ba+a. Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 TAJ KONCERT SE ZOVE "THE 7TH DATE OF HELL" I IMA MNOGO KRSENJA I LUPANJA GITARA I OPREME Da nije to onaj koncert kada na kraju pesme Countess Bathory svi razjebu gitare Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted July 15, 2004 Report Posted July 15, 2004 Pa da li ima koncerta gde Legende ne polome svu opremu sto imaju ? eheheh . A ovi iz r.expresa kaki lopovi 1500din in league with satan . Dobar avatar i.am.black.wizard!!!! Al ste gldeali combat tour iz 85? Quote
Avro Posted July 16, 2004 Author Report Posted July 16, 2004 Jer neko cuo pesmu Burn this place to the ground-live kada Cronos kaze "Come on , it's nice and varm now" Cronos je najjaci lik Quote
Goxy Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 Da nije to onaj koncert kada na kraju pesme Countess Bathory svi razjebu gitare MOGUCE,ALI NISAM SIGURAN DA JE BAS NA TOJ PESMI Quote
Avro Posted July 20, 2004 Author Report Posted July 20, 2004 Da nije to onaj koncert kada na kraju pesme Countess Bathory svi razjebu gitare Na tom koncertu na kraju Contess Cronos rzjebe bass a na kraju koncerta - pesma Blood Lust - razjebu svu opremu na stejdzu (To je ona fora kad izgleda da Cronos baca pojacalo u publiku ) Quote
Avro Posted July 20, 2004 Author Report Posted July 20, 2004 Ko ima koncerte Venom-a na divx-u nek mi se javi Quote
Goxy Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 Na tom koncertu na kraju Contess Cronos rzjebe bass a na kraju koncerta - pesma Blood Lust - razjebu svu opremu na stejdzu (To je ona fora kad izgleda da Cronos baca pojacalo u publiku ) da to je taj koncert,imam ga na disku Quote
Avro Posted July 20, 2004 Author Report Posted July 20, 2004 da to je taj koncert,imam ga na disku jer ces da mi das taj koncert? Quote
kasapin Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Na tom koncertu na kraju Contess Cronos rzjebe bass a na kraju koncerta - pesma Blood Lust - razjebu svu opremu na stejdzu (To je ona fora kad izgleda da Cronos baca pojacalo u publiku ) ma razbio je bas, zato sto nezna da odsvira onu kraj pesme... inace - Venom - sta reci... to su legende, ja bi ovu temu pre stavio na thrash, mada moze i ovde, ipak su oni smislili ime - Black Metal... obozavam sve od njihovih starih radova, dok su kronos i mantas bili u bendu nemogu da se opredelim za najbolji album i pesmu, dobro album, naravno Black Metal, pa onda Welcome To Hell, pa onda At War... aaaaaaaaaaaaaaaaaa a pesme... sve sa tih albuma... sviram bas u venom tribute bednu, ko voli da ih slusa, neka dodje na svirku sada 05. juna u SKC (valjda) i nemam pojma kada pocinje Quote
Џрк Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 meni je odlican ovaj skoriji...Ressurection beshe... Quote
fap_mashina Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 Samo bih hteo da kazem,da su danasnji blackeri previse ozbiljno shvatili rad Venoma. Quote
Misantrophil Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 oni su se bre zajebavali nikad nisu bili pravi profesionalci Quote
Misantrophil Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 pa Venom u sustini, mislim jesu sam je rekao Mantas da je njihova muzika nastala iz neznanja Quote
Џрк Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 pa Venom u sustini, mislim jesu sam je rekao Mantas da je njihova muzika nastala iz neznanja tr00...mislim,to sam i ja procitao...za njih je King iz Slaya rekao da su najbolji bend na svetu sa najlosijim muzicarima ...ne,stvarno to je istina...mis'im,sta reci... Quote
Misantrophil Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 reci samo COUNTESS BATHORY kako je ta pesma zarazna Quote
fap_mashina Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Kerry je bio u pravu za drugi deo recenice. Ne znam stvarno,ali mene njihova muzika podseca na thrash,ali uzasno los thrash.Pevac se bukvalno dere ko da sere.I te pogodnosti... Quote
AGGRESSOR55 Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 Ma oni su pravi thrash bend sa heavy uticajima, pogledajte recimo Metal Punk ili 1000 Days In Sodom pesmu. Neko spomenu Resurrection, ono RRRRRRRRRRRRR me odusevlajava Quote
Misantrophil Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 pa oni su cist Thrash po meni nikakve veze nemaju sa blackom prve prva prava black metal grupa je Bathory Quote
Џрк Posted July 18, 2005 Report Posted July 18, 2005 (edited) Ma oni su pravi thrash bend sa heavy uticajima, pogledajte recimo Metal Punk ili 1000 Days In Sodom pesmu. Neko spomenu Resurrection, ono RRRRRRRRRRRRR me odusevlajava ja sam rekao... ...Ressurection je keva...cak je i precizno odsvirano ...pa oni muzicki nisu black ali je black nastao pod uticajem njihovih tekstova,mislim da tu nema zbora Edited July 18, 2005 by Heavy jerk Quote
Narsil Posted August 7, 2005 Report Posted August 7, 2005 pa oni su cist Thrash po meni nikakve veze nemaju sa blackom prve prva prava black metal grupa je Bathory Quote
Goxy Posted August 9, 2005 Report Posted August 9, 2005 pa oni su cist Thrash po meni nikakve veze nemaju sa blackom prve prva prava black metal grupa je Bathory A gde ti vidis razliku izmedju "Bathory" i "Welcome to Hell",leba ti???? Ista je to muzika decko Quote
Goxy Posted August 11, 2005 Report Posted August 11, 2005 ima razlike bathory je bolji Pa, sad me bas i ne zanima sta ti vise volis,ja govorim o strukturi pesama,muzici.Rani Bathory ima veze sa black-om koliko i rani Venom,tako da ih po meni ne mozemo trpati u razlicite koseve. Quote
Recommended Posts