Jump to content

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted (edited)

Shadows Are Security

album je dosta bolji od Frail World Collapse ali ne razlikuje se ich po konstrukciji pesama i tako toga...

ima vishe hitova i bolje produciran...

eto/

ps - naravno, ubacili su clean... wallbash.gif

Edited by Out Of Time
Posted

Frail World Collapse ima ametersku produkciju. I album je nista posebno...

Novi nisam jos cuo... za mene je dobra vest ako su ubacili clean i ako ima vise hitova...

Posted
Frail World Collapse ima ametersku produkciju. I album je nista posebno...

Novi nisam jos cuo... za mene je dobra vest ako su ubacili clean i ako ima vise hitova...

U,bre...

Meni je do jaja icon_da.gif

• 2 weeks later...
Posted

Taj bleed the sky je obicno nahvaljeno smece,totalno neorginalno vizuelno kao da gledam Chimairu identicno,cista kopija i muzicki i vizuelno.

A novi AILD mi se svidja jako je dobar album.

Posted

malopre je na vivi plus bio spot za 94 Hours, i uopste nisu losi. mislim bar ta pesma je bas ok jer nisu cisti ameri, vec ima malo i melodike. plus je bio spot od Cult of Luna - Leave me Here, koji je isto mnogo dobar, mada mi je 'the beyond' bolji od 'salvation-a'.

Posted

Stvar je skroz pristojna, a sam spot za 94 Hours bi bio odlichan da se malo vishe poradilo na detaljima... Svi kadrovi benda su odlichno odrađeni.. momci imaju potpuno up-dateovane pokrete - respect... (PoisonTheWell and emocore shkola), al' brate oni tip i riba... riba ima shminku i izraz lica kao da slusha main stream pop MTV-a i ne kapira ga bash najbolje.... ili kao da radi u raspad McŠone kiosku kod mene u kraju...

Posted
novi album je generički, totalno neinspirativni, do-zla-boga prehvaljeni i neverovatno dosadni metalkor.

govno!

kao i onaj bleed the sky. mhihi.gif

BtS je gori. Ima dve pesme u rangu AILD, ostalo mnogo dosadnije i losije.

• 3 weeks later...
Posted

Obozavao sam AILD do izbezumljenja.

Novi album me spustio.

Takvo razocarenje nisam doziveo jos otkad mi je propala

jedna, nikad bolja, kres varijanta... no.gif

Frustrirajuce... no.gifno.gifno.gif

Posted

ma ovaj metalcore poceo odavno da gusi.

meni onaj Acacia Strain poslednje do jajno izdanje...bas brutal metalcore...bez emo fegetiranja i ripp off inflames momenata.

Posted
Obozavao sam AILD do izbezumljenja.

Novi album me spustio.

Takvo razocarenje nisam doziveo jos otkad mi je propala

jedna, nikad bolja, kres varijanta... no.gif

Frustrirajuce... no.gifno.gifno.gif

bas, i ja sam ocekivala puno vise no.gif

• 1 month later...
Posted

Ova stvar sa Frail Words Collapse.... Distance is Darkness je skrooz dojajna i drugachija od ostalih pesama As I Lay Dying-a (ko nije obratio paznju, nek obrati)... Ja ovde chujem i Meshugguh i Deftonse... icon_exclaim.gif (zapravo, skoro da je ochigledno da su imali ta dva benda na umu kad su radili ovu stvar.. icon_smile.gificon_cool.gif )

Da li to znachi da ako obuchem svoju savrshenu Meshuggah majicu na cert u utorak ( -->za detalje, KLIKNI OVDE<--) i kad dohvatim mic... da li bi ovi iz I Lay Dyinga, da me chuju i vide, pustili suzu... ??! mhihi.gifblink.gif