Chicken Little 420 Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 meni je odlicno. bas ima groove-a! Quote
MunzeMetal Posted January 22, 2010 Report Posted January 22, 2010 Meni se malo vise svidja ova pesma koju sam spomenuo ali i ova druga je dobra. Iskreno se nadam da ce uskoro izaci i album. Quote
Mr.Hate Posted February 14, 2010 Report Posted February 14, 2010 (edited) Novi? Znaci vratio se PJ sedamnaesti put.Kod nas su bili prosle godine sa bubnjarem Razora a pretprosle u Kg sa Stavrom. Kako bi to zvucalo sa novim pjevcem,kao ja kad bih pevao u Ribljoj Corbi... Ajlin mora da je pila nesto mlogo jako. Bojane znas li sta je sa Comijem,on je bio tu od Brejkinga? Edited February 14, 2010 by Mr.Hate Quote
lemmy sixx Posted February 15, 2010 Report Posted February 15, 2010 E ljudi ovako: ja sam okacio ove pesme ne Megaupload pa pokusajte odavde da skinete http://www.megaupload.com/?d=9871PLS4 @Feniks. Mene ove pesme podsecaju na njihov poslednji album ''IX''. Meni se obe pesme dopadaju(pogotovo pesma u kojoj se spominje paklena masina),ali jbg ja sam okoreli fan ovog benda pa ne znam koliko znaci moje misljenje:mrgreen:. Ako vam se svideo poslednji album sigurno ce vam se svideti i ovo. 'ajde poslusajte pa javite kako vam se cini. Pesme od minut...ne znam bas...iako,IX je odlican,zaista sjajan album,pravo osvezenje nakon onog krsa od Poriva. Quote
VoivodBG Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 Ritam Nereda je proteklih 6 meseci snimao album, deseti po redu, radnog naziva Paklena Masina i trenutno se ocekuje izlazak. Quote
angels deserve to die Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 (edited) Zvali ih proshle godine da sviraju u Dimitrovgradu, ali oni trazili 5000 evra. Jesu kvalitetan bend, ali malo su se precenili. Edited April 25, 2010 by angels deserve to die Quote
..charlie.. Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 Koliko evra? Ja sam cuo da su oni 500-600 evra, ne znam koliko je to istina, ali tak'a neka informacija je dosla do mene... Jesi ti sigurna za tih 5000 evra? Quote
angels deserve to die Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 Paaa... izvor je prilichno siguran... Bar bi trebao da bude... Quote
..charlie.. Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 Auuu... Bas cu se raspitati pa cu javiti sta sam saznao... Quote
angels deserve to die Posted April 25, 2010 Report Posted April 25, 2010 (edited) Ok, ajde javi, pls, da vidim da li je stvarno, ili mene opet zezaju. Edit: Moja greshka (ne bash mala)- trazili su 1600 evra: http://www.dimitrovgrad.rs/carfor/viewtopic.php?t=647&postdays=0&postorder=asc&highlight=ritam+nereda&start=60 I nije bilo proshle godine, nego za prvi Peace fest, kada je svirao Glenn Hughes. Edited April 25, 2010 by angels deserve to die Quote
Chicken Little 420 Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Novi album, novi gitarista, novi band Cele 2009-te pripreman je i sniman novi, taj jubilarni 10 po redu album..a nepisano pravilo je da u najbitnijim i najtezim trenucima stvari jednostavno puknu..sve se slomi i raspadne...a ipak, nekako se kockice poslazu i stvari krenu svojim putem.. i Comi je otisao svojim putem...daleko od nas...postali smo trojka..navezbana trojka koja je snimala album 4 meseca.. pesme su snimljene u Beogradu, studio Barba (snimatelj i producent Dejan Vuckovic)..postprodukcija je uradjena u studiju Fabrika 13, Ljubljana (herr Boban Milunovic)..pred sam kraj snimanja u bend je dosao Sascha Frisch, nas dugogodisnji friend i pakleno dobar tamburas, tako da su nase pesme dobile neku novu dimenziju i cvrstinu...novi album izlazi za mesec dana i nadamo se da cete stvarno uzivati u nered zvuku, a tada krece i nasa live promocija..u planu je okruglo 50 koncerata...ne mozemo da docekamo!!!!! 2 Quote
MunzeMetal Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 E bas me obradovala ova vest, bas se oteglo snimanje novog albuma. Bio je najavljivan izlazak za proslu godinu povodom 20 godina postojanja benda, ali od toga nista. Nadam se da ce ga ipak izdati na disku,jer je bilo prica da ce ga postaviti na sajtu da se download-uje. Quote
Lucifer je moj drug Posted April 26, 2010 Report Posted April 26, 2010 Novi album, novi gitarista, novi band Cele 2009-te pripreman je i sniman novi, taj jubilarni 10 po redu album..a nepisano pravilo je da u najbitnijim i najtezim trenucima stvari jednostavno puknu..sve se slomi i raspadne...a ipak, nekako se kockice poslazu i stvari krenu svojim putem.. i Comi je otisao svojim putem...daleko od nas...postali smo trojka..navezbana trojka koja je snimala album 4 meseca.. pesme su snimljene u Beogradu, studio Barba (snimatelj i producent Dejan Vuckovic)..postprodukcija je uradjena u studiju Fabrika 13, Ljubljana (herr Boban Milunovic)..pred sam kraj snimanja u bend je dosao Sascha Frisch, nas dugogodisnji friend i pakleno dobar tamburas, tako da su nase pesme dobile neku novu dimenziju i cvrstinu...novi album izlazi za mesec dana i nadamo se da cete stvarno uzivati u nered zvuku, a tada krece i nasa live promocija..u planu je okruglo 50 koncerata...ne mozemo da docekamo!!!!! Gde sve nastupate? Quote
PuPaK Posted April 29, 2010 Report Posted April 29, 2010 Friiiiishhhh u nereduuu,doooooooooo jajaa,to ima da bude zanimljivo! Quote
VoivodBG Posted May 2, 2010 Report Posted May 2, 2010 ..novi album izlazi krajem maja...potvrdjene su i prve svirke..u pitanju su festivali; 26.06. Banja Luka Rock Open Air, 11.07. Exit Festival, Fussion stage...uskoro jos novih informacija...cheerz Quote
MunzeMetal Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 (edited) Intervju sa Bobanom(iz emisije Gruvanje): i nova pesma: Edited May 8, 2010 by MunzeMetal Quote
Chicken Little 420 Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 novi album izlazi 06.06. za SKCNS kao digipak. exit music ce objaviti kao free download. Quote
Ninoslav Posted May 23, 2010 Report Posted May 23, 2010 Zapravo, disk izlazi 5. juna Ako vam trebaju još neke (exclusivne) informacije, shoot Quote
Chicken Little 420 Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 k'o da je bitno. tako mi rekao polzovic. Quote
MunzeMetal Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Zapravo, disk izlazi 5. juna Ako vam trebaju još neke (exclusivne) informacije, shoot Je l' znas mozda koliko ce kostati album(ova digipack varijanta)? Evo i liste pesama sa novog albuma: Tracklisting: Ponovo rođen Crni krovovi Masa kritična Milion zvezda Elita Gloria Paklena mašina Sporo Daj mi Quote
Karlo SE Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 Evo ga vec 10 jun. Gde ima da se kupi album? Quote
Chicken Little 420 Posted June 10, 2010 Report Posted June 10, 2010 (edited) nece jos izaci, za 4 dana. Edited June 10, 2010 by Theory of Chaos Quote
Ninoslav Posted June 12, 2010 Report Posted June 12, 2010 Još dva dana Inače, neko je pitao za cenu digipeka... Ne znam zaista, ali svi diskovi će biti digi... P.S. Dizajn omota i bukleta i kompletno pakovanje je za čistu 10ku, videćete... Quote
Zaki Posted June 14, 2010 Report Posted June 14, 2010 Da li se CD pojavio u prodaji i gde ima da se kupi? Quote
Recommended Posts