Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Venom i da snimi neko najgore sranje meni ce uvek biti bolje od svih jebenih skandinavaca. Kakav si ti genije.. Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 ressurection vuce na thrash. A sta kod njih ne vuce na thrash? Quote
Josif Visarionovič Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 imaju i heavy uticaja.oni su zacetnici naziva black metal a ne muzike.bar ja tako mislim Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 imaju i heavy uticaja.oni su zacetnici naziva black metal a ne muzike.bar ja tako mislim Pa u pravu si..njihova mjuza nema veze sa BM, oni su thrash. Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 thrash venom A sta su? Heavy? Black? Ako mislis da su heavy, poslusaj neki drugi heavy bend i videces ociglednu razliku.Za black da ti ne pricam..Thrash je njihova najbliza odrednica. Quote
djuk Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 To sto se danasnji Black razlikuje od Venoma to nikako ne znaci da oni nisu Black. Quote
Novaliis Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 To sto se danasnji Black razlikuje od Venoma to nikako ne znaci da oni nisu Black. Cekaj, ti tvrdis da je Venom black metal? Quote
djuk Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Vec je bila rasprava, mrzi me da se smaram, Venom je vrh i to je dovoljno Quote
Josif Visarionovič Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 mozda su neki pocasni black metal,zato sto su prvi smislili naziv za novi pravac muzike...ja licno ne vidim nikakve dodirne tacke sa bm,mada su mi ok i ovako Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Za mene su Venom,Mercyful Fate i Hellhammer veci black metal nego sto su Cradle of Filth ikada i pokusali da budu,deco moja,ne gledajte samo muziku,bitna je i atmosfera i stav. Quote
Grobodan Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 I za svakog metalca koji poznaje istoriju pravca dovoljno dobro. Samo chekam da se Goxy oglasi. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Za mene su Venom,Mercyful Fate i Hellhammer veci black metal nego sto su Cradle of Filth ikada i pokusali da budu,deco moja,ne gledajte samo muziku,bitna je i atmosfera i stav. Hahah COF su black ko sto sam ja HammerFall fan. Quote
Josif Visarionovič Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 zar na svakoj jebenoj temi moramo da raspravljamo o cof-u? Quote
Goxy Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Venom i da snimi neko najgore sranje meni ce uvek biti bolje od svih jebenih skandinavaca. Ako izuzmemo Mayhem(de mysteriis...) i Darkthrone(unholy Darkthrone),ovo bi bilo veoma istinito.Ali ni jedan norvesko-svedsko-finski album se ne moze porediti sa "Black Metal" albumom. Quote
Goxy Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 I za svakog metalca koji poznaje istoriju pravca dovoljno dobro. Samo chekam da se Goxy oglasi. Uuu jeee,jel ti mene ovde smatras nekim VK poznavaocem metala...? Lorde,edukaciju masa prepustam tebi.Dobro ti ide ono"deco". I naravno podrzavam svako pljuvanje po Cradle Of Shit cirkusu na bilo kojoj temi. Quote
Grobodan Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Goxy,ti si moj idol i metal guru Bez zezanja,cenim tvoje misljenje zato sto imamo vrlo slican ukus sto se tice metala,jos nekako da te nateram da slusas Power. Quote
Novaliis Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ako izuzmemo Mayhem(de mysteriis...) i Darkthrone(unholy Darkthrone),ovo bi bilo veoma istinito.Ali ni jedan norvesko-svedsko-finski album se ne moze porediti sa "Black Metal" albumom. Quote
Goxy Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 (edited) jos nekako da te nateram da slusas Power. Lorde citaj:DEATH TO POWER METAL,POWER TO DEATH METAL! @Varg-a sta tebi sad nije jasno? Edited June 12, 2006 by Goxy Quote
Grobodan Posted June 12, 2006 Report Posted June 12, 2006 Pa,jebiga,verovatno hoce da kaze da ima jos album koji su bolji od Black METAL,ja bih dodao In the Nightside eclipse,Storm of the Lights bane,Under the sign of black mark i Hvis Lyset tar oss. I geju jedan,power nije samo Sonata arctica nego i Metal Church,Hexx...Moram te malo obrazovati Quote
Goxy Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 (edited) I geju jedan,power nije samo Sonata arctica nego i Metal Church,Hexx...Moram te malo obrazovati Pa to ne menja stvari Ja ni ne slusam te bendove,mozda prvi metal church,ali ono nije power,vec heavy/thrash a hexx koliko znam su na poslednjem albumu bili thrash Edited June 13, 2006 by Goxy Quote
Recommended Posts