Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nijedan kako valja. >.<

Bas to :)

U principu ne znam sta mi je bolje islo, klavir tj klavijature ili gitara, oba su bila u fazonu 'uuu al tebi ovo brzo ide!' al nisam nikad vezbala dovoljno...

Zanima me violoncelo ili violina, ne mogu da se odlucim :D Kapiram da je za mene violoncelo posto ne volim da sviram solaze :D

Samo ne znam koliko kosta sam instrument i da li neko daje casove mimo muzickih skola...

Posted

gitaru,neshto slabije bas sa trzalicom,prstima i slap ne znam,bubnjeve neshto osnovno,mada cu znati bolje kad budem imao svoje.

• 2 months later...
Posted

Sviram sve po malo, ali nista ne znam kako valaja. :haha:

Gitara i pevanje mi je glavni prioritet, ali znam i bubanj da sviram - one metalike i tako neke lakse stvari. :)

Malo sam sviruckao i ortakov bass ali mi nije nesto preterano zanimljivo pa sam odustao..

Posted

Samouki sam virtouz  na Trioli triola102.jpg

Sviram jos solidno klavir, sintisajzer, usnu harmoniku, bubanj i po malo gitaru(posto je nikada nisam imao). 

• Upvote 1
Posted

Gitaru, balalajku (doduse na nekom levom stimu tipa H-H-G,dok ne nabavim civije), pistaljku (moram da kupim novu, ova matorami je zardjala) i klavijature na nabod...

Sve se kanim da uvatim i harmoniku i okarinu od dede, pa da paganim ko coek po kuci...

• 3 months later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...