Jump to content

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tako je Marty Majstore,kazimo im.Znas svi ono kao zele ovo zele ono...

A u sustini niko nema pojma koliko taj lik zna.

Neka neko smisli Maidu i Bihac95' pa neka mu se javi!!!!!!!!!!

P.s. Marty ti si genijalac biggrin.gif

Posted
nisam ja peder!!

A ni malmsteen nije !

Jesi li mu video zenu?

Nisi peder...a ni Malmsteen(mozda icon_smile.gif )...A za njegovu zenu me zabole...kako li ga trpi sad onako debelog prasca icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted

Yngwieva zena April Malmsteen je extra ribica...ali ako cemo pravedno izvestacena je...znam karo sam je icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Salim se...posle njega,ne bih je tako ni stapom

P.s. opet salim se

P.s.2 Ne dirajte Zeleta

P.s.3 Jason Rulles

Ko kaze drugacije moze da me povuce za ovo evotigana.gifevotigana.gifevotigana.gifevotigana.gifevotigana.gif

Posted
Koji je taj gitarista? Nikada ga nisam slusao? Gde je svirao?

evo,ja cu ti reci ukratko...to je gitarista koji je sa 17 godina svirao sa friedmanom u grupi cacophony...inace,verovatno najtalentovaniji gitarista svih vremena...sa caco je imao 2 albuma,imao je jedan solo '87...

'91. je presao da svira sa david lee rothom i snimio album...u tom periodu ga je zahvatila bolest i danas je paralizovan...od kada ne svira izdate su njegovi demo snimci na kojima je bilo od jazz-a,bluesa,do speed tehnika i tako...izdat je i tribute j.b. gde je su svirali friedman,vai,slav simanic...

2000. je komponovao album okom pomocu nekog specijalnog kompjutera i taj album je uglavnom mesavina neke indijske muzike,bluesa itd...inace,jednu kompoziciju je svirao i van halen na tom albumu...ja bih ti savetovao da ides na njegov sajt www.jasonbecker.com i da procitas njegovu pricu,kroz sta je sve prolazio dok ga je zahvatila bolest...

inace,'89. su mu prognozirali od 3 do 5 godina zivota,jer je to bolest od koje se umire,ali on je ziv jos uvek...isao je na neke joge i meditiranja i to mu je valjda pomoglo...jos je uspeo da pomeri tri misica...

inace na avataru yngwie malmsteen je beckerova slika musik19.gif

Posted

El ima neki sajt sa kojeg mogu da skinem neku njegovu pesmu.. i koja pesma mu je najbolja? Koeje bi vi izdvojili?

Posted
El ima neki sajt sa kojeg mogu da skinem neku njegovu pesmu.. i koja pesma mu je najbolja? Koeje bi vi izdvojili?

pa mozes da skidas video klipove...ustvari,ne mozes vise... icon_mrgreen.gif

ali pozeljno je da sve slusas...i cacophony i solo rad...mogu ti ja nabaviti ako si u bg

user posted image

nekad...

user posted image

...i sad icon_cry.gif

Posted

user posted image

kakav je baja sa gitarom bio...

user posted image

...sad je malo simpatichan/smeshan tipus

(pogotova sa tom mashnom i kako je

obuchen)

Plus iz njegvih tekstova sa sajta moze svashta da se nauchi.

Npr. nikad ne odustajati(kao shto nije ni on).Ako svirash neki

instrument(nije bitno shta) i ne ide ti neshto.Stani,napravi

pauzu(popij chashu vode,soka,kafu,pivo pivopije.gif,odspavaj,

proshetaj se,smuvaj neku zansku itd. nije bitno shta) kad se odmorish nastavish gde si stao i bice bolje,meni tako uspeva.

Npr.u zadnjih 10 dana(da kazemo da ima toliko),pokushavam

da skinem solo od Paul Gilberta(racer x-dead man's shoes),

neku brlju na kraju soloa.Sve sam skontaokako da

odsviram(bukvalno celu pesmu,chak i taj solo,ali nikako da ga "izbrljam":angry: ceo dan samo taj jedan deo,al' nikako,Na kraju sam otishao na spavanje,a ujutro sam posle dobrog zagrevanja probao i bilo je bolje.

posle par dana sve bolje i bolje (treba josh vezbati) icon_biggrin.gif .

Znachi nikad ne odustajati,kao ni on.

P.S.Jason je imao 2 zenske u tako sjebanom stanju. icon_rockdevil.gif

P.S.2 Jason Becker is GOD icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

• 2 weeks later...
Posted

znaci jedan najboljih!!!!!!!!!!!!!!!!!

licno mi nije nesto prirastao za srce ali covek je bio keva steta sto ga nema vishe mozda bi sada sedeli ne njegovom koncertu u bg-u i plakali sto je jebeno dobar

toliko