-Abraxas- Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Evo da otvorim temu o beckeru!po mom misljenu je bio najnajboolji gitarista!Covijek pravi trenutno sada novi album na kompjuteru1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted June 25, 2004 Author Report Share Posted June 25, 2004 Sta vi Mislite o Njemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted June 25, 2004 Author Report Share Posted June 25, 2004 Mozel ko speed Metal symphony ili concerto da odsvira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Moj komšija Rajko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Stvarno je bio jedan on najboljih tehnicara u to vreme ...samo steta sto mi se njegova muzika nikada nije dopadala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Imam neki video sa njim na kome izmedju ostalog ima i o njegovoj bolesti i kako pravi muziko samo pomocu treptaja oka. Covek je jebeni genije i pored sveg sranja sto mu se desavalo i desava i dalje je pun zivota i duhovitosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Mozel ko speed Metal symphony ili concerto da odsvira? Mogu ja Concerto Kad sam u formi. Mislim da je on jedan od retkih shred gitarista koji umeju i da misle. A muzika mu je svakako sam vrh shreda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted June 27, 2004 Author Report Share Posted June 27, 2004 Stvarno je bio jedan on najboljih tehnicara u to vreme ...samo steta sto mi se njegova muzika nikada nije dopadala nije samo tehnika vazna!I Michael angelo ima super tehniku ali imam osjecaj kada ga slusam da je kao masina a ne covijek.Ali jason je imo i dusu i tehniku za gitaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Sto bi rekao jedan moj prijatelj Angelo je kao Tetris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted July 3, 2004 Author Report Share Posted July 3, 2004 hahaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 27, 2004 Author Report Share Posted October 27, 2004 Da li je neko slusao Perpertual Burn album!!Becker ga je napisao ali nije svirao na njemu!Da li ste culi kakve prelepe melodije!!Zamislite kakv je covjek genije kada pravi muziku u glavi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 Evo da otvorim temu o beckeru!po mom misljenu je bio najnajboolji gitarista!Covijek pravi trenutno sada novi album na kompjuteru1 Je***** nikako da se nakanim da otvorim temu o ovoj legendi.. kakvi su mi noviji albumi ? Stvarno covek ostane zatecen posle gledanja filma o tome kako je svirao i kako se bori danas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 28, 2004 Author Report Share Posted October 28, 2004 Ma Albumi su mu nevjerovatni!!mislim ja kada ga slusam budem u nekom transu!! Ali ne znam nesto mu homepage nije 3 godine bila updateovana!! Poslao sam mu puno e-mailova,isto i serrani i njegovim roditeljima ali niko da odgovori!1 Bojim se da nije ono najgore!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 ma nije valjda... ? Mozda nemaju vremena da odgovaraju ? .... Ima li neke fan stranice na netu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 29, 2004 Author Report Share Posted October 29, 2004 nema imaju samo one gdje pise o Warmth in the wilderness albumu!! De mi reci kako ti se svidjaju stvari od cacophony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aRmatuRa Posted November 1, 2004 Report Share Posted November 1, 2004 kakvi su mi noviji albumi Koji novi albumi???Strana se ne azurira 100 godina.Kloki znam on je odsvirao Perpetual Burn.Izasli su amo demoi njegovih stvari.Warmth in the wilderness je tribute album. Covek je bio car.Sa 17 godina je svirao u Cacophony.Po meni on nije bio klasicni shreder.Za njega nije bilo jedio vazno da sprzi solazu,iamo je on i dobrih bluesy solaza. Air ownuje za sve pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 2, 2004 Author Report Share Posted November 2, 2004 Pa da on ako nije umro onda bi trebao koji album izaci uskoro!!Jer svi znamo da covjek pravi muziku na kompjuteru preko nekih senzora(moze se u The Legendary Guitar of Jason Becker pogledat) jedino ako mu je gore pa ne moze ni zo da radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted November 2, 2004 Report Share Posted November 2, 2004 Kad kazem noviji albumi,mislim na te albume koje je radio sam,sa kompjuterom.koliko ih ima ? meni je cacophony Speed metal symphony zakon,a onaj drugi mi je bezveze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grave Digger Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Znam da odsviram concerto...inace je super gitarista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 7, 2004 Author Report Share Posted November 7, 2004 pa znam i ja concerto i speed metal symphony da odsviram!! super gitariste hehe on je bog!! on moze da bude tata i malmsteenu,vaiu i satrianiju zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Pa da im je cale...malo teze posto su oni ipak izgradili dosta prepoznatljive stilove za razliku od njega nazalost...kazem nazalost zato sto je jadnicak prestao sa svira vec sa 20 godina ...ko zna sta bi od njega bilo...a sto se tice tehnike vidi ako mozes negde da iskopas Satrianija kako svira Bumbarov Let u nekom ludackom tempu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 7, 2004 Author Report Share Posted November 7, 2004 hm sta podrazumjevas pod prepoznatljivim stilom??Ja mogu uvek beckerov stil da prepoznam!!A ako si ikad preslusao njegove solo albume onda bih trebao da znas o cemu pricam!!kompozicije kakve je on napravio nece malmsteen i ekipa nikad biti u stanju da naprave!!On jedostavno ima dusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 Pa dobro naravno da ima svoj stil...i naravno da ces ti uvek moci da ga prepoznas, posto si njegov fan jelte...ali tesko da ce ga neko prepoznati a da pritom nije dosta upucen u njegovu muziku, dok sa druge strane kada cujes Vai-a odmah posle prva dva tona provaljujes ko je u pitanju...karaktersistican zvuk gitare, unikatni stil itd. ...poslusaj npr. neki David Lee Roth-ov album gde Becker svira...ono u najboljem slucaju zvuci kao bleda kopija Steve Vai-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 9, 2004 Author Report Share Posted November 9, 2004 moguce mada kada samo uporedim beckerov prvi album i vaiev onda se bas vidi da je becker puno puno bolji!1mada i danasnji albumi od vaia jesu bolji od prvog ali opet ........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted December 2, 2004 Author Report Share Posted December 2, 2004 jel ko slusao the ninja od cacophony?ß onaj pocetak je genijalan mada vokali mi se uopste ne svidjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts