the_zmija Posted July 8, 2004 Report Posted July 8, 2004 (edited) Sviram triangl, daire (onako solidno), znam da udaram gong, gusle cepam, klavir isto solidno ( ne znam note i kompozicije, ali zato odlicno pritiskam dirke ), truba mi je isto od uvek isla i tako.... ...inace primarni instrument su mi orgulje Edited July 8, 2004 by the_zmija
VampireBlues Posted July 9, 2004 Report Posted July 9, 2004 Evo nam ga slash.Multitalentovan do bola.
-Abraxas- Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 elektricnu gitaru,klasicnu i violinu
DJ_raBo Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Gitaru,violinu(zavrsio nizu muzicku),kontrabas sada ucim u srednjoj,klavir svirao godinu dana i tako...
Генеральный Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Sviram 3 instrumenta. Melodiju Menges, Pacificu 112 i Ibanez LPa...
Apeiron Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Sviram 3 instrumenta. Melodiju Menges, Pacificu 112 i Ibanez LPa... Ako se tako racuna, ja sviram sledece: klavir, orgulje, sintisajzer, harmoniku, klavijature, hammond, pianino... itd. Plus bubanj i sve vrste udaraljki... Poz!
bojan j. Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 A pa ako cemo tako - ja znam da sviram svoje 4 gitare, i sve gitare od svojih ortaka gitarista Sta cemo sad?
AntiDope Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 JA dobro swiram na swojoj guzici. Dobro se najedem graha ili ultra zaprzenih punjenih paprika i derem po cijeli dan. A zvucnik "ferca li ferca"! Ultra swirka, jos unpljugd!
Шарки Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 ni ja! svako zna neku frulu da svira, ali znamo ko ovde zna da svira koznu frulu!
Imenjak Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Flauta i gitara... klavir manje vise...probala sam jednom da sviram harfu ali je zaebano mnogo ma znam, jedan probo pa se usro!
Guest [Independor] Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Ovako idite vi na Point Yero.Koliko mislite da je lako svirati bas,klavijature i pevati i gitaru sam svirao i bubnjeve na instrumentalu ha?
Guest [Independor] Posted December 22, 2004 Report Posted December 22, 2004 Ako se tako racuna, ja sviram sledece: klavir, orgulje, sintisajzer, harmoniku, klavijature, hammond, pianino... itd. Plus bubanj i sve vrste udaraljki... Poz! Brate snimi solo album.Budi novi Stormlord i obradi Middaysun sa Scream until yu like it ili budi lik iz musake samo nemoj onakav vokal sa Forbidden dawn visions.
Thundersteel Posted January 1, 2005 Report Posted January 1, 2005 ja sviram gitaru ... ako se zna gitara ne znachi da se za i bass ( to je najveca glupost ) ..... sviram dobro gitaru i klavijature .... mada znam i malo bubnjeve ... uchim se ))
sedna Posted January 10, 2005 Report Posted January 10, 2005 Sviram 3 instrumenta. Melodiju Menges, Pacificu 112 i Ibanez LPa... Tako i ja, bre, multitalentovana za sve vrste kavira. I one s dvije i tri papucice, oces duzi, kraci, crni ,smedji, sa svim ,bez pola tipaka, invertiranih boja tipaka, sa kotacicima i bez njih, ustimani, rastimani...
Fiery Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 well,uvek se setim Princa i njegovog starog albuma iz osamdesetih... covek je odsvirao sve instrumente kao i uradio produkciju.. Pfff. Dan Swano je bolji
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 27, 2005 Report Posted January 27, 2005 Apropo tih one man band albuma... Shawn Lane - Powers Of Ten covek je zaista vredeo za desetoricu
Denethor Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 KLAVIR. Mada vole o bi da naucim da sviram violoncelo i didziridu. Ovaj drugi me je oduvek mamio.
Dark hunter Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 Pa znam nesto malo sintisajzer. znam violinu i bass gitaru
Sour aPPle Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Eh,...bass(umem i gitaru),..a sporedni instrument mi je(molim bez umiranja od smeha) FLAUTA !
Belphegor Posted February 3, 2005 Report Posted February 3, 2005 To sve pociva na nevidljivoj granici koja se zove "znati svirati". Ja "znam" da sviram sedam, osam instrumenata ali "umem" da sviram samo gitaru.
Recommended Posts