MissionVao Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Nijedan kako valja. >.< Bas to U principu ne znam sta mi je bolje islo, klavir tj klavijature ili gitara, oba su bila u fazonu 'uuu al tebi ovo brzo ide!' al nisam nikad vezbala dovoljno... Zanima me violoncelo ili violina, ne mogu da se odlucim Kapiram da je za mene violoncelo posto ne volim da sviram solaze Samo ne znam koliko kosta sam instrument i da li neko daje casove mimo muzickih skola...
Kwlt Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 gitaru,neshto slabije bas sa trzalicom,prstima i slap ne znam,bubnjeve neshto osnovno,mada cu znati bolje kad budem imao svoje.
BLAGOJE Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 gusle,diple,gajde,frulu i elektricnu death metal gitaru.
johnnyzzz Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 brate gitaru, zatim, brate, malo klavijature, pa, brate, akustičnu gitaru i na kraju, brate, sviram kurcu i tako...
obsessed by cruelty Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Гитару наравно, па бас знам (прстима и трзалицом, слеп мало слабије), клавијатуре знам онако, бубњеве знам добро...
ShinigamY Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Klavijature glavni instrument, gitara onako, drkam bratovu... Bubnjevi mi ne idu uopste (pokusao sam), harmonika klasika xD, frula po malo i to je to
METAL Man Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Sviram sve po malo, ali nista ne znam kako valaja. Gitara i pevanje mi je glavni prioritet, ali znam i bubanj da sviram - one metalike i tako neke lakse stvari. Malo sam sviruckao i ortakov bass ali mi nije nesto preterano zanimljivo pa sam odustao..
Guest HEFEST Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Samouki sam virtouz na Trioli Sviram jos solidno klavir, sintisajzer, usnu harmoniku, bubanj i po malo gitaru(posto je nikada nisam imao). 1
AnaLizator Posted November 16, 2009 Report Posted November 16, 2009 Gitaru, balalajku (doduse na nekom levom stimu tipa H-H-G,dok ne nabavim civije), pistaljku (moram da kupim novu, ova matorami je zardjala) i klavijature na nabod... Sve se kanim da uvatim i harmoniku i okarinu od dede, pa da paganim ko coek po kuci...
MilickO Posted February 25, 2010 Report Posted February 25, 2010 Svirkam 2 instrumenta,a to su na prvom mestu bubnjevi ,a sviram i po malo klavijaturu
Vozd Jovan Pogani Posted March 5, 2010 Report Posted March 5, 2010 Sviram sve... Imam urodjeni talenat... I 101% sluh... 3 1
Recommended Posts