krchulj Posted March 3, 2007 Report Posted March 3, 2007 Sviram gitaru, bas, bubnjeve, klavir, trubu, češalj, celofan, budzafon sa duplom bas pedalom, lastiš, kurcu, kad mi neko smeta u saobraćaju...
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 (edited) Sviram gitaru, bas, bubnjeve, klavir, trubu, češalj, celofan, budzafon sa duplom bas pedalom, lastiš, kurcu, kad mi neko smeta u saobraćaju... kad snimas spot. to bi voleo da vidim pogotovo ono kurac... Edited March 4, 2007 by K1nG5L0rdDemonSatanHeavy
krchulj Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 u spotu ću samo da pevam . I nisam rekao da sviram kurac, nego sviram kurcu, a ako do sad nisi naučio šta to znači ne vredi da ti objašnjavam...
Shuma Posted March 5, 2007 Report Posted March 5, 2007 Ne merim kolko,sviram stalno, a kad ne onda razmisljam o tome. Sviram bass i kontrabass.Pokusavam i klavijature i gitaru da sviram ali naravno ne previse posveceno kao bassu i kontrabassu
LacrimaMosa Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 jbg, kad si mlad, a hocjesh sve odjednom da svirash, ne nauchish nishta valjano.. ja sam zavrshila nizhu za violinu, shto je bilo pre 5 godina, teorijski ostadoh tu gde sam bila, ali sam tehnichki srozana..shto se tiche gitare, nisam imala visoke ambicije, tako da ostadoh na akordima, i rock pesmicama.. trenutno se bacih na pevanje..
Brace Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 Vokal mi je definitivno primarni "instrument". Ali gitara mi je gotovo podjednako draga. Poslednjih mesec - dva nisam stizao da sviram gitaru koliko bih inacehe voleo, jer je bend (u bendu samo pevam) krenuo (hvala Bogu ) napokon da svira iz sve snage. Kolko god mi to bilo drago, jbg, ne moz' sve..... Znam bas dosta dobro da sviram (ne nije zato sto sviram gitaru, pa eto kao znam). Stvaro umem dosta dobro da sviram bas, ali naravno, ne sad sve one fore i to, nego jednostavno trzalicom i tu i tamo prstima. Znam klavijaturu da sviram, ali mi je tehnika dosta slaba. Jbg, cak ni taj jebeni stni-sajzer nije moj, ali ga drndam chesto i vishe mi je nego dovoljno kad zelim nesto da isprobam ili kad nesto smisljam. Sto se tiche bubnja, znam jako dobro kako se svira, ali naravno, ne znam bash da ga sviram. Da budem precizniji, znam da sviram jednostavne ritmove i to je to. Eto...
LacrimaMosa Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 band...u srednjoj dok sam imala vremena nisam mogla da nadjem ok ekipu,a tek shto je uvek falio bubnjar..sad nemam vremena za band..but one day...
Joey Posted July 19, 2007 Report Posted July 19, 2007 6-7...gitaru i bubanj znam najbolje,klavir zavrsio muzicku,znam i bas,udaraljke sam 4.godina i tamo sviram ksilofon i timpane...ponekad uzmem i usnuharmoniku...
Zyel Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Најбоље ми иде свирање оловкама по радном столу, а ни у томе нешто нисам добар. Иначе сам упознао лика који је завршио музичку академију и свира у сифонијском оркестру фагот (мислим да се то на енглеском изговара "фегет"); каже да имам потенцијал. Врло вулгаран беше тај млади господин.
Lukijan Mušicki Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 meni svakako najbolje ide sviranje u suplje govno, ali pored toga sviram i nekoliko pravih instrumenata, nekoliko tambura, kontrabas, gitaru, violinu (jos idem u muzicku), znao bih i bas... ali i pored toga najvise zavidim Zyel-u, sviranje olovkom me najvise zajebava, nikako da naucim, mada zna on jos po nesto... npr. koznu frulu
Herr_Wolf Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Kad možeš da kažeš da zaista sviraš neki instrument? Ja na gitari recimo znam da sviram Angry Chair, Seasons in the Abyss i Temple of Love (doduše, ako izmislim solaže ), al' nije da mogu da se setim još neke pesme da je znam... Možda bih znao kad bi' vežb'o još nešto, ili ako bih nešto transponovao sa basa....
Hudini Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 Иначе сам упознао лика који је завршио музичку академију и свира у сифонијском оркестру фагот (мислим да се то на енглеском изговара "фегет"); каже да имам потенцијал. Ko je taj lažov? Inače, meni daj nešto sa žicama i ja sam miran.
Apostol Posted March 17, 2008 Report Posted March 17, 2008 Gitara mi je primarna ali pored nje sviram i bas i bubnjeve!
Don Vicha Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 bubnjevi su mi primarni... a pored toga gitaru i bass...
stringsfusion Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 pa sad...i ja da se hvalim. Sviram dobro,orgije,sviram kurcu,da bijem u bas i prangijam dosta dobro
Musicman Posted June 4, 2008 Report Posted June 4, 2008 Sve sem duvackih i gudackih(bar one koje sam video u zivotu) mada u srednjoj sam svirao blok flautu,jos uvek znam solo za Smoke On The Water
Totamealand Posted July 26, 2008 Report Posted July 26, 2008 Sviram klavijature već osam godina i gitaru dve godine. Skoro sam počeo i bubnjeve i bas, mada je to sve više početnički i radi zabave, kada odem u studio probam da se malo zabavim. Ali ide mi i to sasvim solidno.
Guest Anti American Posted July 29, 2008 Report Posted July 29, 2008 gitaru sviram unazad vec 12 godina intenzivno. takodje, tvrde, da se sasvim solidno snalazim sa bubnjevima. klavijature nesto slabije, ali mogu ubosti pokoju pratnju i numeru, svu EKV klavirsku podlogu u stanju sam skinuti.
Flash Of The Neon Light Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Ja sviram klavijature i gitaru (električnu sa šest žica, akustaru, ponekad i bass gitaru).
Recommended Posts