Stolet Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Chini mi se da nisam video topic o ovom bendu,ako on postoji,ja se izvinjavam Pa,veoma zanimljiv bend sa Thrash uticajima,ali po meni je to chisti Black.I po textovima,i po vokalu,i po muzici uopshte Pa eto,valjda se slazhete...Mislim da ga sad dosta Black fanova pochinje slushati kod nas... Quote
Kai Hansen Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Dosta vuce na thrash...barem ovaj album(ep) koji sam ja cuo. Dobri su. Quote
Stolet Posted June 26, 2004 Author Report Posted June 26, 2004 Skinuo sam Unchain The Wolves Dosta dobar album...Nisu odustali od koncepcije sa Phoenix Rising i tog EP-a kog imash,to im je pametno Snazhno,brzo,fantastichno,bash u njihovom stilu.Go,go,Destroyer 666!!! Quote
Hamsun Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Dovoljno je samo reci *I am the war god*... Quote
Stolet Posted July 2, 2004 Author Report Posted July 2, 2004 Zaista dobra pesma...Ili mozhda 'Lone Wolf Winter!!!' Meni lichno najdrazha... Quote
scissors Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 zamiljivi momci, imam "unchain the wolves" i "terror..." ep i bio sam prijatno iznenađen već davno isfuranim black/thrash zvukom nije neka extra nova muzika, ali imaju dosta dobrih momenata... znaju šta rade, to je sigurno... Quote
Stolet Posted July 4, 2004 Author Report Posted July 4, 2004 Da,nedavno sam nabavio Unchain The Wolves,dobar je,svi albumi koje imam su u istom stilu,ujednachenog kvaliteta pesama,zanimljivo...Moram da nabavim onaj "Cold Steel..." Quote
scissors Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 takvi su australski bendovi, uvijek solidni, ali nikada odlični... jedino astriaal prijete da naprave bum a thrasha imaš svugdje ovdje... pola metalaca ima 30 i kusur godina Quote
militant Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 Slusao sam ih skoro. Sta znam, ne impresionira me ovo previse. Ima 2/3 pesme koje su vredne pomena ovo ostalo je goli prosek. Vec pomenuta "I am the War God" nije losa. takvi su australski bendovi, uvijek solidni, ali nikada odlični... jedino astriaal prijete da naprave bum a thrasha imaš svugdje ovdje... pola metalaca ima 30 i kusur godina Gospel Of The Horns su valjda iz Australije. Oni su dobar band. Quote
scissors Posted July 13, 2004 Report Posted July 13, 2004 jesu, ali ih ne čuh... poslušaj astriaal, agatus ili darklord... to je jedino zanimljivo što sam našao na ovoj sceni Quote
Goxy Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 takvi su australski bendovi, uvijek solidni, ali nikada odlični... jedino astriaal prijete da naprave bum a thrasha imaš svugdje ovdje... pola metalaca ima 30 i kusur godina sta solidni oz scena je trenutno mozda i najbolja od svih hails to oz! Quote
kasapin Posted July 4, 2005 Report Posted July 4, 2005 Najaca ubedljivo pesma od njih je SATANIC SPEED METAL!!! kako jebe keve, znaci atmosfera je nikad jaca, kao i nika gori OS rif u stilu starog Venoma i Black Metala... nisam presliusao puno toga od njih, kada to uradim, pisacu vise... Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Bas me cudi da tema o ovom kultu ima tako malo postova... Destroyer 666 su kul kao omot albuma Pleasure to Kill Destroyer 666 su kul kao frizura Trey Azagthotha Destroyer 666 su kul kao helanke Bruce Dickinsona Destroyer 666 su kul kao Darkthrone produkcija Destroyer 666 su kul kao krstaca od kostiju na micu King Diamonda Destroyer 666 su kul kao sam metal Sto bi reko lik iz Hobbs - VIRGIN METAL!!! Svaki njihov rif je nepogresivo metal - thrahs,black,heavy...ali to je to. Sad su na evropskoj turneji sa Revenge,inace.Sto ih neko ne dovede ovde,pa da kosti ostavim. Quote
+Abigail+ Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 Jedan od mojih top pet bendova s KK Warslutom na celu. Genijalna muzicka podloga, tekstovi u standardno nihilistickom stilu, bend ciji radovi podizu adrenalin na najvisi nivo, pogotovo 'Cold Steel For An Iron Age'. Izdvojila bih i 'Satanic Speed Metal', 'Unchain The Wolves' i 'Phoenix Rising'. So the poor little bitch is taken as a witch to the dungeon There she is stripped and beaten with a whip And then they raped her and...she...likes...it Quote
Grobodan Posted May 19, 2006 Report Posted May 19, 2006 (edited) Fuck yeah,RAPED rula!!! Dobrodosla Sto bi reko Goxy,konacno zensko sa ukusom za pravi metal!!! edit:sad ti videh i potpis,svaka ti cast Edited May 19, 2006 by grave Quote
Morphy Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 A joj kakav bend,a tek album Phoenix Rising... Po meni najbolje pesme sa tog albuma Lone Wolf Winter,I am the Wargod i The Eternal Glory of War... Bend nije cist black metal... Zaista odlican bend. Quote
VANDALICUM Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Bend je klanica... Odlicno. Satan's Hammer Quote
+Abigail+ Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 http://www.jaxxroxx.com/gallery/?Qwd=./200...iv=thumbs&Qis=S Galerija slika s posljednjeg koncerta. Quote
Morphy Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Sta poslednjeg koncerta???!!!! Bend se nije raspao!!!! Quote
Shores Of Antartica Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Kao sto sam rekao na krivoj temi Destroyer 666 bi zeleli da nas posete na turneji koja ce uslediti uskoro posto snime album (ako sam dobro razumeo). Tako da sam im ostavio mailove Awakena i Legacyja pa nek biraju ljudi. Quote
Grobodan Posted October 26, 2006 Report Posted October 26, 2006 Cisto sumnjam da ce Legacy to da organizuje,oni rade samo isplative stvari,dok je Rakic stari entuzijasta.Samo nek dodju!!! inace,sto se tice 2006: Na evropsku turneju isli sa Revenge,na americku sa Toxic Holocaust. Quote
The Reaper Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 (edited) carevi totalni!!!... bend koji bih trenutno najviše volio vidjeti uživo... Edited October 27, 2006 by The Reaper Quote
Recommended Posts