Grobodan Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Pa to ne menja stvari Ja ni ne slusam te bendove,mozda prvi metal church,ali ono nije power,vec heavy/thrash a hexx koliko znam su na poslednjem albumu bili thrash E,moj kvlte... Pa,power metal se javio 80-ih godina sa bendovima kao Metal church(lepo si rekao - heavy/thrash),Jag Panzer,Omen,Attacker,Helstar...To je Power metal u izvornom znacenju te reci...Onda dosli Helloween,Gamma Ray,Rage...A sad sto su kasnije strpali svasta u taj kosh,nema veze. Samo hocu da kazem da power nije samo Sonata i Nightwish,ima tu mnogo vise,i nema smisla da ga tako pljujes. U stvari,boli me dupe A sto se tice Hexx,ti si verovatno slusao onaj poslednji album,album pre tog Under the Spell je prvoklasni power in '80s vein. Ma nek smo mi zivi i zdravi,ne brinem ja za tebe,znam da znas znanje. Quote
Goxy Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 E,moj kvlte... Pa,power metal se javio 80-ih godina sa bendovima kao Metal church(lepo si rekao - heavy/thrash),Jag Panzer,Omen,Attacker,Helstar...To je Power metal u izvornom znacenju te reci...Onda dosli Helloween,Gamma Ray,Rage...A sad sto su kasnije strpali svasta u taj kosh,nema veze. Samo hocu da kazem da power nije samo Sonata i Nightwish,ima tu mnogo vise,i nema smisla da ga tako pljujes. U stvari,boli me dupe A sto se tice Hexx,ti si verovatno slusao onaj poslednji album,album pre tog Under the Spell je prvoklasni power in '80s vein. Ma nek smo mi zivi i zdravi,ne brinem ja za tebe,znam da znas znanje. Priznajem da ne znam skoro nista o power metalu,a ono o Metal Church sam rekao samo na osnovu toga kako se meni to cinilo.E sad ,manje vise me zabole kako je to nazvano,meni je to heavythrash. I ne pljujem,nego i sam znas da se to zajebavam i nemo' se lozis,mada zaista power metal ne podnosim.Tako da o tome necu vise da govorim. A i mene boli dupe Zivio! Quote
Grobodan Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Jebiga,oterasmo temu u qrac,ali nema veze,bar da se nesto nauci. Quote
Жвакић Posted August 16, 2006 Report Posted August 16, 2006 Zbog cega se raspravlja o CoF-u ako je tema o Venomu? Oni su po meni vise thrash nego black metal. Prva thrash metal grupa! Jbt jos nisam cuo Metal black! Kakav je? Quote
gavrosaurus Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Skinuh ovaj "Metal Black" ... Kakvo li sam govno zapravo skinuo ...? Da li da ga slusam uopste ili da ga odmah trashiram? Quote
morbid god Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Za nekog ko slusa black metal, postovanje albuma "Black metal" je esencijalno. Ali izjaviti da je taj album bolji od skandinavskih(i ne samo njih, jer skandinavci nisu jedini koji su znali da sviraju kvalitetan black metal) je veoma pretenciozno i previse tr00 Quote
Жвакић Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Skinuh ovaj "Metal Black" ... Kakvo li sam govno zapravo skinuo ...? Da li da ga slusam uopste ili da ga odmah trashiram? Znaci po tebi je los? Ja nikako da ga skinem. Uspeo sam samo jednu pesmu, Assasin i nije lose, ali se nadam da ce mi se ostatak vise dopasti. Quote
gavrosaurus Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Znaci po tebi je los? Ne ne, ne znam, brate! Rekoh da sam ga tek skinuo i pitao sam Vas da li vredi icemu tj. da li da se posvetim necemu drugome ili tom albumu ... Nisam ga jos preslusao ... Nisam ga ni raspakovao a kamoli ... Quote
Жвакић Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Ahaa...pogresno sam te razumeo. Ja skinuh mao-pre pesmu Antechrist i dobra je! Bolja je nego Assasin. Quote
Goxy Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 previse tr00 Hvala! Voleo bih samo da mi navedes koji su to bendovi i albumi na koje mislis. Quote
Grobodan Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Jel o5 krecemo sa diskusijom?Goxy kvlt i ja gay smo se izjasnili vec o Black Metal albumu Quote
kuruz Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 obrnite obrnuti krst Horde! Najludji bend! Quote
morbid god Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Hvala! Voleo bih samo da mi navedes koji su to bendovi i albumi na koje mislis. Nema na cemu A sto se tice albuma Venom-Black metal, ja sam rekao svoje misljenje. Ti mislis drugacije, tvoja stvar.. Quote
Жвакић Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Hej ko je slusao album Waste lands i Metal black? Ja to jos nemam. Quote
Жвакић Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 Nabavio sam pesmu Antechrist i bolja je od Assasin! Quote
VANDALICUM Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Venom jeste veoma uticajan na black metal, i album Black metal zasluzuje postovanje, ali nikako ne moze biti bolji od kultnih skandinavskih BM ostvarenja. Quote
Guest Syrant Posted November 1, 2006 Report Posted November 1, 2006 Venom jeste veoma uticajan na black metal, i album Black metal zasluzuje postovanje, ali nikako ne moze biti bolji od kultnih skandinavskih BM ostvarenja. ''Black Metal'' od Venoma je ekstra, i on ke KVLT za sebe, ponajviše jer je stvorio novu dimenziju u zvuku, koju su kasnije Metallica, Slayer i ostali definisali kao thrash...Ali ovaj ''Metal Black'', totalno mi je nejasan...ima tu dosta vajba sa Ressurrected albuma, ali ovaj Metal Black mi je vrlo arhaičan... Burn in Hell je ekstra stvar, ostalo je nekako...pa moram da se naviknem...ali album definitivno nije za svakodnevno drogiranje. Quote
Amphitritê Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 (edited) Hmmm... Black Flame of Satan Edited December 6, 2006 by Vilhelmina Quote
Жвакић Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Hmmm... Black Flame of Satan Meni se ta pesmaja malo manje djasvi u odnosu na ostale. Pandemonium takodje. I pozdravljam te sto si osvezila ovu temu. Quote
Amphitritê Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Meni se ta pesmaja malo manje djasvi u odnosu na ostale. Pandemonium takodje. I pozdravljam te sto si osvezila ovu temu. Moram da je osvezim Kad ste se ucutali Quote
Жвакић Posted December 8, 2006 Report Posted December 8, 2006 Ja jesam raspolozen za pricu, ali sta mi vredim da pricam sam sa sobom. Evo, recimo, sta mislite o albumu Prime evil? Quote
delay Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Nisam slushao:-) Tu pesmu znam samo sa tribjuta,odradili su je Skyclad,carski! Ovaj Metal Black onako odoka jebe kevu,Rege Satanas,Darkest Realm, Antechrist,Metal Black,dobar je,dobar! Quote
Жвакић Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Uraaa! Neko se ubacio na ovu temu! Potrudi se da ga nabavis. Brlo je dobar album! A taj prokleti Metal crni nikako da nabavim! Cuo sam Antechrist i Assassin. Ova prva je bolja. Rege Satanas? Da li tu pevaju kako je Satana rastaman? Quote
gavrosaurus Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Ja extra gotivim Prime Evil i Temples of Ice! I na jednom i na drugom ima po bar 5-6 stvari koje mi se mnogo dopadaju, recimo: Blackened Are the Priests, Carnivorous, Skeletal Dance, Skool Daze a i Even in Heaven, Faerie Tale, Speed King i Temples of Ice ... To su dva najbolje odsvirana Venom albuma, to je definitivno. Quote
Recommended Posts