Amphitritê Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Сад ћу да покренем лавину негодовања али јеби га ... Тачно је да је Venom почео пуно тога у екстремном металу али су група прилично оскудног талента, како свирачког тако и стваралачког. Venom има један једини текст и врти га већ 25 година, има једну те исту тематику и врти је већ 25 година, има 20-30 рифова и врти их већ 25 година. Venom је као брља: одвратног је укуса али ти се свиди пијанство. Не мораш баш увек да је пијеш, има много бољих пића. E, ovakvu glupost jos nisam cula, pogotovo kada je velicina kao Venom u pitanju - stvarno bruka! Znas li ti gde bi bili danasnji "extreme" bendovi da se nije pojavio Venom? Ne bi postojali. Quote
gavrosaurus Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ово није обданиште а ни ја нисам васпитач, предлажем да се описмениш и прочиташ шта пише у том посту, а пише: "Тачно је да је Venom почео пуно тога у екстремном металу" ... Дакле, следећи пут, када ме будеш цитирала, прочитај цео пост, као што ја читам твој или га немој уопште цитирати. Quote
Amphitritê Posted January 20, 2007 Report Posted January 20, 2007 Ne videh najbolje, jos uvek spavam - mislila sam u stvari na nastavak tvog posta, da "vrte" isti tekst i rifove... a za moju pismenost, ne brini. Quote
Жвакић Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Jeste da Venom uglavnom ima istu tematiku. Sto se tice onoga da su "brlja" to mozda vazi za radove iz 80-ih. Ovo kasnije je vec malo drugacije. Jeste da Venom uglavnom ima istu tematiku i da su se ponavljali raznim kompilacijama. Sto se tice onoga da su "brlja" to mozda vazi za radove iz 80-ih. Ovo kasnije je vec malo drugacije. Quote
Narsil Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 oni su samo hteli da budu drugaciji od ostalih tada HEAVY metal bendova.....ne znam ko je tacno rekao : black , death , speed sve je to stvorio venom.....za mene ce venom uvek biti black , iako to nije...ko shvati shvatio je! :) Quote
Жвакић Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 Da, hteli su da se razliqju od ostalih pa su cak govorili i da su dugokosi pUnkeri i sta ti ja znam. Oni NISU black, ali dobro ako ih ti bas tako dozivljavas. Quote
Narsil Posted January 21, 2007 Report Posted January 21, 2007 da , ja ih upravo tako dozivljavam.... Quote
RNA Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 E, ovakvu glupost jos nisam cula, pogotovo kada je velicina kao Venom u pitanju - stvarno bruka! Znas li ti gde bi bili danasnji "extreme" bendovi da se nije pojavio Venom? Ne bi postojali. Ne, covek je apsolutno u pravu, jedino sto su se nasli u pravo vreme i na pravom mestu i svirali nesto novo. Tek kasnije su naucili da sviraju, ali onda vise nisu bili originalni. Malo poredjenje bi moglo da se napravi sa Sex Pistols. Ista stvar, oni su jos manje znali da sviraju, ali propaganda, originalnost i pravo vreme. Quote
Amphitritê Posted January 22, 2007 Report Posted January 22, 2007 Ne, covek je apsolutno u pravu, jedino sto su se nasli u pravo vreme i na pravom mestu i svirali nesto novo. Samo toliko! Tek kasnije su naucili da sviraju, ali onda vise nisu bili originalni. Njihovo tehnicko umece ne bih komentarisala (nisam dovoljno kompetentna, pored toga sto sam zavrsila muzicku skolu i sviram violinu) jer nisam svirala gitaru, bas, itd. ali kao njihov fan, ne mogu da se slozim sa pricom da kasnije nisu bili originalni. Pa, bili su prvi bwe! Malo poredjenje bi moglo da se napravi sa Sex Pistols. Ista stvar, oni su jos manje znali da sviraju, ali propaganda, originalnost i pravo vreme. Iju! Pa, Pistolsi su napravili revoluciju u pank muzici...e, sad, nisu bili vrhunski muzicari, vec muzikanti al' ko te pita... udjose u muzicke enciklopedije Quote
Narsil Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 (edited) sta god...... Edited January 28, 2007 by lake_bodom Quote
Valkyrie Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Kao što su (Steppenwolf), Black Sabbath i Led Zeppelin bili Heavy Metal u svoje vreme (sada se Heavy Metalom smatra samo NWOBHM - ali nije uvek bilo tako), tako je i Venom Black Metal bend. Inače mi je Venom u top10 listi bendova, zaista ne mislim da o takvim (vrhunskim, jedinstvenim, inovatorskim i sl. itd.) bendovima bilo šta govori odrednica "žanra". Quote
ThePowerhead Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 (edited) Koja je poenta ovakve rasprave? Da li će neko za 20 godina raspravljati da li je NadimaČ pravi vukodlak metal? Po meni su oni karika koja povezuje Motorhead sa Slayerom i ostalim thrash metal bendovima. A to šta je black... osamdesetih je sve što ima sotonjarske tekstove smatrano blackom, a onda dođe Bathory (uzgred, moćan bend), posle njih Mayhem i Darkthrone i iznenada više nije black ništa što nema kec ritam, gitare koje samo zuje i pevača koji zvuči kao poluraspadnuti leš... Edited January 28, 2007 by ThePowerhead Quote
ThePowerhead Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 U suštini... šta ga znam? Samo pogledaj moj signature, shvatićeš poruku. Quote
Narsil Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 strasno.....lepo covek rece...... Quote
Жвакић Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Venom nije black Jos neko ko se slaze sa mnom. Uzgred, sta je vukodlak metal? Quote
gavrosaurus Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Добро је, још мало па ће постојати и "веверица метал" и неки ће причати: али ти ниси тр00 веверица, ја слушам само УГ веверица метал! Oh Yeah! Quote
Recommended Posts