Puma Lasica Posted January 5, 2005 Report Posted January 5, 2005 As I Lay Dying su KONZA... Ko kaze da to ne valja, nema blage... Ovog puta cu se sloziti sa njim... Vaistinu Konza... Quote
Out Of Time Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 (edited) Shadows Are Security album je dosta bolji od Frail World Collapse ali ne razlikuje se ich po konstrukciji pesama i tako toga... ima vishe hitova i bolje produciran... eto/ ps - naravno, ubacili su clean... Edited June 5, 2005 by Out Of Time Quote
Freak Kitchen Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Frail World Collapse ima ametersku produkciju. I album je nista posebno... Novi nisam jos cuo... za mene je dobra vest ako su ubacili clean i ako ima vise hitova... Quote
Yebiggah Posted June 10, 2005 Report Posted June 10, 2005 Frail World Collapse ima ametersku produkciju. I album je nista posebno... Novi nisam jos cuo... za mene je dobra vest ako su ubacili clean i ako ima vise hitova... U,bre... Meni je do jaja Quote
Freak Kitchen Posted June 12, 2005 Report Posted June 12, 2005 Ima novi spot za Confined na http://www.hdpvidz.com/download.html Dobar je... visoko-budzetni... mada, nista novo... oni na kisi... dobra je kamera... Quote
Marishte Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 http://rapidshare.de/files/2435948/As_I_La...__JLO_.rar.html Eto Quote
Rain delay Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Ta opaska za amatersku produkciju je valjda vic..? Ako je novi album bolji od FWC onda odl'cno..! Quote
Baal Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Nov album je melodičniji, raznovrsniji, u svakom pogledu bolji od prethodnika. Quote
Freak Kitchen Posted June 23, 2005 Report Posted June 23, 2005 Nov album je melodičniji, raznovrsniji, u svakom pogledu bolji od prethodnika. Quote
Freak Kitchen Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 sme neko da se kladi da ce sledeci spot biti za The Darkest Nights? Quote
Fiery Posted June 24, 2005 Report Posted June 24, 2005 http://rapidshare.de/files/2435948/As_I_La...__JLO_.rar.html Eto 40-i-koliko-vec kpbs? Jebiga. Quote
KRANG Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 novi album je generički, totalno neinspirativni, do-zla-boga prehvaljeni i neverovatno dosadni metalkor. govno! kao i onaj bleed the sky. Quote
Jasta Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 Taj bleed the sky je obicno nahvaljeno smece,totalno neorginalno vizuelno kao da gledam Chimairu identicno,cista kopija i muzicki i vizuelno. A novi AILD mi se svidja jako je dobar album. Quote
Supergalactic Lover Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 malopre je na vivi plus bio spot za 94 Hours, i uopste nisu losi. mislim bar ta pesma je bas ok jer nisu cisti ameri, vec ima malo i melodike. plus je bio spot od Cult of Luna - Leave me Here, koji je isto mnogo dobar, mada mi je 'the beyond' bolji od 'salvation-a'. Quote
ajsha69 Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 Stvar je skroz pristojna, a sam spot za 94 Hours bi bio odlichan da se malo vishe poradilo na detaljima... Svi kadrovi benda su odlichno odrađeni.. momci imaju potpuno up-dateovane pokrete - respect... (PoisonTheWell and emocore shkola), al' brate oni tip i riba... riba ima shminku i izraz lica kao da slusha main stream pop MTV-a i ne kapira ga bash najbolje.... ili kao da radi u raspad McŠone kiosku kod mene u kraju... Quote
Fiery Posted June 29, 2005 Report Posted June 29, 2005 novi album je generički, totalno neinspirativni, do-zla-boga prehvaljeni i neverovatno dosadni metalkor. govno! kao i onaj bleed the sky. BtS je gori. Ima dve pesme u rangu AILD, ostalo mnogo dosadnije i losije. Quote
Rain delay Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 Obozavao sam AILD do izbezumljenja. Novi album me spustio. Takvo razocarenje nisam doziveo jos otkad mi je propala jedna, nikad bolja, kres varijanta... Frustrirajuce... Quote
azal Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 ma ovaj metalcore poceo odavno da gusi. meni onaj Acacia Strain poslednje do jajno izdanje...bas brutal metalcore...bez emo fegetiranja i ripp off inflames momenata. Quote
Andromeda Posted July 24, 2005 Report Posted July 24, 2005 Obozavao sam AILD do izbezumljenja. Novi album me spustio. Takvo razocarenje nisam doziveo jos otkad mi je propala jedna, nikad bolja, kres varijanta... Frustrirajuce... bas, i ja sam ocekivala puno vise Quote
ajsha69 Posted August 25, 2005 Report Posted August 25, 2005 Ova stvar sa Frail Words Collapse.... Distance is Darkness je skrooz dojajna i drugachija od ostalih pesama As I Lay Dying-a (ko nije obratio paznju, nek obrati)... Ja ovde chujem i Meshugguh i Deftonse... (zapravo, skoro da je ochigledno da su imali ta dva benda na umu kad su radili ovu stvar.. ) Da li to znachi da ako obuchem svoju savrshenu Meshuggah majicu na cert u utorak ( -->za detalje, KLIKNI OVDE<--) i kad dohvatim mic... da li bi ovi iz I Lay Dyinga, da me chuju i vide, pustili suzu... ??! Quote
Rain delay Posted August 26, 2005 Report Posted August 26, 2005 Ne bas. Pre bi rekli: "Tvoja Udaljenost je Mrak"... Extra pesma!!! Sto vise slusam ovaj novi album, sve mi je bolji. Evo npr. Darkest Nights. Quote
ajsha69 Posted August 27, 2005 Report Posted August 27, 2005 Ne bas. Pre bi rekli: "Tvoja Udaljenost je Mrak"... .... () .... Quote
Recommended Posts