mR. MiNJa SuBBotta Posted July 3, 2005 Report Posted July 3, 2005 "Bas" o kom govoris jeste gitara. Kao sto postoji i "kontrabas", i "bas" bubanj, i "bas" saksofon i "bas" vokal. iako si u pravu ja ipak preferiram ovaj moj nejasni termin.. 'bas gitara' me nedvosmisleno asocira na bassiste koji bi zeleli da su gitaristi pa tako i tretiraju svoj instrument..
Vuk Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 a basisti koji misle da je bas njihova neverna zena, pa istog biju ?
Herr_Wolf Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Sto mora da bude neverna? Sta onda reci o zenama basista koji sviraju trzalicom?
mR. MiNJa SuBBotta Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 a basisti koji misle da je bas njihova neverna zena, pa istog biju ? aaa jel to mislis na Darka? btw trzanje/pickanje zena troo
RoOtz Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Ako cete i mikrofon racunati onda tri.Gitara, bass gitara , i pevanje. Dva benda, u jedniom pevam, u drugom, sviram bass i pevam. P.S.recnik: pevam-urlam
Leshina Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Klavir i gitaru ( i bas znam da okidam - logichno ), s tim shto mi je klavir bio primaran, pa sam na osnovu njega nauchio gitaru... Otprilike slicno kao i ti.Klavir sviram 8,5 godina,otprilike,gitaru 2 godine(elektricnu godinu dana),klavijature pola godine,lepo se snalazim na basu,solidan sam bubnjar i znam da sviram blok flautu.
NeSa Posted July 30, 2005 Report Posted July 30, 2005 pored gitare sviram i flautu,koju sam ucio u 6. razredu u italiji,gde je bilo obavezno...prvo nisam imao pojma,a onda me je keva terala da vezbam i bio sam skoro najbolji u razredu,pored jedne cure koja je svirala vec duze vreme(mamu joj jebem )...do jaja,aaaaaaa?????
fart commander Posted July 31, 2005 Report Posted July 31, 2005 bubnjar da zna vise od 3 akorda na gitari... ? Znam vise od tri akorda i jos neke pesmice...
Reborn ustipak Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 Dobos , bas bubanj , timpane , cinele , fus , ..... Puno je to.
Spøkelse Posted August 21, 2005 Report Posted August 21, 2005 pored gitare sviram i flautu,koju sam ucio u 6. razredu u italiji,gde je bilo obavezno...prvo nisam imao pojma,a onda me je keva terala da vezbam i bio sam skoro najbolji u razredu,pored jedne cure koja je svirala vec duze vreme(mamu joj jebem )...do jaja,aaaaaaa????? hehe....kolega (odnosi se na flautu ) i klavir manje-vise...
Zale Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Dobos , bas bubanj , timpane , cinele , fus , ..... Puno je to. HA HAH.Ovo je bilo dobro.
metalia Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Klavir sam svirala 6 god u nizoj muz, a gitaru recimo 2 god ali ne aktivno. Pojma si nemam!!!!
Imenjak Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 A Rammstein? Naravno da se racuna, evo ja recimo ne znam da zvizdim Al' zato do jaja pucketam prstima ja umem da prduckam ispod pazuha... i jos nekih mesta... e... ko je sada baja!??!?
Herr_Wolf Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 A jel umes da imitirash huk sove?
-Abraxas- Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 ja sviram 127 instrumenata Losh si brate,veoma losh1!!
BigNotBen Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 A jel umes da imitirash huk sove? huk sove u oktavu i po
Guest komshija Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 Gitaru sviram u jednom bendu, pevam kada nema ko drugi, a u drugom bendu bas
Herr_Wolf Posted September 18, 2005 Report Posted September 18, 2005 huk sove u oktavu i po Huuuuuuuuuu!
mass_destruction Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ja počeo sa klavijaturama(znam da ih sviram), prešo na bass svirao ga krša dugo i slobodno mogu reći da odlično sviram bass (u medjuvremenu naučio i gitaru) a sada sviram bubnjeve.... Complain - Grunge grupa Sombor!!!! NoYz? - Grunge Beograd
Elizabeth Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 U nizoj MS sam svirala violinu, kad sam krenula u srednju pocela sam klavir, jedno vreme sam svirala i violu. Pocela sam malo da ucim i gitaru, ali koliko vidim to ce sacekati jer nikako da nadjem vremena za to... Najnoviji 'instrument' koji koristim je glas.
Recommended Posts