Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ja sviram BAŠ udaraljke...

SVAKA TI DALA.......ja se bavim srednjevekovnom....Tu sviram udaraljke,a ovako sa ekipom i drugima -kada sviram rok i sl. sviram bas.....mogu upasti kao bubnjar....

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RITAM SEKCIJA CREW!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 2 months later...
Posted

Ehm, ovako... Violinu sviram 11 godina, violu oko 2 godine, poshto je tehnika slichna tehnici izvodjenja na violini, flautu 4 godine, klavir 4 godine, iako nisam veliki ljubitelj instrumenata sa dirkama, violonchelo retko sviram, ali znam pomalo da ga sviram, jer mi je profesorka violine objashnjavala tehniku sviranja na violonchelu, gitaru sviram iskljuchivo kada sam snimao sebi albume, jer za blek metal i ne treba bash neko znanje iz gitare... Huh, to bi bilo to...

Слава!

• 1 month later...
Posted

1. KLAVIR 10 godina

2. PEVANJE 7 godina morao sam ovo da napishem jer :

"Glas je instrument i treba ga znati koristiti i svirati..."

3. GITARA 3 godine

4. USNA HARMONIKA 2 godine

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Guest حسين
Posted

Gnusna Harmonika.

Jel svira neko kuhinjsku gumicu ?

• 1 month later...
Posted

Jel svira neko kuhinjsku gumicu ?

icon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gificon_mrgreen.gif

Kad sam imao 6-7 godina poslednji put, a svirao sam i aparat za varenje kesa (precnika zice G oddokativno), kad razmislim sada i ima logike sto sviram gitaru icon_rockdevil.gif

• 7 months later...
Posted

Za sada sviram klavijature i bass ali imam tendenciju da nauchim josh neshto.Zavrshio sam nizu muzichku na odseku za klavir a bass sam samoinicijativno krenuo da sviram pre 6 meseci.Ironija sudbine je shto sam u bendovima u kojima sam do sad bio uglavnom bio pevach,mada sam jednim delom i ja tako hteo.Imam zelju da nauchim da sviram gitaru ali videcemo shta ce biti od svega toga...

Posted

1. Гитару

2. Бас

3. Бубњеве

Умео бих и клавијатуру да је имам кући. На једној свирци са Сељачком Буном сам био скоро присиљен да је свирам, и није лоше звучало. ;)

Posted
1. Гитару

2. Бас

3. Бубњеве

Умео бих и клавијатуру да је имам кући. На једној свирци са Сељачком Буном сам био скоро присиљен да је свирам, и није лоше звучало. ;)

pa za Nirvanu je i to previse instrumenata.

Posted

Sviram bas, ponekad obrcem po koji akord na gitari, mada najvise uglavnom kurcu... To mu dodje 3 instrumenta! :rockdevil:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...