliš bas bubanj il kontrabas il možda bas trombon ph34r.gificon_smile.gif

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_839519

Veoma kvalitetno ne znam da sviram gitaru,bas,bubnjeve,panovu frulu,klavir,

drombulju,triangl,okarinu,kastanjete,daire i pistaljku.

Ostale instrumente nemam pojma,osim sto na dugmetari znam da otsviram temu za "Upotrebi klikere" icon_rockdevil.gif

Anarhija i tako to...