NeSa Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Ma ionako su retki culi za njega...Ima bas cudan stil sviranja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted October 31, 2005 Report Share Posted October 31, 2005 Imam ja Legendary Guitar i prvi i drugi deo Moze neki trade za Alexa Masija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted October 31, 2005 Author Report Share Posted October 31, 2005 Pa skinuo sam neke stvari od njega.da jeste malo cudan ,mada jos ne znam sta da mislim o njegovom stilu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 e' date='31. 10. 2005, 18:23'] Imam ja Legendary Guitar i prvi i drugi deo Moze neki trade za Alexa Masija Moze,za sexualnu uslugu . Salim se... Pa veoma je cudan,ali ima znanje i tehniku.Jedan album je posvetio Bachu i svirao samo njegove kompozicije. A sta ima na prvom Legendary Guitar,Marko??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko, Mon_a[MOR]e Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Ne znam, meni nije ni malo cudan Imam taj In The Name Of Bach, a postoje bar jos 2 njegova tribjuta poznatim kompozitorima Imam i Vertical Invader, Attack Of The Neon Shark i MCM projekat (Ritual Factory)... sve drugo dolazi u obzir Prvi CD je samo ona njegova klinika, ciji se segmenti nalaze i na drugom CD-u... drugi je dokumentarac + neka TV emisija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 1, 2005 Report Share Posted November 1, 2005 Pa ne,ono sto hocu da kazem za Masi-a je da je njegova muzika(posebno Attack of the Neon Shark) mesavina teskog fusion-jazza,malo funk-a i rocka(ili heavy).On kada svira speed deonice koristi tako teske i smrdljive tonove,i to se cuje,iako ih odsvira ultra brzo.Veoma je to interesantno.Tako nesto nisam cuo pre njega. A imate li od Cacophony neki video? Ja imam DVD,njihov prvi nastup,koji je sniman iz publike kamerom,pa je to neko prebacio sa VHS na DVD...nije neka slika i neki zvuk,ali je . Imam i Desert Island i Black Cat iz Japana...snimano sa bine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 1, 2005 Author Report Share Posted November 1, 2005 (edited) imam ja snimke od black Cat,Desert island i Savage.Bas su rasturali .Da je i meni taj dvd sa njihovim prvim nastupom.Sviraju li Speed metal symphony na tom snimku? Edited November 1, 2005 by Yngwie_Malmsteen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Da,sviraju,ali bez prvih minut i po mozda...sviraju i Eleven Blue Eg. od Beckera i Highway to Hell na kraju!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 (edited) u jebote da mi je to imam.prvo cu pokusat preko filesharing da skinem,ako ne uspem onda dolazim u bg po taj dvd .mada znam otprilike zasto ne sviraju prvi minut i po. Edited November 2, 2005 by Yngwie_Malmsteen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ne mozes ga nabaviti nigde,brate...tesko veoma...ako dolazis na Steve Vai-a, narezacu ti ja. A odakle si? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 Ne dolazim na steve vai,vec sam bio.Pa videcu onda ako na zimski raspust budem u bg dolazio,onda cu ti javit,pa ako treba onda i ja tebi mog u nesto narezat.Idi na cacophony i napisi kakvu opremu ti koristis?ja odoh sada kod frizera,da mi skrati krajeve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Ne dolazim na steve vai,vec sam bio.Pa videcu onda ako na zimski raspust budem u bg dolazio,onda cu ti javit,pa ako treba onda i ja tebi mog u nesto narezat.Idi na cacophony i napisi kakvu opremu ti koristis?ja odoh sada kod frizera,da mi skrati krajeve. Jebote,moram i ja ovih dana da skratim krajeve .Nista,javi kad dolazis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 Malo mi bje vise skratila,kucka.Razmisljem da li da koristim neke produkte protiv pucanja kose,posto hocu da pustim kosu do guzice a ona nece da raste,a da ne puca.Eh to su ti problemi.Ovo je bas super tema,samo ja i ti nesto postujemo(spamujemo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 2, 2005 Report Share Posted November 2, 2005 Da,dodje ti kao chat o svemu i svacemu... Da ne skrenemo previse sa teme...Ala je Jason imao lepu kosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 2, 2005 Author Report Share Posted November 2, 2005 hahaha bas je imao lepu kosu,kao da je svakog dana dobijao elektro-shok tretmane!haha marty ima mocnu kosu,u stvari imao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Da,Marty je imao kosu kao Lidija Vukicevic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 Haha Kud bas nju nadje? Mada marty jje bolje izgledao sam dugom kosom,nego kao sto sada izgleda sa kratkom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Haha Kud bas nju nadje? Mada marty jje bolje izgledao sam dugom kosom,nego kao sto sada izgleda sa kratkom Naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 haha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Sto se tice dvd-a,mozes mi dati tvoju adresu,da ti posaljem.Ali,ako mi dajes(adresu ),posalji mi preko pp-a,a ne ovde,u javnost da ostavljas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 ok u redu poslat cu ti adresu za jedno 2-3 sedmice,pa mi ti onda posalji dvd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ok,samo sto tek za 3 nedelje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 reci cu ti kada ti posaljem pm za 2-3 sedmice De mi reci,imal u bg nekad trubute to cacophony bendova?svirali neko nekad nesto od njih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeSa Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ne,ali ja cu praviti bend sa likom pod nickom Osmi Putnik ovde bend koji ce svirati njihove stvari...i jos neke jebachke stvari...za to trebaju muda i vezbanje u 2 gitare do savrsenstva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Abraxas- Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 Naravno harmonizacija kod takve brzine je zajebana!Cacophony su isto bili poznati po tome sto su harmonizaciju po sluhu pravili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts