Geozee Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 A твоја ширина се своди на једноличне бендове и BACKSTREET BOYS вокале? Ti si neunistiv... Quote
Chicken Little 420 Posted August 16, 2007 Report Posted August 16, 2007 ubedljivo najjaci AILD album!!!!!!!!!!!! Quote
alek(sa) Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 BRATEEEE NOVI ALBUM KIIIDAAA!!!! i NOVI BASISTA MNOGO BOLJE PEVA OD STAROG!!! TRASH, DEATH, NWOAHM, HEAVY, jebene SOLAZE, SVE BRATEEEE!!! I zadrzali su stari TRRTRRTRRTRRRRRR RDZDZDZDZDZ fazon! Naravno da ce da menjaju trip malo, navedite mi jedan bend koji je izdao tri potuno ista albuma!?? Na prvo slushanje svaka stvar mi je hit!! Taj utisak nisam imao na Shadows Are Security. Adam D. je josh jednom odradio svoje. Vreme ce pokazati koliko je ovaj album znachajan za sam bend, pazite shta vam kazem! I da, spot je skroz dobar! Quote
ZheX Posted August 25, 2007 Report Posted August 25, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=w5MlxoW1JSY ovo je vrh.... Quote
necko Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 odlican je album, i posle dva dana konstantnog preslusavanja [dobro, nije bas konstantno, preslusao sam jednom novi atreyu koji je btw sranje nevidjeno ] mogu se sloziti sa sledecim: ubedljivo najjaci AILD album!!!!!!!!!!!! Quote
Err Posted August 27, 2007 Report Posted August 27, 2007 meni je ovo jadno u odnosu na prosle... Quote
zak Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Odlican je album! Mjetal up your ass Svaka pesma je hit, u najboljem mogucem smislu, hit jer je kvalitet, a ne zato sto ima pevljiv refren. Mnogo ozbiljniji AILD nego do sad. I ranije su bili dobri, ali u odnosu na ovaj album neke pesme sa starih zvuce u fazonu "aj sad da se igramo blast beata...a sad cemo jedan pop refren...jos malo sminke...i gotovo" Quote
(-1) Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 e bas sam ga skinuo da vidim oko ceka dizete dzevu Quote
Geozee Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Album se preterano mnogo razlikuje od drugih... to mi jedino smeta... Quote
(-1) Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 cek jel ste svi vi skinuli sa linka navedenog u ovoj temi??? meni ovaj rar koji se skinuo nece da se otvori... kaze ostecen... jel mozda ovo fake ili je doslo do greske u prenosu? Quote
Geozee Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Ja sam skinuo preko mediaportal-a... Quote
Chicken Little 420 Posted October 11, 2007 Report Posted October 11, 2007 (edited) danas sam pricao sa phil-om preko telefona... puno vas je pozdravio i porucio da ce mozda sledece godine da zasviraju ovde... sledece godine se ocekuje i DVD! intervju ce biti objavljen u novom broju nocturne-a! Edited October 11, 2007 by Theory of Chaos Quote
vik Posted October 12, 2007 Report Posted October 12, 2007 prvi put kada sam ga preslusao izgledao mi mnogo losije od prethodnih. i jos uvek mislim da je slabiji za nijansu. najvise mi je zasmetao vokal (onaj melodicni, pichkasti), koji je za razliku od prethodnih piece of shit. ali muzika i stil aild su ostali isti, tako da sam se "privikao". bubnjar jednostavno kida. moj ortak ih je gdedao sada u Pesti i bilo mu je skroz ok. gledao sam snimak koji je napravio camom, i mnogo dobro zvuci. naravno ipak najbolji cert koji je gledao ove godine i kako tvrdi u zivotu) bio je CONVERGE pre neki mesec isto u Pesti. Converge zvuce (bar na onom dvd-u uzivo sranje) ali kaze mi ortak da je sasvim drugacije live....... no, as i lay dying kidaju i nadam se da cemo ih videti kod nas uskoro, kao i kse koji su ispalili ove godine..... Quote
forsaken Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 (edited) An Ocean Between Us mi se nije svidjao u pocetku,dobro mozda mi se samo ta pesma svidjala,al ima veoma dobrih pesama...al je istina da su se promenili malo,i mislim da je svemu tome doprineo odlazak Clinta Norrisa,mislim njegov vocal je nezamenljiv... Edited November 14, 2007 by ASIlayDying Quote
necko Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 novi spot: "The idea came from our guitar player Nick [Hipa], who was inspired by books like [George Orwell's] 1984 and movies like [Kurt Wimmer's] 'Equilibrium,' in which the future is very simplistic, cold, and stale. The characters are like mindless lemmings who follow one leader and there is no sense of individuality. In the 'Nothing Left' video, the main character decides to be herself and be free regardless of the consequences. Subsequently, she is publicly condemned. "This is where 'The Sound of Truth' picks up. The courage of the main character inspires an uprising of people who also will be condemned unless they fight for their individuality. There are cool twists depicting the hypocrisy within the story. "Both videos were shot in Los Angeles at Sound City Center Stage, which, interestingly enough, is the same place Metallica was recording their new album. Unfortunately, they wouldn't allow us to lurk on the recording process." Quote
ZheX Posted January 20, 2008 Report Posted January 20, 2008 dobar spot, a i jaka im je ova fora shto su spotovi Nothing left i The Sound oh Truth povezani. Quote
=Steamroller= Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 taman sam ovih dana skinuo diskografiju pa tju da ih preslusham malo any hints od kog albuma da krenem? Quote
necko Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 any hints od kog albuma da krenem? od bilo kog salim se, mozes da krenes sa shadows are security i an ocean between us Quote
Prinzessin Tinea Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 koga zanima kakvi su uzivo... http://de.youtube.com/watch?v=3dW2qN3Kh_4&...feature=related Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 sto si joj sakrio oci majku mu? Quote
Josif Visarionovič Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 zato sto mi je ona u friends list na msnu i bearshare,verujem da ne bi volela da zna da joj bacam slike po netu.jest' da zivi preko bare ali opet...etika haha Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 oki inace do jaja ime za bend bi bilo as i lay masturbating Quote
Recommended Posts