Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Pa i neki drugi bend ne da pljuje, nego povraća po zaostavštini evo već trideset godina, pa ne vidim da se mnogo buniš.. Taj neki vremeplov u bezumlje tvrdokornih fanova 1991. godine Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Video sam, niko ne spori da su debili ovako ka' ljudi Mislim, Venom Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Debili ili ne, bitan je samo ovaj poslednji pasus - Metaliki valjda veruješ Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Ne citas Ne na sve zanrove ali na sve metal bendove realno, Cek, ti kad kazes "svi zanrovi", u stvari mislis "svi metal podzanrovi" :haha: Quote
kuruz Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 sve u svemu, večito se priča o najmonstruoznijem bendu malo prdi Keri King, malo ovi mučenici, malo nesrećni Mastejn, malo ostali patchvest mongoloids, ali uvek je samo jedno ime u centru pažnje Quote
vudun Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Инфлуенсер! како рече Теша у оном реп споту. Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Trebalo je da izbace album dok je jos film bio bitan, realno najbolja prica.. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Koji film, onaj dje Dejv place? Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 sve u svemu, večito se priča o najmonstruoznijem bendu malo prdi Keri King, malo ovi mučenici, malo nesrećni Mastejn, malo ostali patchvest mongoloids, ali uvek je samo jedno ime u centru pažnje Oni su jedini prodali dušu džavolu Quote
Kumodraski Vo Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Koji film, onaj dje Dejv place? Venom film al preteko ih Eminem.. Dejl place? Mozda zato sto je covek, a ne ucenjeni selebriti bez duse, podanik pravom satani Ima hrabrosti da zaplace! 1 Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Pravda za Mastejna.. i McGovnija Quote
KazimKazim Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Mantas edan posten coek i pre svega samokritican...i naziva stvari pravim imenom 1 Quote
Koroviev Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Poslednji zanimljiv V album mi je bio Resurrection tako da mi se jebe za ovo novo. Naravno vecna beskrajna ljubav za stare albume. Plus. Svirepi udar nemile istine. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Pre pogled kroz ruzicaste naocare, nemila istina je da valjaju samo prva dva Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Meni su npr poslednja dva Venoma bolja od barem 90% novih albuma starih bendova (kada je heavy/thrash u pitanju) Quote
Grobodan Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Treci Venom je npr bolji od prvog ali prvi ima kultniji status, Demolition Man era je podcenjena i odlicna (ne mislim na ovaj Ave krs). Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Meni treci nema dobru pesmu iskreno :/ Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Pre pogled kroz ruzicaste naocare, nemila istina je da valjaju samo prva dva To ustvari više govori da ih poštuješ kao uticaj, nego da ti se uopšte i ta dva svidjaju - nešto slično kao i tvoje mišljenje u vezi Mejdena. Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Ne ne, nisu ni to vrhunski albumi, ali ima na njima pesama za top 5, mada ni Phallusifer nije daleko od istine na onoj drugoj temi Inace sam slusao sve zakljucno sa Resurrection Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Ma ša te bole brige, kad ti se sluša Venom pustiš ovo i sve dojaja Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Kad mi se slusa Venom pustim Witching Hour sa Pure Fokin Armagedun :blek: A ti Chaining the Katechon odma ako ti je Gorguts mio! Mora podelim s tobom kako sam pisnuo u gace, kad sam prisustvovao Drogaritovom intervjuisanju Luca Lemaya i kad je ovaj reko kako mu je Chaining omiljeni DsO, mal' nisam uleteo IJAO I MENI! xD Ako ti treba veca preporuka od takve, onda mozda si lud, mozda lud si! Quote
HUMAN Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 jbg ne volim francuze Poslušo sam ponešto, nije me radilo, možda im dam seknd čens kad si baš tolko navalio Quote
Demon Seed Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Zavisi sta si sluso, SMRC je crni klasik, a Fas je bukvalno bm Obscura, a i izmedju i posle ima jos dosta toga raznolikog Pricao sam sa njime o tome kako su oni uticali na DsO pa DsO nazad na njih za Colored Sands i Pleiades Dust, lepota jedna i divota. <3 Colin ga navuko na DsO Quote
Koroviev Posted November 13, 2018 Report Posted November 13, 2018 Pre pogled kroz ruzicaste naocare, nemila istina je da valjaju samo prva dva Ne budi Šešelj. Demolition Man maj dobar drugar. Quote
Recommended Posts