Jump to content

Recommended Posts

Posted

Baš me čudi da su Suicidal ovoliko čekali da reaguju na thrash revival. Bili su čak i u Get Thrashed kao jedan od najznačajnijih bendova iz onih vremena. Evo tek sad sa ovom novom pesmom pokazuju da su rešili da ponovo pređu na metalsku stranu i da uzmu nešto parica na konto trenutnih trendova. Očekivao sam to od njih mnogo ranije, ali izgelda da se ostarelo.

Oni su meni jedan od najboljih bendova (njihov zlatni period 86-90) ali činjenica je da su se vazda okretali kako vetar duva.

Počeli su kao punk/hardcore početkom 80tih kada je punk bio ultra popularan. Majk je tada izgledao kao da je u Pistolsima

Pa su se vrlo brzo prebacili na čist brzi hardcore jer je '83 to bilo in. Tada su krenuli i sa imidžom latino bandi jer je i to postalo in u LA.

Sredinom 80tih već prelaze na crossover, a zatim i na thrash, jer je hardcore/punk u to vreme puko a metal zavladao.

Početkom 90tih su se ubacili u alternativu a kroz infectious grooves i u fank/metal, a svi dobro znako koliko su grunge i RHCP bili tada popularni.

Krajem 90tih punk-rock postaje trend i ST ga naravno sviraju, a od 2000 ga kombinuju sa fankom i tako se razvlače do skora.

Ne znam šta su čekali do sada ail ova nova stvar ima malo trešerske gitare tako da evo njih opet na našu stranu. :D

Posted

Spot je ludilo a i stvar je skroz bolesna. Prvo onaj šizofrenični brrrllll brrrrlll bas i onda upada ona nemilosrdna thrash rifcina. Nenormalno! Meni njihov ubedljivo najbolji album taj treći GFC

Posted

Spot je ludilo a i stvar je skroz bolesna. Prvo onaj šizofrenični brrrllll brrrrlll bas i onda upada ona nemilosrdna thrash rifcina. Nenormalno! Meni njihov ubedljivo najbolji album taj treći GFC

Nažalost samo taj rif i vredi, mnogo bolje to rade Scatterbrain,hail to Ludichrist crew!

• 6 months later...
Posted

SUICIDAL 4 LIFE , jedva cekam ovo bice ludnica

nego jel neko zna koliko kosta karta za exit al samo za jedan dan , bio sam na exitu pre 2 godine tada je bila oko 2500 din

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...