Mr. Smarty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Kakav pomak! ...ima jos Mislim da ima 17-18 godina i pravo ime mu je "Sofrak Gzim" ...nego...prolazim ja sa jednim ortakom (koji ga dobro poznaje) pored njega i ugledam da na desnoj ruci (odmah pored 2 Pac-ove tetovaze ) ima dve povelike rupe...i priupitam ja ortaka odakle Gzimiju rupe na ruci...na sta mi je on odgovorio "A pa to se on dokazivao pred zenom"
Guest veseli koljac Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 bice taj dokumentarac pravi hit.....koliko vidim.....
Mr. Smarty Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Itekako ...inace planirao sam da skinem jednu Satrianijevu pesmu do leta, necu da kazem koju...i da snimim sebi spot...u glavnoj ulozi ce biti naravno Gzimi i njegova zena ...a specijalni gost ce biti Menthol Man...jedan polu mongoloid iz moje ulice ...njemu smo pre par godina uradili DVD...znaci full paket...spot, intervju i mini feature
Kali Agna Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Sviram klavir, a akustaru sam odavno nabavila ali nikako da se ozbiljnije pozabavim njome:)))
dima Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Naravno...znas ti mene ...Grapeli je po meni najbolji violinista ikad EDIT Ustvari meni se violina najvise dopada kada ih ima vise ...u bilo kojoj vrsti muzike...kada je solo zna malo da me smori... Grapelli i Stefan Najjace su one cetiri violine u Pink Panteru
Mr. Smarty Posted February 13, 2005 Report Posted February 13, 2005 Grapelli i Stefan Najjace su one cetiri violine u Pink Panteru Koji bre Stefan?
ChristianWoman Posted February 26, 2005 Report Posted February 26, 2005 violinu,(po malo)gitaru,i pevam(ako se to rachuna)..
MRGA Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Samo gitaru,a volio bih po malo znat i usnu harmoniku.
Theatre of Dreams Posted March 27, 2005 Report Posted March 27, 2005 Sviram : Mandolinu , kontrabas, flautu , udaraljke , bubnjeve , klavir , saksofon , trubu , bas i ORGULJE. Trazio me onaj iz Ayeron-a da mu pomognem oko pjesama. Satriani me isto zvao , ali sam mu jebo mater. Bilo je jos poziva, ali................ Ustvari sviram samo gitaru , ali se pomalo zezam sa bubnjevima i klavijaturama , ali nigdje veze.... VAZNA JE .
darkod Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 1/2 instrumenta. onu drugu polovinu ne mogu dovatit.
knight Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 Ja sviram gitaru,klavijature,po malo bubnjeve,naravno svako ko zna gitaru zna i bas.Ima jos par instrumenata koje sam nekad svrao
BigNotBen Posted April 28, 2005 Report Posted April 28, 2005 naravno svako ko zna gitaru zna i bas. vrlo glupo mišljenje koje sam nekad dijelio sa tobom i tebi sličnima, ali nakon što sam počeo aktivno svirati bas i odlučio da dostignem bar nekakav nivo otkrio sam da je bas gitari sličan samo po obliku, a kompleksan je kao i gitara i treba mu se jednako posvetiti.
mR. MiNJa SuBBotta Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 vrlo glupo mišljenje koje sam nekad dijelio sa tobom i tebi sličnima, ali nakon što sam počeo aktivno svirati bas i odlučio da dostignem bar nekakav nivo otkrio sam da je bas gitari sličan samo po obliku, a kompleksan je kao i gitara i treba mu se jednako posvetiti. svaka cast. Bass je najpotcenjeniji instrument na svetu zasigurno. btw. kako ne volim kad ljudi govore 'bass gitara'
Fiery Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 "Bas" o kom govoris jeste gitara. Kao sto postoji i "kontrabas", i "bas" bubanj, i "bas" saksofon i "bas" vokal.
BigNotBen Posted May 8, 2005 Report Posted May 8, 2005 "Bas" o kom govoris jeste gitara. Kao sto postoji i "kontrabas", i "bas" bubanj, i "bas" saksofon i "bas" vokal. 100% si u pravu, mene kad neko pita šta sviram u bendu i ja kažem u jednog gitaru, a u drugom bas, odma me ovako pogledaju i pitaju: Kakav bas, misliš bas bubanj il kontrabas il možda bas trombon
Pile Posted May 26, 2005 Report Posted May 26, 2005 Ja sviram klavir 8 godina i nekih godinu dana bas ... tezak je majku mu... treba se zaista bash posvetiti...
Uros Posted June 13, 2005 Report Posted June 13, 2005 JA UMEM DA ZVIZDIM! DA LI SE I TO RACUNA! ZNAM NEKE PESME G'N'R-A I SCORPONS-A...
Herr_Wolf Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 A Rammstein? Naravno da se racuna, evo ja recimo ne znam da zvizdim Al' zato do jaja pucketam prstima
Helle Posted June 14, 2005 Report Posted June 14, 2005 (edited) Za one koji vole violine-''BOND''-klasik bend ribe su uh'la'la....kako samo predivno sviraju,ono je za dusHu! http://www.bondmusic.net/home.html al'obavezno preslusajte pijesmu ''Explosive'' *Ne umijem da zvizdim! Edited June 14, 2005 by Hellenoranotos
Anonymous N Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Gitara main,ostalo...solidan, bas gitara, bubnjevi,klavijature,harmonika ne dugmetaru ,znam pomalo i FRULU HAAAAA!!!
BigNotBen Posted June 18, 2005 Report Posted June 18, 2005 Gitara main,ostalo...solidan, bas gitara, bubnjevi,klavijature,harmonika ne dugmetaru ,znam pomalo i FRULU HAAAAA!!! ako znaš i dvojnice, onda si kralj
AnaLizator Posted July 2, 2005 Report Posted July 2, 2005 Veoma kvalitetno ne znam da sviram gitaru,bas,bubnjeve,panovu frulu,klavir, drombulju,triangl,okarinu,kastanjete,daire i pistaljku. Ostale instrumente nemam pojma,osim sto na dugmetari znam da otsviram temu za "Upotrebi klikere" Anarhija i tako to...
Recommended Posts