Elizabeth Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Sve ribe bi da pevaju A cemu takav izraz lica? Muzikom se bavim profesionalno (kompozicija), moze samo da mi pomogne i bude od koristi ako znam tehniku Bolje da pevaju nego da piju i drogiraju se. Uostalom, ko peva, zlo ne misli.
Herr_Wolf Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Ma ne mislim na to, nego sve kao pocnu da sviraju nesto i zavrshe na pevanju, jer je tu najmanje posla, a najvise slave, zasluge i paznje... Svaka cast onima koji vezbaju pevanje i stvarno rade na svom glasu... samo sto nisam upoznao takve A najgore sto ce mi trebati uskoro neko zensko celjade za jedan bend koji se skuplja, pa ce biti veselja
imaginos Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Muzikom se bavim profesionalno (kompozicija), WOW! savrseno. konacno neko profi na ovom forumu punom nas amatera koji se bavimo muzikom za svoju dusu. ako nije tajna, mozes li da nam kazes gde mozemo cuti tvoje kompozicije bilo uzivo ili na nekom nosacu zvuka? malo sam se zasitio amaterizma na ovoj sceni, pa mi se slusa nesto ozbiljnije i profesionalnije.
Elizabeth Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 , jer je tu najmanje posla, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svako ko se iole ozbiljno bavi pevanjem reci ce ti da to uopste nije lako. Ok, istina, nekima ide lakse nekima teze, ali to je vec stvar prirode, jer svakom je dat drugaciji glas fala bogu... ali da ima najmanje posla...
Генеральный Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Sve ribe bi da pevaju A ni jedna nej' da goota?
Генеральный Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Muzikom se bavim profesionalno (kompozicija), moze samo da mi pomogne i bude od koristi ako znam tehniku Bolje da pevaju nego da piju i drogiraju se. Uostalom, ko peva, zlo ne misli. Devojchice, ti ocigledno nisi zasla u tajne trOO pevanja... Za bilo koju vrstu metal vokala moras da budes zla, da postanes jedno sa zlom, da je zlo u tebi... Preporucujem hrvaCki mlechan derivat Yogi sa kojim ce *zlo uvek biti u tebi... Imas 4 odvratna ukusa - crna banana, moja prva ljubav, limfna satisfakcija i selska ujdurma (egzotique)... Za bolje komponovanje preporucujem pivski kvasac. Bata Kovach * (uz redovno koriscenje)
Elizabeth Posted December 19, 2005 Report Posted December 19, 2005 Devojchice, ti ocigledno nisi zasla u tajne trOO pevanja... Za bilo koju vrstu metal vokala moras da budes zla, da postanes jedno sa zlom, da je zlo u tebi... Preporucujem hrvaCki mlechan derivat Yogi sa kojim ce *zlo uvek biti u tebi... Imas 4 odvratna ukusa - crna banana, moja prva ljubav, limfna satisfakcija i selska ujdurma (egzotique)... Za bolje komponovanje preporucujem pivski kvasac. Bata Kovach * (uz redovno koriscenje) Decace, ja nisam ni rekla da sam zasla u tajne tr00 pevanja, (pogotovo ne metal vokala); pre svega jer sam tek u prvom osnovne solo-pevanja. Probaj da uzmes nekoliko casova pevanja pa ces videti kako ce sve zlo odjednom nestati iz tebe! Nema se vremena ni snage za to!
The Eagle Nature Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Dajte ljudi prestanite da zezate devojku...
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 ma samo lozi ne prestaj.... HomoPoz....
Blacksunray Verb Delikvent Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 da dodam na vulfov komentar - ribe su nepatvorena bagra to jeste al' pevanje nije lak posao cini ti se samo zato shto se fizicki ne drnda nista da je lakse.... HomoPoz....
Aurora Calerva Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Sve ribe bi da pevaju A retko koja to zna da radi kako treba Ajsha
Herr_Wolf Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 A retko koja to zna da radi kako treba Ajsha Ona nije riba... ona je ortak
Генеральный Posted December 20, 2005 Report Posted December 20, 2005 Probaj da uzmes nekoliko casova pevanja pa ces videti kako ce sve zlo odjednom nestati iz tebe! Nema se vremena ni snage za to! Bio sam kod Aleksandre Kovaч на двочасу и једино што сам научио је да требам да обнажим свој длакави стомак... А то је зло, признаћеш...
Aurora Calerva Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Ona nije riba... ona je ortak Ooooooooooooook Ali u svakom slucaju zna da radi svoj posao Ajsh
imaginos Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 Bio sam kod Aleksandre Kovaч на двочасу и једино што сам научио је да требам да обнажим свој длакави стомак... А то је зло, признаћеш... jel se to u narodu zove ceshljanje shumenka?
Генеральный Posted December 21, 2005 Report Posted December 21, 2005 jel se to u narodu zove ceshljanje shumenka? Ne, ali bi u svakom slucaju trebalo da dovede do toga...
Arch Enemy Posted December 30, 2005 Report Posted December 30, 2005 jedan, sasvim dovoljno. mada imam zelju ali ne i mogucnosti da uchim josh!
Zli Meda Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 1.Sviram gitaru 8 i po godina 2.Sviram bas 3.Poceo sam da vezbam bubnjeve od skora 4.Sviram vec pola godine klavir u muzickoj One man bend!!!!
Mr. Smarty Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 Sto u prevodu znaci da ni jedan od tih instrumenata ne sviras kako treba
The Eagle Nature Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 mada ne mora da znaci,mozda je k'o Princ,totalni talenat.
Alex de Large Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 multi-talenat sto bi rekao jedan moj drugar (inache cest posetilac palmoticeve)
Zaznojni Vozac FAP-a Posted February 6, 2006 Report Posted February 6, 2006 JA sviram bas i udaraljke.......Bas,udaraljke(najvise),bubnjevi.....
Recommended Posts