Stolet Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Istok definitivno...U poslednje vreme mnooogo je neverovatno originalnih bendova sa Istoka...To je razumljivo,duga Slovenska paganska tradicija,inspiracije koliko hocesh Pa ljudi,shta vi mislite o tome??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Jos jedna od onih 'ovaj protiv onog' tema. Stvarno ne gledam na to tako, na kraju krajeva, koji istok i koja Skandinavija, nema samo tu dobrih bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 dobro,al kad bi morao da biram,ipak bi izabrao Skandinaviju,jebi ga IMMORTAL... e Nesho kako ide s bendom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 25, 2004 Author Report Share Posted June 25, 2004 Klavijature i bubnjevi su josh uvek problem Ali ide dobro,ono...Imam vec gomilu textova,prilichno dobrih,chini mi se Evo malo smishljam topice,haha...Da se malo aktiviram na ovoj zajednici...Shta ima kod tebe?Dolazish?Chatao sam juche sa Jelenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 ИСТОК! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Klavijature i bubnjevi su josh uvek problem Ali ide dobro,ono...Imam vec gomilu textova,prilichno dobrih,chini mi se Evo malo smishljam topice,haha...Da se malo aktiviram na ovoj zajednici...Shta ima kod tebe?Dolazish?Chatao sam juche sa Jelenom heh,ako,ako nego nista se ne zna(tako kod mene uvijek) do zadnjeg a Jelena uvijek dodje na chat kad mene nema,kao da zna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 25, 2004 Author Report Share Posted June 25, 2004 Mozhda je malo previshe Old School bendova u Skandinaviji...Chini mi se da je ljudima sa ovih prostora to vec dosadilo...To jesu legende svetskog Blacka,ali dosta bre vec sa kopiranjem Mayhema,Darkthrone-a,Immortala i slichnih...Tradicija sve vishe ulazi u Black Metal,mislim da je to dobro...Stare slovenske melodije,to je ono shto nam treba...Uvodjenje duvachkih instrumenata,ma to je to...I publici se to svidja...Sve je vishe fanova Melodic Blacka,sa Pagan i chak Folk uticajima...Pa jesam li u pravu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
militant Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 (edited) Slazem se sa Vojvodom...ne gledam na to tako.Lepo je sto ima dosta inspiracije kod slovenskih bendova mada bezveze je porediti... otkad to skandinavija (!?!!?!) predstavlja suprotnost istocnoj sceni? vazno je da je muzika dobra, i jos ako su tekstovi dobri sta ces bolje? cenicu isto takav bend iz Ukrajine kao i iz npr. Belgije... Dobrodosao Infernus! edit: najboljia je ta kombinacija... Edited June 25, 2004 by Stribog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted June 25, 2004 Author Report Share Posted June 25, 2004 Znao sam da ce ova tema biti dobra za razgovor,hehe...Ne predstavlja suprotnost,ali,u globalu,kada se sve sabere,vishe je talentovanih bendova na Istoku Ne osporavam ja rad bendova tipa Finntroll,...And Oceans,Moonsorrow i slichnih melodichnih bendova...Ali ne znam,nekako me privlache mitoloshke teme slovenskih paganskih pesama Eto to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Slazem se sa Vojvodom...ne gledam na to tako.Lepo je sto ima dosta inspiracije kod slovenskih bendova mada bezveze je porediti... otkad to skandinavija (!?!!?!) predstavlja suprotnost istocnoj sceni? vazno je da je muzika dobra, i jos ako su tekstovi dobri sta ces bolje? cenicu isto takav bend iz Ukrajine kao i iz npr. Belgije... Dobrodosao Infernus! edit: najboljia je ta kombinacija... od kad je Belgija u Skandinaviji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Varira od benda do benda, i ne volim takva deljenja, bitna je mjuza... Mrzim VS. teme.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted June 25, 2004 Report Share Posted June 25, 2004 Scandinavia ima IMMORTAL & DARKTHRONE, zar je potrebno ishta vise govoriti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
militant Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 od kad je Belgija u Skandinaviji? od danas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 skandinavija može razbiti ostatak svijeta kad je su u pitanju noviji bendovi... glupa tema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted June 26, 2004 Report Share Posted June 26, 2004 Istok i Zapad strašne kandže....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VOJVODA Posted July 1, 2004 Report Share Posted July 1, 2004 Scandinavia ima IMMORTAL & DARKTHRONE, zar je potrebno ishta vise govoriti. Ti dajes svoj glas istoku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK JESUS Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 Jebiga, Skandinavija polako ali sigurno propada.Evo posle Emperora ugasio se i Immortal.Za Mayhem bi bilo pametnije da se i on ugasi.Ali zato ISTOK nikad Jachi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted July 2, 2004 Report Share Posted July 2, 2004 bendovi ne umiru svojim gashenjem,mislim da sam ovom kontradiktornom izjavom rekao sve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 2, 2004 Author Report Share Posted July 2, 2004 Ali Istok nikad jachi bwe!!!Grrr! Jel ti to Ibanez???Haha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Skadinavija...MUTTER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Aggronor Posted July 4, 2004 Report Share Posted July 4, 2004 Skandinavija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 SKANDINAVIJA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted July 5, 2004 Report Share Posted July 5, 2004 Ali Istok nikad jachi bwe!!!Grrr! Jel ti to Ibanez???Haha... znas ti dobro sine,dont ask Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolet Posted July 5, 2004 Author Report Share Posted July 5, 2004 Haha,pa dooobro...Pa idesh na Vader???Ql,pa da svratish malo do NS-a Da ne propadne ipak 200 albuma,shteta bi bila... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 nece oni da propadnu,samo ti to cuvaj,ako budem dolazio,gde planiras da spavam...na ulici? pa kod sestre najmilije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts