Divlji Tigar Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 e' date='31. 10. 2005, 18:23'] Imam ja Legendary Guitar i prvi i drugi deo Moze neki trade za Alexa Masija e tebra da li bi ti meni to narezao a ja da ti patim ili da se razmenimo sa diskovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 e tebra da li bi ti meni to narezao a ja da ti patim ili da se razmenimo sa diskovima e tebra da li bi ti meni to narezao a ja da ti platim ili da se razmenimo sa diskovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 On ima albume koje ti i ja imamo od Alex Masi-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Jel mogu da znam od koga ste dobili te albume ?? Uvek mi je zanimljivo kad saznam kako se te stvari sire po gradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 e' date='3. 11. 2005, 21:46'] Jel mogu da znam od koga ste dobili te albume ?? E,pa, NE MOZE! Ako zelis,mozemo se razmeniti,ti meni prvi deo JB Legendary guitar,a ja tebi dvd Cacophony sa prvog njihovog nastupa u L.A.-a,mislim(ako nemas to ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Auuuuu...cacophone skidati je jebeno u pizdu materinu odro sam guuzicu da bi skinuo 30 sekundi pesme go off!!Al ajd sto je to zajebano nego sinhronizacija sa drugima gitaristom je maltene nemoguca... Za taj tribute bez jedno godinu dana spremanja ne vredi izlaziti nigde na scenu jer bas fora da se odsvira isto kao i same legende. Prijateljsko propovedanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNIIIIIIIIIII Go off!!!! JEEEEEEEBBBBBBEEEEEEEEEEENNNNNNNNNAAAAAAA Serana!!!!!!!!!! U KURACCCCCC!!!!!!!!!!!!Muka mi je od skinadanja miliarde tonova na jebeni sluh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted February 2, 2006 Report Share Posted February 2, 2006 Pa...skini sa neta tablaturu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted March 4, 2006 Report Share Posted March 4, 2006 Kako se zove pesma od Jason Bakera sa kompilcije "the very best guitarist`s" na kojoj ima jos Lukather, Satriani, Eric Johnson, Vinie Moore i ostali ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_NeSa_ Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEBBBBBBBBBEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNIIIIIIIIIII Go off!!!! JEEEEEEEBBBBBBEEEEEEEEEEENNNNNNNNNAAAAAAA Serana!!!!!!!!!! U KURACCCCCC!!!!!!!!!!!!Muka mi je od skinadanja miliarde tonova na jebeni sluh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Medo,jebiga...kao prvo,produkcija ta njihova 2 albuma nije naj,naj;kao drugo,moras da iskljucis jedan kanal da bi lakse moga da skines jednu gitaru;kao trece,ne znam koji ce ti kurac to sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Volim Becker-ra ko mater svoju a Perpetual Burn nije izmislio u glavi vec Perspective inace mnogima je ta muzika teska za slusanje,mudjutim to treba razumeti,svatiti kako je on mislio...to je sve umetnost. On je uradio jednostavno album kako sam ja izmisljao! Molimo se da se desi cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 15, 2006 Report Share Posted April 15, 2006 Becker... Covek je imao najbolju tehniku na svetu... Ovo sto mu se desilo ne bih pozeleo nikome na svetu Perspective je do jaja U zadnje vreme Beckera vise i slusam i gotivim nego Vaija i Satrijanija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Svako je dobar na svoj nacin brate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 (edited) Pa da, ne mozes reci da je neki gitarista bolji od drugoga (pod uslovom da nije iz offspringa ili slipknota ), jer je svaki poseban na svoj nacin i svaki ima svoj stil. Ja gotivim Martyja, Yngwieja, Jasona, Satcha, Vaija, Petruccija, Johnsona, Sardinasa, Anu Popovic, Baneta Jelica... i svi su razliciti i ne mozes reci ko je najbolji od njih. Edited April 21, 2006 by Amnesia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Takoje,to ti pricam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted April 21, 2006 Author Report Share Posted April 21, 2006 Pa da, ne mozes reci da je neki gitarista bolji od drugoga (pod uslovom da nije iz offspringa ili slipknota ), jer je svaki poseban na svoj nacin i svaki ima svoj stil. Ja gotivim Martyja, Yngwieja, Jasona, Satcha, Vaija, Petruccija, Johnsona, Sardinasa, Anu Popovic, Baneta Jelica... i svi su razliciti i ne mozes reci ko je najbolji od njih. mozes reci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amnesia Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ako su razliciti stilovi, ne mozes. Recimo, ana je najbolji slide gitarista na svetu, sada treba da ide na turneju sa sardinasom, becker je imao najbolju tehniku, yngwie ima klasicno muzicko obrazovanje, vai i satrijani su ... carevi Ne mozes ih porediti, cak i da ih poredis, retko ko ce se sloziti sa tobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 To ti pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 Glupo je porediti gitariste,mislim Jasona slusham vec 5 godina i kapiram da je imao mnogo talenta,ali...nije on toliko tezak,kada pogledas likove,kao ono u jebote,ali kada krenes da ih skidas polako,pa ne znam nakon 2 godine postanes neko i nesto,mada kopiranje bilo koga od njih nema svrhu,a to ko je najbolji tehnichar nema svrhe ni gledati,jer prosto Becker nije najbolji,mislim i da jeste,to je glupo reci na taj nachin,mislim postoje i Joey Taffola i Shon Lejn i pun kurac jebenih shredera,narochito danas,kao shto je Andy Martyn itd...s tim u vezi,ja gledam muziku nekog izvodjaca,tako da moj omiljeni gitarista je Becker itd,ali...Slushajte njegovu muziku i da nesto nauchite odatle,a ne jebeni harmonski mol 200 na sat,pun mi je kurac toga,Jasonova muzika stvarno valja,jbg imam onaj dokumentarac,plakao sam kad sam gledo prvi put,ali chinjenica je da,da se nije razboleo niko ne bi ni znao za njega...jbg Sad but true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted May 7, 2006 Report Share Posted May 7, 2006 MOzda si u pravu brate Beckre-ova muzika je sasvim originalna ja neznam ko je jos tako nesto napravio preslusajte jos jednom dobro ali dobro Perpertual Burn... Nema tu mnogo da se prica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Backerovu ziku sam cuo kod jedno lika iz mog naselja i odusevio se ali kad mi je istog trenutka rekao da je mrtav bio mi je bedak.Stvarno dobro svira ali pod dobro ne mislim samo brzo vec da sve to ima smisla. Sigurno razbija gitaru gde god da je.RIP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted May 25, 2006 Author Report Share Posted May 25, 2006 Ali Becker nije mrtav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_a_S_a Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Onda sam ga ja pogresno razumeo ali mi je on rekao nesto u fazonu da se razboleo i tu mu je kraj i slozio facu tako da sam ja stekao utisak da je umro.U tom slucaju pu pu pu daleko bilo,da kucnem u drvo da ne cuje zlo! Sorry ljudi ispadoh Glup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted May 25, 2006 Report Share Posted May 25, 2006 Becker umro ko ti je to rekao,Jason je samo bolestan ali nedo bog da mu se nesto tj.ono najgore desi .Ma Becker zivi vecno koji vam je.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Around The City Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Sta zaboravili smo na njega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts