Misantrophil Posted April 16, 2005 Report Share Posted April 16, 2005 jedna od mojih omiljenih domacih grupa i jedna od grupa koje najbolje sviraju live tako da sam ja ljubitelj njihovih live izdanja posebno volim Exsit to Resist.Omiljene oesme Crno je sve,Nebo, !0 godina, Gradska deca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaklano celjade Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 RN se vracaju, posle punih 6 godina na solisticki koncert u Novom Sadu!!! 4og juna 2005 - Gradiliste, Novi Sad!!! Vidimo se tamo! Takodje, potvrdjeno je da Ritam Nereda sviraju zadnjeg dana na Exit festivalu, na Metal Hammer bini... www.ritamnereda.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted April 30, 2005 Report Share Posted April 30, 2005 Sorry zbog prethodnog posta, pogresan logout... uglavnom, sve sto pise gore, vazi... www.ritamnereda.co.yu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 A kad ce novi album!! Inace sve pohvale za sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 8, 2005 Report Share Posted May 8, 2005 Sa sajta: Kako mi je Mire rekao, u studiju su vec 6-7 meseci... Album ce biti "povratak korenima"... Vise detalja uskoro... Daj boze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted May 9, 2005 Report Share Posted May 9, 2005 Ja se nadam da ce biti tako... U medjuvremenu, posetite RN forum pa da se raspravljamo tamo... RITAM NEREDA FORUM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted May 11, 2005 Report Share Posted May 11, 2005 Ritam nereda 4um i na sledecoj adresi http://www.nered-forum.co.sr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bily the KID Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 (edited) Krajnje energichan bend, a pogotovo uzivo!!! to shto im bah ne idu textovi na engleskom to je drugi problem. 10 godina Sa druge strane zakona Put beznadja Crno je sve Wap Ajde Da li vas podsetjaju na neke godine zivota. Npr. 92. 93. 94. Surova realnost Sajt je totalno ok, samo onakav splash na p[ochetku nije bio potreban, i mailing listu si trebao da ubacish na sam sajt, a ne kao pop-up. Svaka chast.... Edited May 31, 2005 by bily the KID Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helle Posted May 31, 2005 Report Share Posted May 31, 2005 10 godina Put beznadja Crno je sve Eeeee Kralju izdvojio si meni 3 omiljene pijesme im, a plus sviramo ih za par dana! Meni su oni jebenoooooo fenomenalan bend! Solidan sjat,btw! Ninoslav,zanimljiv si ti lik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted June 10, 2005 Report Share Posted June 10, 2005 Nagradna igra!!! Sa zadovoljstvom mogu da oznacim pocetak prva nagradne igre na RN sajtu! Propozicije su jednostavne: ulogujete se na RN forum, www.ritamnereda.co.yu/forum i u podforumu "Nagradne igre" ostavite svoj komentar, kritiku, pohvalu... nesto zanimljivo da bude! Nakon toga ce clanovi benda pogledati vase komentare i izabrati 10 najboljih koji ce dobiti POTPISANI DVD RITAM NEREDA - ROCKA'LIVE!!! Budite originalni i mozda cete bas VI osvojiti nagradu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted June 16, 2005 Report Share Posted June 16, 2005 bio sam proslog vikenda u novom sadu na njihovom koncertu i stvarno su oduvali... drago mi je sto su ukapirali sta (ni)su uradili sa poslednjim albumom, tako da nisu odsvirali ni jednu pesmu sa poriva... ljudi su kao i uvek bili max usvirani, a boban je (kao i uvek) uglavnom pustao masu da peva umesto njega, sto mi ponekad ide na zivce (neostvarena zelja mi je da cujem nikad vise u kompletnom bobanovom izvodjenju).... bila je masa skinheada, sto me je isto iznenadilo s obzirom da su ih se "odrekli" jos pre nekoliko godina.... sve u svemu lepo je bilo cuti RN na domacem terenu i nadam se da ce im novi album biti "povratak korenima" kao sto se prica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Trenutno su u studiju, snimaju novi album, pod nazivom "9"... Album ce da rasturi sve! demo snimci uskoro na sajtu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 sta bi sa tim novim albumom??? i kad ce vise neka svirka??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 usracete se kad cujete novi materijal. brutalno je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijus Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 prosto mi se place kad ovakav bend ne uspe da se probije negde po svetskoj sceni...originalni,prepoznatjivi,skoro uvek dobri uzivo... i dobro bi im stajali tesktovi na engleskom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nirvana_z Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 zna li neko zasto ih nema u poslednje vreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 prosto mi se place kad ovakav bend ne uspe da se probije negde po svetskoj sceni...originalni,prepoznatjivi,skoro uvek dobri uzivo... i dobro bi im stajali tesktovi na engleskom... Jbg, samo sto kradu melodije od nekih NS inostranih bendova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted November 6, 2005 Report Share Posted November 6, 2005 zna li neko zasto ih nema u poslednje vreme? Zato sto rade na novom albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owl Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 Ej meni su skroz ok.....bio sam na njihovim nastupima 5-6 x.. Mnogo su bolji LIVE,,,,,,,,imaju neku energiju.... josh malo i bicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 e video sam na ritam nereda sajtu da je bila neka nagradna igra... delili su neki DVD od ritma nereda... pa medju dobitnicima je i AGGRESSOR... e sad ne znam da li je to isti lik sa ovo foruma, ali ako je ikako moguce da se dodje nekako do tog DVD-a... posto, kako pise na sajtu, tog DVDa nece biti u prodaji.... any info? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Sviraju u Sarajevu sad u subotu 19.11 , ali poslije onog sto sam cuo za Exploited U BG, razmislicu prije nego sto odem..Vjerovatno ce i u BG svirati uskoro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted November 18, 2005 Report Share Posted November 18, 2005 e video sam na ritam nereda sajtu da je bila neka nagradna igra... delili su neki DVD od ritma nereda... pa medju dobitnicima je i AGGRESSOR... e sad ne znam da li je to isti lik sa ovo foruma, ali ako je ikako moguce da se dodje nekako do tog DVD-a... posto, kako pise na sajtu, tog DVDa nece biti u prodaji.... any info? Da, to sam ja, ali mi DVD jos nije stigo. Poslali su tek prosle nedelje valjda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted November 19, 2005 Report Share Posted November 19, 2005 DVD nece biti u prodaji, ovo je za fanove... takodje, nadam se da ga to fanovi nece davati svima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 Nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted November 20, 2005 Report Share Posted November 20, 2005 kad ce koncert u bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts