Apeiron Posted March 9, 2003 Report Share Posted March 9, 2003 Ovo saljem na ostali pravci. Ipak ovo nije metal, iako tu i tamo ima par elemenata.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sepulfly Posted April 13, 2003 Report Share Posted April 13, 2003 Ja ih potpuno obozavam ovaj zadnji album im je sjajan!!! Kako i prethodni 10 godina im je zakon pesma.!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MURDER Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 Nije mi jasno zasto svi ovoliko pljujete po Ritmu Nereda?Bend je odlican,kod nas bolji bend ne postoji.Poslusajte album Zvuci Bola i sve ce vam biti jasno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 1, 2003 Report Share Posted August 1, 2003 Devojka u crnom "kick ass" Pretpostavljam da ste svi chuli "Go Away". Po meni ta pesma ima odlichan aranzman i muziku,ali TEXT je jedan od najtupavijih koji sam video/chuo a: a: ____________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Reko, da izvucem ovu temu iz naftalina. Inace, ovo mi je najbolji domaci bend, uz Block Out. Na posljednja tri koncerta na kojima su oni svirali, zavrsio sam sa zvakanjem onih tableta za promuklo grlo Salu na stranu, ovo je definitivno najjaci domaci bend kada je u pitanju energija kojom odisu na svirkama. Pa cak sam i u sutke ulazio, sto ne prilici nekome mojih godina :oops:, a i sto nisam nikada radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kecman Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Slazem se, cak iako uopste ne slusam tu vrstu muzike i mislim da je tesko sranje. Objektivno mislim da su RM trenutno nas naj bend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted November 25, 2003 Report Share Posted November 25, 2003 Reko, da izvucem ovu temu iz naftalina. Inace, ovo mi je najbolji domaci bend, uz Block Out. Na posljednja tri koncerta na kojima su oni svirali, zavrsio sam sa zvakanjem onih tableta za promuklo grlo Salu na stranu, ovo je definitivno najjaci domaci bend kada je u pitanju energija kojom odisu na svirkama. Pa cak sam i u sutke ulazio, sto ne prilici nekome mojih godina :oops:, a i sto nisam nikada radio sa 22 si prerastao shutke ? pa mozhda zato shto je vetjina klinci, al nek ne ulaze u shutku ako su josh maji... pa RM svakako jeste jedan od mojih omiljenih bendova al ono najbolji domatju... pa mozhda u svakom sluchaju su pri vrhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little_Devil Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Ma Ritam Nereda je nas najbolji bend. nema dalje. kako samo carine sviraju do jaja uzivo. jeste im ovaj zadnja lbum PORIV promashaj ali na greskama se uci. sad snimaju novi album. najjaci su...boban,Mire,Comi,PJ...carine pun secanja krecem sa dna,gde je sve pocelo moram da znam pun nemoci i prezira,tragam za istinom pokusavam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misko Posted December 1, 2003 Report Share Posted December 1, 2003 P O R I V je zaista totalni promasaj sa muzicke strane je dobar cak i veoma dobar ali Boban i druzina treba da shvate da im publiku sacinjavaju ljudi koji bas i ne prastaju ovakve muzicke izlete[/b] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.A_R.I.A. Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Od kada prashe metal,odlicni su!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luktopod Posted January 24, 2004 Report Share Posted January 24, 2004 Ritam Nereda-najbolji bend u zemlji."PORIV=proliv" jedina i najveca greska u istoriji benda a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted August 26, 2004 Report Share Posted August 26, 2004 Od kada prashe metal,odlicni su!!! Toliko su dobri da nemaju buducnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 '' Mi volimo - RITAM - mi volimo -NERED! Mi volimo - RITAM NEREDA! '' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Ovo sam iskopao sa serbian cafe foruma.... RITAM NEREDA - novi textovi TRACKLIST 1. Power of the glory 2. Sam si ti uvek 3. Tesko mi je ali izdrzavam 4. Iz malog sam mesta, besan! 5. My pride is pride 6. We wanna fight a lot 7. Jos uvek si ti uvek sam 8. Bes, bol, mrznja i bes 9. Imam problema na ulici 10. Fight to fight 11. Dijaspora nas najbolje razume 12. Sedmi sam razred ( a u borbu bih, majko!) 01. Power and the glory (trajer) You are alone, every life. Their face is wrong In our street we have a knife Me good you bad I have boots and riot Power and the glory we'll beat you go away and open the door. I cannot stand this anymore everybody are against I go away and open the door i have to feel power, i have to fly Pa opet refren 02. SAM SI TI UVEK Osecas bes i nije ti lako To ne može bas svako Uvek si ti sam i nije te blam Jer ti si najjaci u gradu Crnac ti smeta i u Chadu Ne daj da ti uzmu sve uvek glasno reci ne Od mrstenja si dobio bore svi ti stranci zele da te smore ceo tvoj zivot je krvavi bol zesci nego sik of it ol Pljuni mocno, krvavo i socno Napadni frontalno i bocno Neka se pakao na zemlji rodi ponos te ka borbi vodi Ref. Uvek si saaaaaaaaaam i nije te blaaaaaam Sam si tiiiiiiiii Protiv tebe su sviiiii! 03. Teško mi je ali izdrzavam Svi su protiv mene, na ulici sam sam ali ne bojim se jer doći će dan kad će moje muke nestati i kad ću najači postati. Teško mi je ali izdržavam jer znam da neću uvek biti sam Teško mi je ali izdržavam i nije me blam, ne nije me blam Kad pijem pivo, uvek sam na ulici stojim, ali dok se mrštim, ja se ne bojim jer imam čizme i znam da će doći dan kad ću se naći sa drugovima mojim. Teško mi je ali izdržavam jer znam da neću uvek biti sam Teško mi je ali izdržavam i nije me blam, ne nije me blam (metalski solo sa oioi bekovima) Nemam para da kupim kredit nemam ni da popravim dzip na moru sam letos samo dvaput bio ali se nisam predao Teško mi je ali izdržavam jer znam da neću uvek biti sam Teško mi je ali izdržavam i nije me blam, ne nije me blam Došao je dan, više nisam sam imam druga dosadu da ubijam ako nađem još jednog moći ću gancije da prebijam. Teško mi je ali izdržavam jer znam da neću uvek biti sam Teško mi je ali izdržavam i nije me blam, ne nije me blam 04. Iz malog sam mesta, besan! Iz malog sam mesta i besan pašnjak mi je tesan da bes izbacim moj da vičem Oi Oi! Imam svinje a i krave al to nisu stvari prave ja hoću da pijem i da druge bijem Ref Iz malog sam mesta imam kratku kosu obuo sam čizmu na nogu bosu šetam po travi i šutiram rosu besan ja sam momak neotesan U mome rodnom kraju pivo meni ne daju kažu da sam mlad al ipak sam gad razbiću im izlog imam dobar razlog ambijent je podesan da budem besan 05. My pride is pride I am strong and confident I don't wanna hide Let me tell you boy My pride is pride Street life is my life, Moon gravity causes tide, alone against all injustice My pride is pride I live in Novi Sad where Danube runs wide, Liman, Strand, Detelinara, My pride is pride In the age of quarrel when the worlds collide be strong, be wrong, be yourself My pride is pride 06. We wanna fight a lot Against the grain 59 times the pain We are angels with dirty faces, don't you touch my boots and braces Street life's what we've got We wanna fight a lot Beat the bastards, beat up the mods we are glam hate rock oi! skinhead gods (of grind) We fight to live, we live to fight, we don't give a @!#$, guilty of being white Street life's what we've got We wanna fight a lot We are the boys who killed Liddle Towers You are yesterdays heroes, and this battle is ours Street life's what we've got We wanna fight a lot 09. Imam problema na ulici DŽ-DŽ-DŽ-DŽ Na ulici problema ima Tuk’o bih se sa svima Šta me gledaš tako mrko K'o da sam ti kevu drko DŽ-DŽ-DŽ-DŽ + Solo Oko mene pičketine svuda Ima da mi se napasu muda On my side is devil I’m the pure evil DŽ!DŽ!Oi!Oi!DŽ!DŽ!Oi!Oi! Neću da učim, hoću da se bijem Travu da pušim, alkohol da pijem!!! 10. FIGHT TO FIGHT Never I wanna surrender Power is strong forever Peoples are against you and me Fighting is for victory On the street is many scum But my boots is like the gun Romping-stomping all the bads Against enemies that is reds Ref. Fight, fight, fight we will gonna fight because they are wrong and we are right Some say we are not strong but I tell them you are wrong Like the soldiers we look what we want - we just took Warriors of the street is we That's the way we'll always be In the fight for white race we go to the firstes place ... they is wrong and we are white! (We dedication this song to the angry kids of Zajecar and all the strong people who live in this towns. Power is never not strong!) 11. Diaspora understands us most best In my own country, with my own people sitting in a pub, and noone gives a toss Alone in my thaughts, alone in my fears, alone with my demons, drinking foreign beers Hey you, mate from abroad, you know what's deep in my soul, Diaspora understands us most best, and that is what's our goal Feeling strange and lonely, stranger in a strangeland, nothing is important to me anymore, I 've found myself a good band (pa onda oi solo sa tepingom, nezaobilazno, pa refren uans mor) Coming back home again, bittered in my soul, how comes that noone understands us, really noone at all ------------------------------ I wonna fight more I am best strong then you becouse you are fool I wonna fight more I dont want be bore I wonna fight more x4 My muscleas are big and you are pig I wonna fight you with my boot ref I have big bat to hit you in head you are cry and I am smile ref I kick you ass and we not cares me is very strong like King Kong Mnogo sam jak Dao mi je tata parE Ee Kupio sam fajerku i cokule su mrak Kupio sam dosta pivcugE Ee U belom coporu sam jak Pa cu da te mrzi Iim Pa cu da te bijE Eem Kad sam brojno jaci Ii Postajem herojeE Eem Volim da se mrstI Iim Zgodno je mrzeti Slabijeg od sebE Eee Kad slucajnog prolaznika U coporu gaziI Iiim Svetim se zbog onog sto me jebeee Eeee Me is very strong like King Kong DŽ-DŽ Na ulici problema ima Tuk’o bih se sa svima Šta me gledaš tako mrko K'o da sam ti kevu drko DŽ-DŽ-DŽ-DŽ + Solo Oko mene pičketine svuda Ima da mi se napasu muda On my side is devil I’m the pure evil DŽ!DŽ!Oi!Oi!DŽ!DŽ!Oi!Oi! Neću da učim, hoću da se bijem Travu da pušim, alkohol da pijem!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 ako su im ovo novi textovi, onda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 vidim da je pogresno shvaceno, pa 'ajde da naglasim.... ...u pitanju je zajebavanje nekih likova sa serbiancafea..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 aha..ok je onda..neke pesme mogu da prodju..tj.neki detalji u pesmama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 (edited) Nisam mogao nigde da nadjem temu o bendu... u svakom slucaju, pre par dana sam naleteo na Mireta i rece mi da snimaju novi album... tako da ce to bas divno da se poklopi sa novim sajtom koji radim i to ce biti jedini i najbolji! (zato sto je jedini) uglavnom, dobicu od benda dosta materijala za sajt (slike i ostalo), no u svakom slucaju svaka pomoc je dobodosla! znaci sve sto imate o bendu (slike, intervjue,...) saljite na [email protected] thanks in advance! NERED ZAUVEK! Edited March 31, 2005 by michelle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Me is very strong like King Kong DŽ-DŽ Na ulici problema ima Tuk’o bih se sa svima Šta me gledaš tako mrko K'o da sam ti kevu drko DŽ-DŽ-DŽ-DŽ + Solo Oko mene pičketine svuda Ima da mi se napasu muda On my side is devil I’m the pure evil DŽ!DŽ!Oi!Oi!DŽ!DŽ!Oi!Oi! Neću da učim, hoću da se bijem Travu da pušim, alkohol da pijem!!! Sranje na kvadrat DZ DZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 ne volim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 tragedija... znam ribu od jednog clana ovog "benda" A muzika... bre sta ce to ovde na hard rock forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Otvoren je RN forum za sve fanove benda... moze se naci na sledecoj adresi: RITAM NEREDA FORUM Takodje je otvoren i konkurs za moderatore ovog foruma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted April 3, 2005 Report Share Posted April 3, 2005 A muzika... bre sta ce to ovde na hard rock forumu? E stvarno. Bas sam ih pre neki dan slusala, nekih par pesama... 10 godina je dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:Dea Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 Brate, ako moze rammstein da bude ovde mogu i RN! Obozavam ih! Nisam slusala uzivo od letos... Bas bih se gubila uz crno je sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted April 13, 2005 Report Share Posted April 13, 2005 http://www.ritamnereda.co.yu Danas sam ga postavio... Komentari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts