kejd Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Probacu, probacu, svaki bend na preporuku je verovatno dobar bend Quote
Geozee Posted July 25, 2007 Report Posted July 25, 2007 Nema greske... Parkway Drive, The Black Dahlia Murder i Neaera, po meni, cisto savrsenstvo... svaka pesma valja... sa svih albuma... Quote
Гера Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 До јаја ми се свиђају ове нове две песме, тотално су THRASH METAL!!! Како ми је драго што су постали металци, имали су перспективу, али су их покопавали ти геј вокали! Сад је сјајно! Само ту-па-ту-па!!! (Ај сад, оспите паљбу! ) Quote
Geozee Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Ti si gejcina... ovo nije As I Lay koji volim... Ovo nije ni metalcore cak... Quote
Rob Swire Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) nema sta da se osipa paljba kada je stvar jasna. lamb of god je ozivljavanje pantere, mada pantera nikada nije imala spotove sa kamionima na rasklapanje i decom koja ih hipnotisano slusaju,a ovaj as i lay dying...brate, meni nije jasno sta se desava u tim pesamama. evo odslusao sam stvari sa spejsa i cekam da se nesto desi...mislim, voznja je ovaj within destruction, ali sam u zivotu cuo milion pesama sa takvim rifovima...nista novo. mada, ko zna, mozda ce sada da krene trend da se svi vracaju thrashu 80tih. u tom slucaju necu slusati modern metal neko vreme. niti metal uopste... Edited August 12, 2007 by prophet.o'doom Quote
Geozee Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Hm... ovo je tema o bendu As I Lay Dying... Quote
Rob Swire Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 (edited) ne, ovo je tema o jebenom peglanju popodne. pa naravno da je as i lay dying tema. ne znam o cmu to moj post govori, pa te nesto buni... Edited August 12, 2007 by prophet.o'doom Quote
Гера Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 Има ли шта боље него треш метал рифови са модерном продукцијом? (Не тражим одговор на ово питање јер не постоји ништа боље.) Него, ако нови As I Lay Dying буде као ове две песме, ето мени новог бенда који ћу да воршипујем! Quote
Geozee Posted August 12, 2007 Report Posted August 12, 2007 ne, ovo je tema o jebenom peglanju popodne. pa naravno da je as i lay dying tema. ne znam o cmu to moj post govori, pa te nesto buni... Ucinilo mi se da pricas o Lamb Of God-u... Quote
Rob Swire Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Има ли шта боље него треш метал рифови са модерном продукцијом? (Не тражим одговор на ово питање јер не постоји ништа боље.) ovo govori dve tri o tvojoj muzickoj sirini....al na kraju krajeva, svakom svoje... Quote
Geozee Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Polako se razocaravam u As I Lay... da se ovako naglo promeni stil... Quote
azal Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 gledao spot, ne znam sta je ovo novo. thrash deonice, ocekivani mlitavi breakdown, polu pevljiv refren, standardni AILD. Quote
Nightwing Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 As_I_Lay_Dying-An_Ocean_Between_Us-2007-FNT Artist: As I Lay Dying Album: An Ocean Between Us Label: Metalblade Records Playtime: 43:15 min Genre: Metal URL: Rip date: 2007-08-13 Street date: 2007-08-21 Size: 74 MB Type: Normal Quality: VBR kbps / 4410kHz / Joint Stereo Release Notes An Ocean Between Us is the title of the forthcoming studio album by As I Lay Dying, and is their follow-up to Shadows Are Security. Initially, it was thought that the name of the album was to be titled Evolution. The band finished recording the album on May 5, and is currently set for an August 21, 2007 release. The band worked on the album with producer and current guitarist for Killswitch Engage, Adam Dutkiewicz. The album has since then been mixed by Colin Richardson (Napalm Death, Bullet for My Valentine). Track List 01. Seperation ( 1:15) 02. Nothing Left ( 3:43) 03. An Ocean Between Us ( 4:13) 04. Within Destruction ( 3:54) 05. Forsaken ( 5:18) 06. Comfort Betrays ( 2:50) 07. I Never Wanted ( 4:44) 08. Bury Us All ( 2:23) 09. The Sound of Truth ( 4:20) 10. Departed ( 1:40) 11. Wrath Upon Ourselves ( 4:01) 12. This is Who We Are ( 4:54) http://rapidshare.com/files/48795132/ng.rar.html ne znam da li je neko kacio album... ako vec jeste - opet link nece da se baci Quote
ZheX Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 spot nije nishta posebno cak je pomalo i dosadan, a pesma je extra. Quote
Geozee Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Ne svidja mi se spot, pesma onako... Quote
ZheX Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 kako je dobar nov album, odushevio sam se! Quote
Geozee Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Odlican... Nije onakav, kakav sam ocekivao da ce biti... Mislim, thrash... Quote
Nightwing Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 meni je dosadan...ali nisam ga bas pazljivo preslusao Quote
Krabator Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Ljudi Adam D. je radio album Nemoguce da je album samo meni ok... Treba se malo navici na novi stil. Jbt niko nije provalio da je Clint otisao, a da je u bend dosao onaj bradati. Quote
Rob Swire Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Polako se razocaravam u As I Lay... da se ovako naglo promeni stil... Odlican... Nije onakav, kakav sam ocekivao da ce biti... Mislim, thrash... Quote
Гера Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 ovo govori dve tri o tvojoj muzickoj sirini....al na kraju krajeva, svakom svoje... A твоја ширина се своди на једноличне бендове и BACKSTREET BOYS вокале? Сјајно! Само напред! Quote
Rob Swire Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 (edited) @Gera o jednolicnim bandovima prica decko koji slusa i svira thrash fazon 5 godina, a verovatno i jace, plus izjavljuje nesto onako btw, hvala za ono bravo, zasluzio sam:) EDIT: sustina je u tome da ja necu nikada garantovati da je ono sto ja slusam ili mislim o muzici garantovano tako i nikako drugacije. ne znam gde si ti video backstreet boys u bilo kakvom kontextu. na kraju krajeva, u jedno sam ubedjen: tvoja i moja diskusija na temu popularne muzike bi trajala jako kratko i bilo bi mi vrlo dosadno... and now back to AILD. i dalje tvrdim da je ovo novo daleko losije od starih radova. Edited August 15, 2007 by prophet.o'doom Quote
Recommended Posts