Mr. Smarty Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Zele Lipovaca je kralj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Tako je Marty Majstore,kazimo im.Znas svi ono kao zele ovo zele ono... A u sustini niko nema pojma koliko taj lik zna. Neka neko smisli Maidu i Bihac95' pa neka mu se javi!!!!!!!!!! P.s. Marty ti si genijalac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Zele Lipovaca je kralj Tacno,tacno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 Nemojte mi kvarit topic jebo vas ZELE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Smarty Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Nemojte mi kvarit topic jebo vas ZELE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Nemojte mi kvarit topic jebo vas ZELE jeb'o tebe Malmsteen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 JEbo tebe Malmsteen,Nesho to ti je nesto najpametnije sto si ikada rekao do sada...to jest napisao,ne dirajte Zeleta Zivi bili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 jeb'o tebe Malmsteen nisam ja peder!! A ni malmsteen nije ! Jesi li mu video zenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 nisam ja peder!! A ni malmsteen nije ! Jesi li mu video zenu? Nisi peder...a ni Malmsteen(mozda )...A za njegovu zenu me zabole...kako li ga trpi sad onako debelog prasca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Yngwieva zena April Malmsteen je extra ribica...ali ako cemo pravedno izvestacena je...znam karo sam je Salim se...posle njega,ne bih je tako ni stapom P.s. opet salim se P.s.2 Ne dirajte Zeleta P.s.3 Jason Rulles Ko kaze drugacije moze da me povuce za ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 ma opet je meni njegova zena aprli uh do jaja! bas bi voleo da vidim kakve su zene od gilberta,friedmana,satcha,vaia itd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Koji je taj gitarista? Nikada ga nisam slusao? Gde je svirao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Koji je taj gitarista? Nikada ga nisam slusao? Gde je svirao? evo,ja cu ti reci ukratko...to je gitarista koji je sa 17 godina svirao sa friedmanom u grupi cacophony...inace,verovatno najtalentovaniji gitarista svih vremena...sa caco je imao 2 albuma,imao je jedan solo '87... '91. je presao da svira sa david lee rothom i snimio album...u tom periodu ga je zahvatila bolest i danas je paralizovan...od kada ne svira izdate su njegovi demo snimci na kojima je bilo od jazz-a,bluesa,do speed tehnika i tako...izdat je i tribute j.b. gde je su svirali friedman,vai,slav simanic... 2000. je komponovao album okom pomocu nekog specijalnog kompjutera i taj album je uglavnom mesavina neke indijske muzike,bluesa itd...inace,jednu kompoziciju je svirao i van halen na tom albumu...ja bih ti savetovao da ides na njegov sajt www.jasonbecker.com i da procitas njegovu pricu,kroz sta je sve prolazio dok ga je zahvatila bolest... inace,'89. su mu prognozirali od 3 do 5 godina zivota,jer je to bolest od koje se umire,ali on je ziv jos uvek...isao je na neke joge i meditiranja i to mu je valjda pomoglo...jos je uspeo da pomeri tri misica... inace na avataru yngwie malmsteen je beckerova slika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted August 10, 2005 Author Report Share Posted August 10, 2005 ukratko receno covek je legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 11, 2005 Report Share Posted August 11, 2005 ukratko receno covek je legenda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 El ima neki sajt sa kojeg mogu da skinem neku njegovu pesmu.. i koja pesma mu je najbolja? Koeje bi vi izdvojili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 El ima neki sajt sa kojeg mogu da skinem neku njegovu pesmu.. i koja pesma mu je najbolja? Koeje bi vi izdvojili? pa mozes da skidas video klipove...ustvari,ne mozes vise... ali pozeljno je da sve slusas...i cacophony i solo rad...mogu ti ja nabaviti ako si u bg nekad... ...i sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 UVEK TE NESTO SPRECI DA OSTVARIS SVOJ SAN... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shix Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Nisam u BG-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zale Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 kakav je baja sa gitarom bio... ...sad je malo simpatichan/smeshan tipus (pogotova sa tom mashnom i kako je obuchen) Plus iz njegvih tekstova sa sajta moze svashta da se nauchi. Npr. nikad ne odustajati(kao shto nije ni on).Ako svirash neki instrument(nije bitno shta) i ne ide ti neshto.Stani,napravi pauzu(popij chashu vode,soka,kafu,pivo ,odspavaj, proshetaj se,smuvaj neku zansku itd. nije bitno shta) kad se odmorish nastavish gde si stao i bice bolje,meni tako uspeva. Npr.u zadnjih 10 dana(da kazemo da ima toliko),pokushavam da skinem solo od Paul Gilberta(racer x-dead man's shoes), neku brlju na kraju soloa.Sve sam skontaokako da odsviram(bukvalno celu pesmu,chak i taj solo,ali nikako da ga "izbrljam" ceo dan samo taj jedan deo,al' nikako,Na kraju sam otishao na spavanje,a ujutro sam posle dobrog zagrevanja probao i bilo je bolje. posle par dana sve bolje i bolje (treba josh vezbati) . Znachi nikad ne odustajati,kao ni on. P.S.Jason je imao 2 zenske u tako sjebanom stanju. P.S.2 Jason Becker is GOD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 yes he is god Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osmi Putnik Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 kratko i jasno moj omiljeni gitarista...sta reci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMINION Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 znaci jedan najboljih!!!!!!!!!!!!!!!!! licno mi nije nesto prirastao za srce ali covek je bio keva steta sto ga nema vishe mozda bi sada sedeli ne njegovom koncertu u bg-u i plakali sto je jebeno dobar toliko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts