Avro Posted June 24, 2004 Report Share Posted June 24, 2004 thrash iz L.A. Crnja svira gitaru,latino bubanj - pravi nazi/thrash band ali moram priznati stvarno su do jaja! ------------------------------------------------------------------ mozda sam pogresio negde u pisanju............ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kai Hansen Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 1) Vec ima tema 2) Thrash??...mozda u nekim trenucima..ali mooozda 3) Tendencies* 4) Sleep now in the fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Bio je doktor otvorio temu neposredno prije nego shto cje se skrshiti sajt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avro Posted June 25, 2004 Author Report Share Posted June 25, 2004 pa to mu dodje neki Thrash, Heavy Metal, American Underground, Punk Metal, Skatepunk, Hardcore Punk ali u thrash/underground su fazonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted June 29, 2004 Report Share Posted June 29, 2004 tu je onaj MAJMUN TRUJILJO svirao bass 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 30, 2004 Report Share Posted June 30, 2004 POSTOJI VEC TOPIC o ovome bendu (na ovom forumu)! Pogledaj malko bolje. Urotsukidoji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avro Posted June 30, 2004 Author Report Share Posted June 30, 2004 meni su vazne samo one teme na prvoj strani,slava prvoj strani a ostale strane ne furtam ni za kriv ku*ac. ostalim stranama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 pa to mu dodje neki Thrash, Heavy Metal, American Underground, Punk Metal, Skatepunk, Hardcore Punk ali u thrash/underground su fazonu Sto mu muka!!! Da nisi zaboravio nesto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Tormentor Posted March 1, 2005 Report Share Posted March 1, 2005 heeeey,pa je l' to niko ne voli suicidal?shto nas tako malo ima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 (edited) O Suicidal Tendenciesu smo raspravljeli malo shire ranije. Rec je o kultnom bendu. Tesko ih je podvesti pod bilo koji zanr. U najsirem smislu reci to je hard core, mada smo tako zvali sve bendove koje nismo mogli nigde da smestimo .. cak se nekad i faith No More svrstavao iu hard core 1983 - Suicidal Tendencies - Prvi album ... cisti punk/hc iz prve polovine 80ih ...prepun bunta i energije. Meni se mnogo svidja ... 1987 - Join The Army - gubi punk elemente i postaje cistiji hard core ... mnogima je to najbolji ST album. Kultne pesme su istoimena Join the Army i Possesssed to Skate ... svojevrsna skaterska himna onog vremena. 1988 - How Will I Laugh Tomorrow - Vrhunski album za ljubitelje hard Corea/Crossovera, filovano perfektnim solazama Rockyja Georgea ludackim bassom Roba Trujilla i pepoznatljivim vokalom Mike Muira. Po meni ovo je najkomplexniji album benda. More muzickih uticaja ... 1989 - Controlled by Hatred\Feel Like Shit - cudna izdanja, sa cudnom produkcijom .. sve je mnogo bucnije a vokal je u drugom planu ... ipak, meni se i ova ostvarenja mnogo svidjaju. 1990 - Lights, Cammera...Revolution - Smak sveta!!! Pesma You Can\t Bring Me Down postaje apsolutni megahit a bend dostize vrhunac slave i popularnosti. Uticaj thrash metala na ovom albumu je najjaci, sto ih dovodi na Clash Of the Titans turneju, sa Slayer, Megadeth i Testament ... ima genijalnih hitova, ali meni nije najbolji album. Bubnjeve je svirao De Grasso, koji je kasnije radio i sa Megadethom. 1992 - Art Of Rebellion - Sto se mene tice, pocetak kraja .. za mnoge je ovo dobar album, ali meni je dosadan ... odlicna balada Nobody Hears se izdvaja. U bendu vise nije svirao Rocky George, koji je bio na neki nachin dusha benda. Mike sa Robom radi u Infectious Grooves i sve nekako pocinje da se raspada ...Tu negde Rob odlazi da svira sa Ozzyjem .. kao i bubnjar faith No More... Sledi Stil Cyco After All These Years , sa ponovo odradjenim stvarima sa prva dva albumam u novom fazonu, zatim Friends Anf family, Freedumb, Free Your Soul i F&F Pt.2 ... Mike Muir je imao i projekat Cyco Miko ... sve ovo mi je vuklo na neki preterani fanki ili sta vec .. skupio je nekoliko crnaca koji nisu mogli da nadomeste genijalnost Rockyja koji je svirao i u Cro Mags, Roba koji se zanimao sa Ozzyjem, De Grassa koji je bio bog zna gde ... ... Bend i dalje postoji, mislim da nesto rade , ali sto se mene tice od 1990 za mene su polumrtvi ... Lights, Cammera, ... toliko od mene mada mislim da sam slicnu biografiju napisao i prosli put kad je tema bila tu negde Edited March 2, 2005 by solicitor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mR. MiNJa SuBBotta Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 po meni se zlatni period Suicidala zavrsio razlazom benda posle albuma Suicidal For Life (1994) posle je Mike okupljao neke desete ekipe i nisu mi losi ni oni kasniji albumi, imaju svojih momenata ali slazem se da je Rocky George bio jako mudo u bendu.... negde sam procitao da su i dalje aktivni.... ali nista nisu izdali od 2000-te (Free your soul & save my mind)... sve u svemu odlican bend, slava im! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shores Of Antartica Posted March 4, 2005 Report Share Posted March 4, 2005 po meni se zlatni period Suicidala zavrsio razlazom benda posle albuma Suicidal For Life (1994) posle je Mike okupljao neke desete ekipe i nisu mi losi ni oni kasniji albumi, imaju svojih momenata ali slazem se da je Rocky George bio jako mudo u bendu.... negde sam procitao da su i dalje aktivni.... ali nista nisu izdali od 2000-te (Free your soul & save my mind)... sve u svemu odlican bend, slava im! Upravo su izdali novi album,ne znam kako se zove ali je odlican. Gitarista im jebe kevu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Гитариста им је увек јебао кеву, ако мислиш на оног црнца. Једном су га због тог јебања кеве умало избацили из бенда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Upravo su izdali novi album,ne znam kako se zove ali je odlican. Gitarista im jebe kevu. Da li si siguran da su izdali? Ajd vidi kako se zove ... bas me zanima .. nisam nista cuo o novom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suicyco Posted March 8, 2005 Report Share Posted March 8, 2005 Suicidal For Life You Cycomothafukers!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Tormentor Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Lights, Cammera...Revolution je,s' moje tachke gledishta najzreliji album S.T.-a.Novi nisam chula,tako da necju da ga uvlachim u ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 Како су кренули, тако и сад свирају. НС, мање или више. Само су ухватили треш талас кад је био популаран. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Possessed Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 I just wanna pepsi ! Legende Sicko Micko , Rocky Zhorzh,Troohiljo i ostali bendashi!!! Ako je neko zainteresovan za njihov home video nek se javi na pp! pa da vidimo razmena ili neshto da padne!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 Suicadali su legende. Art Of Rebellion mi je najjači album. Tako zreo, dobra produkcija, muzički uradjen...savršenstvo! Oni su carevi i treba ih ceniti. Od rockyja, do cyka, do trujilla, do mike clarka do svih. Mnogo gotivan i pozitivan bend. Rocky je jedan od najjačih gitarista u metal i punku, tačka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Possessed Posted January 30, 2006 Report Share Posted January 30, 2006 I just wanna pepsi ! Legende Sicko Micko , Rocky Zhorzh,Troohiljo i ostali bendashi!!! Ako je neko zainteresovan za njihov home video nek se javi na pp! pa da vidimo razmena ili neshto da padne!!! PONAVLJAM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devana Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 bicu kratka i jasna stvarno jedan killer bend koji totalno zaluzuje paznju i vredi slusati! Ja sam pocela da slusam zahvaljujuci starijem bratu koji ih i dan danas SA RAZLOGOM hvali do neba!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devana Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 'ladno ne verujem da ova tema zamire ljudi nije valjda da niko vise ne voli Suicidal!!!!!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuk Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Join the Army Mnogo jak bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ја преферирам трешерскија издања овог бенда, посебно песму 'How Will I Laugh Tomorrow' и то ону верзију где пред крај има генијална солажа. Црња је мајстор! Ако ме сећање добро служи, Electric Terror Child су на својој последњој свирци свирали 'You Can't Bring Me Down'. Волео бих да сам то чуо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radnaskela Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 ja obožavam suicidale. oni su face. svi su legende. art of rebellion mi je najjači album. rocky george je jedan od najjačih gitarista u gitarskoj muzici i cyko miko je legenda. devana, opusti se. gotivim ih ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts