Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam video topic o ovom bendu,mozhda sam ga prevideo,izvinjavam se,heh...Pa,At The Gates Of Utopia,shta josh da kazhem??? biggrin.gif A i novi The Gorgon Cult je jako dobar...Bend zna da napravi dobre,zanimljive pesme,prijatne za slushati,to se ceni...

Posted

Nije lose, podseca me donekle fazon sa black gitarama iza kojih idu melodicne folkish klavijature na Windir. Samo je Windir bolji.

Posted

Da,samo jedan od bendova koji u masi chekaju da ugrabe priliku icon_evil.gif Hehe...Da,slazhem se,ima tu neshto Windira biggrin.gif Meni su se bash svideli kada sam ih prvi put chuo...

Posted

stormlord sviraju odavno, od 1991. koliko se sjećam... imaju godina, nisu neki novi bend koji je krenuo da fura melodičnu blekaču icon_smile.gif imaju zanimljive kompozicije, malo su neobične za taj zvuk... sve u svemu, dobre ideje, realizacija bi mogla biti malo bolja, ali i dalje iznad prosjeka icon_da.gif

• 5 months later...
Posted

Odkad ja trazim svoje lordoveeeee mamu vam

de ste sakrili temu! icon_smile.giflaugh.gif

There is only one Extreme...!

melodic blackened epic metal band:

icon_rockdevil.gif STORMLORD!!! icon_rockdevil.gif

Mnogo ih volim...cak i previse! wub.gif

"A sight invards"-pijesma za moju dusu!

• 1 month later...
  • 5 months later...
  • 9 months later...
Posted

Iako se razlikuju od čitave flower/power italijanske scene ipak imaju taj njihov šmek. Čak se u nekim pjesmama osjeća Rhapsody. Nego jeli iko gledao spot Under The Boards? Kakva bolest!!! icon_rockdevil.gif

Posted

Bend je dobar, sudeci da su Zabljari u pitanju...

Spotovi su im blago bolesno dobri...

Klavijature su odlicne...

"Dance of Hecate" i "I'am Legend" su mi jedne od omiljenih, i naravno "Under the Boards" koji je ultra...

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted (edited)

Oh, moj najomiljeni bend... Stormlord... :veseli:

Inace, imam njihovu citavu diskografiju,

stvarno su nezamijenjiv bend, obozavam ih.

Svidja mi se video ''I am Legend'' dosta

posjeca na stare crno-bjele filmove.

Edited by Gothic-Rock
  • 1 year later...
Posted

Meni trenutno Legacy Of The Snake najbolja zbog svih onih orijentalnih sranja i atmosfere, a Dimension Hate jebe kevu takodje, cini mi se da je ona najbolji izbor za spot ali videcemo... :da:

Guest Grof Bronza
Posted

odlican je album... trenutno mi j enajbolja naslovna mare nostrum i dimension hate.... :rockdevil: