Stolet Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 1.Nokturnal Mortum-Perun's Celestial Silver 2.Gates Of Ishtar-Wounds 3.Pagan Reign-I Boga Raspjali... 4.Gorgoroth-Gorgoroth 5....And Oceans-Samtal Med Tankar-Halo Of Words 6.Ragnarok-Et Vinterland I Nord 7.Naglfar-I Am Vengeance 8.Destroyer 666-Lone Wolf Winter 9.Vintersorg-Till Fjaells 10.Rotting Christ-Among Two Storms Ovo je neki moj izbor...Glasajte ljudi... Quote
Hamsun Posted June 24, 2004 Report Posted June 24, 2004 Burzum - Det som engang var Darkthrone - Transilvanian Hunger Immortal - Withstand the Fall Of Time Nokturnal Mortum - Ancient Nation Dimmu Borgir - Mourning palace Destroyer666 - I am the war god May Result - Jata Moja Crna itd... itd... Quote
Kai Hansen Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 (edited) 1. Gorgoroth-(Under) The Pagan Megalith 2. Emperor - I Am the Black Wizards 3. Satyricon - In The Mist By The Hills a dalje bez ikakvog redosleda: Summonning - Flight Of The Nazgul Bathory - WAR Ancient Rites - Evil Prevails Gehenna - Lord Of Flies Lord Belial - Angelgrinder Nokturnal Mortum - Perun's Celestial Silver Immortal - Mountains Of Might Edited June 25, 2004 by Kai Hansen Quote
Dreadful_Glare Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 1.Thyrfing - Going Berserk 2.Immotral - At The Heart Of Winter 3.Bathory - Blood Fire Death 4.Siebenburgen - Angelic 5.Nebular Moon - Der Katzer Und Das Kind 6.May Result - Jata Moja Crna 7.Dead Silent Slumber - In The Glare Of The Moon (odatle mi je i nick) 8.Thyrfing - Vargavinter 9.Immortal - Years Of Silent Sorrow 10.Burzon - Det Som En Gang Var Imam ih mnogo, ovo bi bila neka primarna lista bez nekog posebnog redosleda... Quote
Denethor Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 E pa ovako: 1.BURZUM-DET SOM ENGANG VAR(najsavrsenija pesma svih vremena) 2.Darkthrone-Natassia in Eternal Sleep 3.Immortal-Unsilent Storms In The North Abyss 4.Emperor-Cosmoc Keys To My Creations And Time 5.Behemoth-Chant Of The Eastern Lands 6.Darkthrone-En Vind Av Sorg 7.Darkthrone-Transilvanian Hunger 8.Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas 9.Judas Iscariot-In Eternal Kingdom Of Fire 10.Satyricon-Hvitte Krists Dod Ima oh josh, mislim mogao bi da napisem maltene sve pesme darkthrone-a i immortala, ali ajde pa sad.... Quote
militant Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Burzum - Det Som EnGang War Einherjer - Ballad Of The Swords Temnozor - Be Oden Narod Slovenski (e niko nema glas ko ovaj lik!!!!) Graveland - Black Metal War Summoning - Farewell Vintersorg - Enigmatic Spirit Gontyna Kry - Twoj Znak to... Gontyna Kry - Swietowit Se Raduje...Poganski Triumpf (nikad bolja atmosfera!!!) Forefather - Fighting Man Immortal - Ravendark Ancient Rites - Mother Europe mnooogo ih ima...ovo je prvo sto mi je palo na pamet... zar ne beshe bila ova tema?? Quote
dijaz Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Satyricon-Dark Medieval Times Dark Funeral-The Dawn no More Rises Nargaroth-Black Metal ist Krieg Darkthrone-Under a Funeral Moon Nocturnal Mortum-On the Moonlight Path ili Black Raven Immortal-Unsilent Storms in the North Abyss Mayhem-Funeral Fog Burzum-Det Som En Gang Var Ancient-Eerily Howling Winds Darkthrone-Transilvanian Hunger Darkthrone-Wreak Judas Iscariot-Descent to the Abyss Quote
Frankenchrist Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Bez nekog posebnog reda: 1) MAYHEM- Life Eternal 2) IMMORTAL- Cursed Realms Of Winter 3) SATYRICON- Dark Medieval Times 4) GORGOROTH- Revelation Of Doom 5) JUDAS ISCARIOT- Descent To The Abyss 6) EMPEROR- Moon Over Kara-Shehr 7) IMMORTAL- Unsilent Storms In The North Abyss 8) NARGAROTH- Erik, May You Rape The Angels 9) CRADLE OF FILTH- Queen Of Winter, Throned 10) DARKTHRONE- Under A Funeral Moon 10.Burzon - Det Som En Gang Var p.s. Mozda bolje po 15 ili 20 pesama, ali aj' sad nema veze... Quote
Baal Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 1. Emperor - Thorns On My Grave 2. Immortal - Withstand The Fall Of Time 3. Burzum - Det Som En Gang Var 4. Ancient Rites - Ode To Ancient Europe 5. Cradle Of Filth - Funeral In Carphatia 6. Emperor - I Am The Black Wizards 7. Nargaroth - Seven Tears Are Flowing To The River 8. Nokturnal Mortum - Lunar Poetry 9. Dimmu Borgir - In Death's Embrace 10. DarkThrone - Transilvanian Hunger Malo je 10 pesama... Quote
Abbath Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 The Stone-Neke Rane Krvare vechno Immortal - Withstand The Fall Of Time Immortal-Solarfall Mayhem-Funeral Fog Immortal-Unsilent Storms in the North Abyss Immortal-Pure Holocaust Burzum - Det Som En Gang Var Vukodlok-Stigmata Nokturnal Mortum - Lunar Poetry May Result - Jata Moja Crna i slazhem se da je malo 10,a zna se nije po redosljedu Quote
Stolet Posted June 25, 2004 Author Report Posted June 25, 2004 Navodite koliko hocete Ide ovaj topic,heh...Za jedan dan 9 postova,woohoo!Pa da i ja navedem josh koju pesmu...Na prvom mestu mi je sigurno Perun's Celestial Silver,ono ostalo nije po redosledu... ... 11.Nokturnal Mortum-Unholy Orathania 12.Nokturnal Mortum-The Forgotten Ages Of Victories 13.Nokturnal Mortum-Stal'nym Orlom V Zlatuju Svargu (ovo komotno mozhe u prvih deset) 14.Tartaros-The Red Jewel 15....And Oceans-Trollfan 16.Epoch Of Unlight-Silver Mistress 17.Bishop Of Hexen-Wading Through Sensuous Journeys 18.Falkenbach-...When Gjallarhorn Will Sound 19.Pagan Reign-Drevnie Voiny(fenomenalno!!!) 20.Gates Of Ishtar-The Embrace Of Winter Ma mozhe josh Quote
dark angel84 Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 1.Emperor-I am the Black Wizards 2.Emperor-Thorns on my Grave 3.Emperor-The majesty of the Nightsky 4.May Result-Jata moja crna 5.Darkthrone-Natassja in Eternal Sleep 6.Darkthrone-Transilvanian Hunger 7.Ancient Rites-Ode to Ancient Europe 8.Nokturnal Mortum-Lunar Poetry 9.Burzum-Det Som En Gang Var 10.Emperor-Inno a Satana .... Quote
militant Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 jeste odlicna "Perun's Celestial Silver"... posebno uvod. Quote
Stolet Posted June 25, 2004 Author Report Posted June 25, 2004 Da,da...Zanimljivo jako kako su uspeli da naprave tako kompleksnu pesmu,a da su svi delovi savrsheni,i savrsheno se uklapaju...To je fantastichno...Ali bend jednostavno nije napravio prosechan album.Na svakom se nadje nekoliko sjajnih pesama... Quote
Grobodan Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Prvih deset koje mi padaju na pamet: BURZUM - Det som engang var (vidim da se otprilike svi slazemo da je to najbolja pesma ikad) MAYHEM - Funeral fog EMPEROR - With strenght I burn TROLLECH - V risi Trollech NARGAROTH - Black Metal Ist Krieg DARKTHRONE - In the shadow of the horns THE STONE - Ustaj mati Zemljo NEGURA BUNGET - A vint in abis GRAVELAND - ...and the horn was sounding far away SATYRICON - Mother North Quote
Kai Hansen Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Prvih deset koje mi padaju na pamet: BURZUM - Det som engang var (vidim da se otprilike svi slazemo da je to najbolja pesma ikad) Ja se ne slazem Quote
Frankenchrist Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Pa ni ja se ne slazem. Jeste odlicna, al najbolja ikad... Quote
Denethor Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Det som engang var je ubedljivo najdivnija i najsavrsenija pesma ikada. Sadrzi sve sto jedna pesma treba da ima a pritom je uzasno duboka. Quote
Baal Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Det Som En Gang Var stvarno jeste odlična pesma, ali nije i nikada neće biti najbolja,jer takva se ne može izdvojiti iz Black Metala pošto takvih ima dosta. Quote
militant Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 (edited) Rekao vam je sve Denethor... Ja se ne slazem Jesi li cuo uopste tu pesmu? Ocigledno nije... Det Som En Gang Var stvarno jeste odlična pesma, ali nije i nikada neće biti najbolja,jer takva se ne može izdvojiti iz Black Metala pošto takvih ima dosta. Lupio si a jedva si ostao ziv...bez uvrede Nikola... Edited June 27, 2004 by Stribog Quote
Kai Hansen Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Cuo sam ljudi pesmu, odlicna je slazem se...ali ne slazem se da je najbolja..nije ni blizu najbolje! Quote
Grobodan Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Ta pesma ,bre,ima sve sto BM predstavlja:tugu,mizantropiju,mrznju,bol,mracna osecanja...ma,sve je u njoj.Stvarno,reci ne mogu da nadjem kojima bih opisao ono sto osecam dok je slusam (i ceo taj album).Hail Varg! Quote
Kai Hansen Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Years Of Silent Sorrow je jebe za dve visine Quote
Recommended Posts