Lucio Holocausto Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 ja bih pre neki hiper toilet metal Quote
RNA Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Најбоље је да се сваки нови измишљени жанр назове "свирање курцу метал". Quote
vudun Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Čekajte sad bi trebalo da prebacimo Panteru na power podforum, samo zato što su izdali album ''Power Metal'' ? A Kiss da metnemo na thrash ( ), zbog ''Smashes Thrashes...'' Venom je taj album mogao da nazove i ''Dark Metal'', mada bi bilo bolje da glasi ''Brown Metal'' Quote
Manon Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 Један од најутицајнијих бендова, прва 3 албума су култна а ни остали нису толико лоши. И да...ништа им не фали на БМ форуму Quote
APOHAKC Posted August 20, 2007 Report Posted August 20, 2007 Да, оставите их на блек метал форуму, заслуђили су, видите како су слатки! Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted August 29, 2007 Report Posted August 29, 2007 Ako misliš na Venom - oni su prvi album izbacili '81, znači poprilično su matori - pre Metalike i Slejera! Najveci kvlt u mojoj kolekciji, neatovo izdanje iz '81 , o extra stanju ! Ovo ne pustam uopste , uramljeno stoji ! Quote
Жвакић Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Зна ли неко кад ће нови албум? Чуо сам да је у припреми. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Pomeren do daljnjeg... ) Ali spremaju ga . Quote
Cranium Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Venom bre nema veze sa blekom sta vam je ljudi. Prznjava klasicna!!!!! Quote
Zen Posted October 20, 2007 Report Posted October 20, 2007 Plasim se da te niko nista nije pitao :) PS Bravo za kolekciju!!! Quote
Жвакић Posted October 23, 2007 Report Posted October 23, 2007 Е, људи, шта мислите о албуму Wastelands? Ја сам га скоро набавио и сад је моја колекција потпуна. Мени је ок, једино ме изнервирало то што је уместо песме Wolverin i Shadowking убачен неки дум. :/ Quote
Guest 10 dinara Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Venom su razbijali nekada..Meni je Venom onako bas za divljanje.Pustis i skaces po sobi,bacas se po zidovima i krevetu.Ili to mozda radim samo ja krs gitare,krs bubnjevi,Cronosov glas,brzina,agresivnost i satanizam..Sta ces vise Frubu koje pare ne bi mogao da odbijes za plocu? Quote
Краљ Хаоса Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Venom su razbijali nekada..Meni je Venom onako bas za divljanje.Pustis i skaces po sobi,bacas se po zidovima i krevetu.Ili to mozda radim samo ja krs gitare,krs bubnjevi,Cronosov glas,brzina,agresivnost i satanizam..Sta ces vise Frubu koje pare ne bi mogao da odbijes za plocu? За овакву плочу се одбијају све паре света, али ти то очигледно не схваташ када ово питаш! Quote
Guest 10 dinara Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Jao izvini.Nemoj samo da mi bacis neku haos magiju... Quote
Краљ Хаоса Posted October 24, 2007 Report Posted October 24, 2007 Jao izvini.Nemoj samo da mi bacis neku haos magiju... :) Quote
Жвакић Posted October 31, 2007 Report Posted October 31, 2007 Нико ми није одговорио на питање. :/ Quote
Краљ Хаоса Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Нико ми није одговорио на питање. :/ могао би да ти одговори чика-гугл Quote
Жвакић Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Он не слуша Веном. Јеси ли ти уопће прочитао шта сам питао? Quote
Odelo Posted November 3, 2007 Report Posted November 3, 2007 Najveci kvlt u mojoj kolekciji, neatovo izdanje iz '81 , o extra stanju ! Ovo ne pustam uopste , uramljeno stoji ! U, stari pikčr vinil - kvltastic indeed. Nego, mislim da su relativno nabavljivi i ne-skupi ovi regularni Venom vinili. Mislim naravno na polovne. Ono, samo treba da se malo cimate i tražite stare 80s ex-metalere a možda i punxe jer je dosta njih imalo te ploče. Ja sam tako nabavio vrlo dobro očuvani Black Metal vinil za tričavih 10 maraka. No beše to pre skoro pa nekih 10 godina, ali verujem da ga i danas nije baš tako preteško naći. Quote
CROSSIĆ Posted November 4, 2007 Report Posted November 4, 2007 Welcome To Hell je jedna od najbpljih pesam ikada....po mom misljenju Quote
cuni djeko Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 čuj da Venom nema veze s black metalom, sva sreća da ne postoji pjesma Black Metal, i još se prvi put spominje naziv bm, i ujedno i himna... Quote
Recommended Posts