Jump to content

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
e' date='31. 10. 2005, 18:23'] Imam ja Legendary Guitar i prvi i drugi deo icon_biggrin.gif

Moze neki trade za Alexa Masija biggrin.gif

Moze,za sexualnu uslugu icon_smile.gificon_smile.gif .

Salim se...

Pa veoma je cudan,ali ima znanje i tehniku.Jedan album je posvetio Bachu i svirao samo njegove kompozicije.

A sta ima na prvom Legendary Guitar,Marko???

Posted

Ne znam, meni nije ni malo cudan icon_biggrin.gif

Imam taj In The Name Of Bach, a postoje bar jos 2 njegova tribjuta poznatim kompozitorima icon_da.gif

Imam i Vertical Invader, Attack Of The Neon Shark i MCM projekat (Ritual Factory)... sve drugo dolazi u obzir pivopije.gif

Prvi CD je samo ona njegova klinika, ciji se segmenti nalaze i na drugom CD-u... drugi je dokumentarac + neka TV emisija...

Posted

Pa ne,ono sto hocu da kazem za Masi-a je da je njegova muzika(posebno Attack of the Neon Shark) mesavina teskog fusion-jazza,malo funk-a i rocka(ili heavy).On kada svira speed deonice koristi tako teske i smrdljive tonove,i to se cuje,iako ih odsvira ultra brzo.Veoma je to interesantno.Tako nesto nisam cuo pre njega.

A imate li od Cacophony neki video?

Ja imam DVD,njihov prvi nastup,koji je sniman iz publike kamerom,pa je to neko prebacio sa VHS na DVD...nije neka slika i neki zvuk,ali je icon_rockdevil.gif .

Imam i Desert Island i Black Cat iz Japana...snimano sa bine

Posted (edited)

imam ja snimke od black Cat,Desert island i Savage.Bas su rasturali icon_rockdevil.gif .Da je i meni taj dvd sa njihovim prvim nastupom.Sviraju li Speed metal symphony na tom snimku?

Edited by Yngwie_Malmsteen
Posted (edited)

u jebote da mi je to imam.prvo cu pokusat preko filesharing da skinem,ako ne uspem onda dolazim u bg po taj dvd pivopije.gif.mada znam otprilike zasto ne sviraju prvi minut i po.

Edited by Yngwie_Malmsteen
Posted

Ne dolazim na steve vai,vec sam bio.Pa videcu onda ako na zimski raspust budem u bg dolazio,onda cu ti javit,pa ako treba onda i ja tebi mog u nesto narezat.Idi na cacophony i napisi kakvu opremu ti koristis?ja odoh sada kod frizera,da mi skrati krajeve. icon_rolleyes.gif

Posted
Ne dolazim na steve vai,vec sam bio.Pa videcu onda ako na zimski raspust budem u bg dolazio,onda cu ti javit,pa ako treba onda i ja tebi mog u nesto narezat.Idi na cacophony i napisi kakvu opremu ti koristis?ja odoh sada kod frizera,da mi skrati krajeve. rolleyes.gif

Jebote,moram i ja ovih dana da skratim krajeve icon_smile.gif .Nista,javi kad dolazis

Posted

Malo mi bje vise skratila,kucka.Razmisljem da li da koristim neke produkte protiv pucanja kose,posto hocu da pustim kosu do guzice a ona nece da raste,a da ne puca.Eh to su ti problemi.Ovo je bas super tema,samo ja i ti nesto postujemo(spamujemo)

Posted

Sto se tice dvd-a,mozes mi dati tvoju adresu,da ti posaljem.Ali,ako mi dajes(adresu laugh.gif ),posalji mi preko pp-a,a ne ovde,u javnost da ostavljas icon_smile.gif

Posted

Ne,ali ja cu praviti bend sa likom pod nickom Osmi Putnik ovde bend koji ce svirati njihove stvari...i jos neke jebachke stvari...za to trebaju muda i vezbanje u 2 gitare do savrsenstva