HeLLsarma Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 To je sa Combat Tour Live,kakav je ludacki intervju,majstori su za zajebanciju ... Quote
Јарослав Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Како онда немам тај део? Имам Комбат тур, али без овога. Quote
HeLLsarma Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Sad sam pogledao na YouTubeu na full certu,ima taj deo kad ih intervjuisu . Quote
BLAGOJE Posted June 4, 2012 Report Posted June 4, 2012 [media=] [/media] Нисам знао за ово. ccc Quote
Talvi Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 MPIRE OF EVIL (formerly PRIMEVIL) — the band formed in 2010 by ex-VENOM members Jeff "Mantas" Dunn (guitar) and Tony "The Demolition Man" Dolan (bass, vocals) — finished laying down the drums for its forthcoming second album, tentatively due in November. Quote
Јарослав Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 Иди јеботе, кад пре?! Два албума за једну годину. Нека, само да леше и даље. Quote
HAT6 Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Predobar bend.Sjecam se da sam prvi put za Venom saznao na nekom muzickom kanalu koji je prenosi Black Metal spotove iza ponoci i cim sam ih cuo znao sam da je neki opak bend. Quote
Јарослав Posted August 21, 2012 Report Posted August 21, 2012 Је л' ишао можда лајв стрим Дарктрон концерта? Quote
Toki89 Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Predobar bend.Sjecam se da sam prvi put za Venom saznao na nekom muzickom kanalu koji je prenosi Black Metal spotove iza ponoci i cim sam ih cuo znao sam da je neki opak bend. da nije slucajno bio headbangers ball...ono mtv adria ne znam da li mozda treba tema da se prebaci na thrash....mislim ,nemaju nikakve veze sa modernim blekom ,ne uklapaju mi se ovde... Quote
Demon Seed Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Ne bre, Venom je black metal. 1 Quote
HeLLsarma Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 Lay Down Your Soul To The The Gods Rock 'N' Roll ! Quote
Grob Bez Dna Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 da nije slucajno bio headbangers ball...ono mtv adria ne znam da li mozda treba tema da se prebaci na thrash....mislim ,nemaju nikakve veze sa modernim blekom ,ne uklapaju mi se ovde... i njih i kreator na death prebaciti. Quote
Toki89 Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 objektivno ,Venom jeste black ,ali subjektivno ,mesto im je na thrashu. Treseri ih slusaju , pesme im zvuce kao da je u pitanju thrash ,ne mazu se po facama kao blackeri ,ne growlaju , ne ubijaju svoje kolege iz benda itd itd Quote
Talvi Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ako prođeš kroz temu videćeš jedno 30 dosadašnjih rasprava oko toga. Forumska elita smatra da je temi mesto ovde, stoga ona ovde i ostaje. Quote
Toki89 Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Elita...a narod sta misli? gde je tu demokratija? Quote
Talvi Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Ovo je black metal podforum, samo opresija i netolerancija. Quote
Recommended Posts