Жвакић Posted September 17, 2011 Report Posted September 17, 2011 Да се ја мало надовежем. 1. и 2. албум су класици док 3. нисам пуно слушао, али ваљда је и он ту негде. х) Possessed - има лошију продукцију па ми није држао пажњу. Calm before the storm - шта им би? Prime evil - до јајчине! Нисам ни приметио да је ту други певач колико слично звуче. Temples of ice - добар је. Солидан наставак. The waste lands - просек, сложићу се. Cast in stone - повратак оригиналне екипе. Добар звук, добре песме, али што рече, траје дуго што се може казати и за албуме који следе. Resurrection - супер албум, одличан звук, мој омиљени! Њега сам прво чуо. Metal black, Hell - није ми јасно зашто су убацили ону "прљаву" продукцију уместо да су задржали "Ускрснуће" звук. И не допада ми се што се педале чују онако како се чују. Све у свему ово су 2 (иста) солидна албума. Могу их слушати. Fallen angels - ценим да ће ово звучати као претходна 2. Сазнаћемо ускоро. Quote
BLAGOJE Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 I JA DA SE NADOVEZEM U PICKU MATER'NU 1.HAMERSMIT ODION Quote
Talvi Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163687 Quote
BLAGOJE Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 imam neki osjecaj da ce ovo konacno da valja leba mi Quote
Goxy Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Resurrection - супер албум, одличан звук, мој омиљени! Њега сам прво чуо. i ja sam taj album prvo cuo i dan danas mi je omiljeni. Quote
BLAGOJE Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 imolejsn omot goksi: JA SAM PRVO CUO VELKAM OSAMDES...salim se,i kod mene je isto,ja prvo cuo et vor i dan danas omiljeni. Quote
Grobodan Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 i ja sam taj album prvo cuo i dan danas mi je omiljeni. Malo je reći da sam šokiran, ja sam mislio da si ti Venom čuo bar '95. imolejsn omot Jes' vala! Quote
Goxy Posted September 28, 2011 Report Posted September 28, 2011 Malo je reći da sam šokiran, ja sam mislio da si ti Venom čuo bar '95. eto nisam,tek te godine kada je izasao resurrection.nisu mi nikako dosli na red od ostale muzike koju sam narucivao od onih likova iz novog sada i ostalih. 90ih sam ziveo samo za slayer Quote
BLAGOJE Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 NIKAD MSP NIKAD PROMJENA SAMO TETKA I LELEKARA ZA METAL I CETKA ZA SPORT Quote
HeLLsarma Posted October 17, 2011 Report Posted October 17, 2011 VENOM'S NOT DEAD !!! OPET CE DA JEBU KEVU !!! Quote
Talvi Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Venom – Hammerhead (Single) (2011) Quote
Жвакић Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Ок звучи. Али сморише са "сатанас" форама. Quote
Јарослав Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Веном није Веном без "сатанас" фора Quote
HeLLsarma Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 (edited) JEBALO MESECINU !!! OVE NAM OPET KRALJEVA DA POMETU PAUCINU !!! VENOM IS LIKE A BRICK,TOU THROW IT THERE,THEN THERE,AND IT ALWAYS MAKES CHAOS :D:D....:rockdevil::rockdevil: Edited November 11, 2011 by HeLLsarma Quote
Talvi Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 PA BLAGOJE BIO TI VENOM SINOĆ U BUKUREŠTU Quote
BLAGOJE Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 ne pada mi na pamet da se toliko cimam za sadasnji venom,da je mantas u bendu davno bi ih ja vec gledao,sad se kinta steka za sabate,pitanje je dje ce najbize doci.plus postoji varijanta za roadburn,tj ako se uspiju kupiti kate,ali imam covjeka u holandiji. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 da je mantas u bendu To onaj sto svirao sa Scooterom? Quote
BLAGOJE Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 sto se mene tice moze da svira dje god hoce,on je snimio ovo i svi mognu samo da mu se sagnu: http://www.youtube.com/watch?v=Z8FtV0L4pzw nikad nije niti ce biti ista sto moze da se mjeri sa ovim. Quote
Grobodan Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Hoće dečko ban. MANTAS JE SVIRAO NA BLOODLUST MANTAS JE JEDAN OD TROJICE MANTAS JE SMISLIO BLACK METAL PUŠITE GA Quote
Demon Seed Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Skuter mori. Usrao ga blek metal Quote
Жвакић Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 И ја прижељкујем Мантаса натраг. Било би супер да чујем(о) Ускрснуће 2. Сад има ону групу Бургија која никако да објави албум. Или већ јесте само се није прочуло, али сумњам у то. Quote
Recommended Posts