Imenjak Posted December 3, 2004 Report Posted December 3, 2004 jel ko slusao the ninja od cacophony?ß onaj pocetak je genijalan mada vokali mi se uopste ne svidjaju dobar je uvod, ali ima i boljih! Quote
-Abraxas- Posted December 10, 2004 Author Report Posted December 10, 2004 Normalno da ima boljih mada je uvod super!!!uvijek ima boljih uvoda!! Quote
-Abraxas- Posted July 2, 2005 Author Report Posted July 2, 2005 nabiovio sam njegove demo snmke!!ima stvarno super demo snimke!!on je pesmu altitudes za tri dana napravio i snimio!! bogami ima dugo vremena da niko od njega nista nije cuo Quote
fiction Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Slusao sam nedavno Perspective.Sjajan album.Aranzmani su vrhunski, ne pretjeruje sa soliranjem, kao sto neko rece ima dusu Zenski vokali su se bas uklopili.Treba nabaviti ostatak diskografije.Svidja mi se vise od malmsteena recimo Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Da je Becker mogao da svirao na Perspective preterao bi sa soliranjem Ali posto nije, skoncentrisao se na komponovanje Quote
fiction Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 e' date='5. 7. 2005, 16:48'] Da je Becker mogao da svirao na Perspective preterao bi sa soliranjem Ali posto nije, skoncentrisao se na komponovanje Nije svirao? Pa ko je svirao gitaru? Svejedno odlican mu solo album Quote
-Abraxas- Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 mike bemesderfer ili tako nekako ja mislim. mada ipak se meni vise svidjaju stvari koje on svira kaao altitudes,air, itd Quote
-Abraxas- Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 ja ipak obozavam kada su marty i on zajedno przili przili (cacophony) Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Nije svirao? Pa ko je svirao gitaru? Svejedno odlican mu solo album Razni gitaristi, trebalo je cak i Van Halen da gostuje... Becker je vec godinama bio bolestan kad su radili taj album. Znam samo da je pesmu End Of The Beginning odsvirao Michael Lee Firkins . Quote
-Abraxas- Posted July 5, 2005 Author Report Posted July 5, 2005 j mislim da je to o cemu ti pricas tribute to jason becker mada je i tio moguce Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 5, 2005 Report Posted July 5, 2005 Ne brate... Mislim da Firkins nije cak ni ucestvovao na tom tribute-u... Quote
NeSa Posted July 12, 2005 Report Posted July 12, 2005 MA,BRATE,JASON ZAKON!KAKVA KOPIJA STEVE VAI-A?TO NEMA VEZE SA MOZGOM! COVEK JE SVIRAO KAKO MU JE DAVE TRAZIO TADA I TO JE TO,PLUS,TADA JE KRENULA DA GA DRMA BOLEST I ODSVIRAO JE POLA ALBUMA SJEBANOM RUKOM...PLUS,SLUSAJTE NJEGOV ALBUM PERSPECTIVE KOJI JE IZDAT 2000. GODINE KOJI JE KOMPONOVAO OKOM!NA TOM ALBUMU SVIRA VAN HALEN JEDNU PESMU...PLUS,SA 17 GODINA JE SNIMIO SPEED METAL S.PLUS,SLUSAJTE DEMO SNIMKE RASPBERRY I BLACKBERRY JAMS,POGOTOVO PRVI,GDE SE CUJE ZNANJE,TJ.DA SVIRA SVE ZIVO,A POGOTOVO SLUSAJTE ZA MENE GRILLED PEEPS,ZA ONE KOJI NISU CULI.PLUS,ALBUM PERPETUAL BURN,KOJI STEVE VAI SA 18 GODINA NE BI MOGAO NI DA ZAMISLI,A KAMOLI DA ODSVIRA(STO NE ZNACI DA SAD NE MOZE).I JEBENI PLUS,IMA NAJBOLJI OSECAJ ZA ARPEDJA OD SVIH ONIH GITARISTA IZ OSAMDESETIH!!!!!!!!!!!!!!! JASON RULES Quote
Zale Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Od Beckera mi se najvise svidja Perpetual Burn,kao celina, mada i ostali albumi imaju dosta dobrih pesama kao Blue,Meet me in the morning,Serrana,Angel eyes itd i vise volim da ga slusam od Satrijanija,Vaija,Malmstina skoro da nisam ni slusao jer jednostavno PREVISE smara(odslusao sam jedan album i rekao NIKAD VISE),i meni se cini da mu je svaki solo isti,tj da koristi istu skalu.Dok saBeckerom to nije slucaj. Vidi se da ima veliko muzicko znanje i dusu(kad komponuje u glavi).A kako svira arpedja necu ni da diskutujem,o tome njegove pesme najbolje govore. Pa prema tome dragi moji KO VOLI NEK' IZVOLI. Quote
Mr. Smarty Posted July 13, 2005 Report Posted July 13, 2005 Malmstina skoro da nisam ni slusao jer jednostavno PREVISE smara(odslusao sam jedan album i rekao NIKAD VISE) Temeljno, nema sta Quote
NeSa Posted July 14, 2005 Report Posted July 14, 2005 NEMA TU STA DA SE PRICA,COVEK JE UPRAVU 100%...YNGWIE JE SMARAC ZESTOKI...IMA DOBRE PESME,TO STOJI...ALI SOLA SU MU SVA TAKO JEBENO SLICNA. Quote
DJ_raBo Posted July 15, 2005 Report Posted July 15, 2005 NEMA TU STA DA SE PRICA,COVEK JE UPRAVU 100%...YNGWIE JE SMARAC ZESTOKI...IMA DOBRE PESME,TO STOJI...ALI SOLA SU MU SVA TAKO JEBENO SLICNA. Molim te, iskljuci Caps Lock Quote
DJ_raBo Posted July 16, 2005 Report Posted July 16, 2005 MA NECU,BWE!!! Dobro, kad si tolki derpe Quote
Osmi Putnik Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ma jason je zakon sta se primate,NAJBOLJI je skinuo sam 11 plavih egipcana od njega i veoma je osecajan i emocionalan gitarista,od ovih nasih gitarista po tome moze da mu bude paralela samo Zele Lipovaca iz Divljih Jagoda,nadam se neso da se slazes sa mnom Quote
Osmi Putnik Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ma ne seri nesho,ma borko je bolji.Ma svi su oni papani od ovih domacih osim zeleta.Jedini gitarista koji unosi maksimalno emocije u sve sto radi,a i lepsu muziku stvara,pa neka ga malo i kiza i bane i borko povuku. Mustaine ne seri za Ninju,uvod je extra i nema boljih:) Zele i Jason RULLES Quote
Recommended Posts