Kumodraski Vo Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Pa dobro sad zavisi sta je kome bitno Meni licno KPN >>> I zaboravili ste bend Anorexia Nervosa, valjda su i oni bitniji. Uletese svi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 pa LLN je neki nastavak te norveške priče sa početka '90-ih, bar ja tako na to gledam a ima da se probere bendova među njima - Mutiilation, Vlad Tepes, Belketre, Torgeist naravno, Moevot, najkultniji ambient ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Poslušaću ovo Volovo. Aijoojojo; Vololo... Vololo... Volo;vololo... A i ovo tvoje sam hteo, ali LOGIN: SATAN, ŠIFRA: VOŽD666 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 U za njega je LLN izmišljen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 A Otargos? Bendcina. Otargos malo sterilan, jesu potpisali za Nuclear Blast ili su još mali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 I zaboravili ste bend Anorexia Nervosa, valjda su i oni bitniji. i oni, da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 U za njega je LLN izmišljen Za koga, izvini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Poslušaću ovo Volovo. Aijoojojo; Vololo... Vololo... Volo;vololo... http://www.youtube.com/watch?v=0-_T7E360Zo Kako me je zivcirao taj govnar svojevremeno jebo ga leb ga jebo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 ^Najjači ikad @Grob: Hvala lepo, nije za mene LLN izmišljen, samo mi je tu više pozeraja i crnoga kurčenja po uzoru na Norvežane, nego muzičkog kvaliteta, mada je nekima od vas, kojima kriterijum lega unutar dve standardne devijacije, ta muzika super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Meni su sem prvih Mutiilation radova i još po kog demosa tu i tamo svi ti bendovi odreda krš, hvala na pitanju. Mada u svakom slučaju sačuvaj me Bože i Satano metalaca kojima su usta puna termina kao "muzički kvaliteti". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) Pa onda se skoro slažemo oko LLNa, nema na čemu. Šta ja da radim što nekom to deluje pretenciozno i isfolirano, zna se ipak neki red, sluša se hvalitetno! Edited November 16, 2014 by Demon Seed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 usra se od kvaliteta sa KKN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozd Jovan Pogani Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 LLN JE KVALITET... PODRUM JE PODRUM... NEMA ZAJEBANCIJE... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 usra se od kvaliteta sa KKN KKN > LLN u svakom momentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 Само ККК. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 (edited) KKN > LLN u svakom momentu U svakom gradu, U svakom životu... Nije među najvažnijima, ali kada je ta škola u pitanju, ispustili ste VI (ispušili ste mi), meni je De Praestigiis Daemonum dojajno izdanje. Reži, kida, ima taj abrazivni zvuk, pesme su valjano sklepane. Tu je i Borgia, sa albumom Ecclesia i demom Amphythalamus Horroris, mada ni Mandragore nije za bacanje. I onaj split, nek' ide život, kada već nabrajam. Edited November 17, 2014 by Lou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted November 17, 2014 Report Share Posted November 17, 2014 Eto viž, Bordžiju ne znam, Prestižni Demonijum znadem!. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts