Álvaro Recoba Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Дај да дочекамо и то. 'Оће ли бити неке наградне игре на сајту, пошто колик сам видео форум не ради ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ja sam cuo pjesmu sa novog albuma na koncertu u banjaluci. nije mi se dopala...ima sminka harmoniju i priliicno smara a i tekst je bezze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Cek, a jel Pidzi izasao iz benda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 e a kako moze da se nabavi onaj DVD sa, koliko sam ukapirao, onom svirkom od prosle godine u Gradilistu... taj DVD su delili na nagradnoj igri na sajtu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Álvaro Recoba Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Ја сам био закаснио неких 20ак дана за ту наградну игру ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontAjner Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Cek, a jel Pidzi izasao iz benda? trebalo bi da izadje, zato što valjda ide u kanadu jer od muzike kod nas nema 'leba umesto njega bi u bend trebalo da se vrati stavra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 a da li moze nekako da se dobije/razmeni/kupi taj DVD? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Novi album je izasao! Za detalje i sempl pogledajte www.ritamnereda.com Special edition & t-shirt mozete poruciti ovde: www.ritamnereda.com/shop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metal_Heart Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Verujem ti i to je verovatno tako... Samo, čini mi se da je sve to iluzorno... Mislim, koliko ljudi, realno, to sluša? Imaju li negde samostalne koncerte gde bi ljudi došči, platili kartu zbog njih i slušali njihovu muziku? Možda, ali je to minorno. Na žalost, takva je sudbina i mnogih drugih bendova kod nas. To je naša stvarnost. Da si bila na bar jednom njihovom koncertu ne bi tako pricala... Ja sam se na exitu prosle godine skoro jednako dobro proveo kao na Slayeru, sto nisam ni u snu mislio da je moguce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Da si bila na bar jednom njihovom koncertu ne bi tako pricala... Ja sam se na exitu prosle godine skoro jednako dobro proveo kao na Slayeru, sto nisam ni u snu mislio da je moguce. Koliko se ja secam punili su ceo SKC i jos se trazila karta vise. U scvakom slucaju ih slusa vise ljudi nego Neverne bebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Koliko se ja secam punili su ceo SKC i jos se trazila karta vise. U scvakom slucaju ih slusa vise ljudi nego Neverne bebe Gvidione, jesi slusao novi album? Jel valja cemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 Gvidione, jesi slusao novi album? Jel valja cemu? Nisam. Ne slusam ja Ritam nereda. Niti sam sreo Bobana godinama. To moras da pitas El Nina, oni se intenzivno druze ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 EL Nino ga jako nahvalio, no ja volim da cujem i druga misljenja, dok ne nabavim album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owl Posted October 14, 2006 Report Share Posted October 14, 2006 vrlo dobar album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock_rock Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Iako nisam fan niti ljubitelj njihove muzike, kao novosadjanka izrazavam veliko postovanje za njihov opus i smatram da su jedini bend koji nesto vredi u ovoj sredini! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Ja nisam novosadjanin ali kazem da pametno razmisljas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 (edited) skin'o sam pesmu sa novog albuma.....uf...uf.....no coment........RN je bend koji u poslednjih 3-4 godine samo razocharava...........heh, a shta su nekada bili u nashim ocima........... Edited October 19, 2006 by Ljubisa Samardzic-Smoki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Nazalost, moram da se slozim s tobom. Ja sam nakon "Breaking" albuma slusao samo neke pesme sa "999" i to mu dodje to. Nije mi to onaj surovi brzi Ritam Nereda koga smos vi znali. Tekstovi su i dalje tu, Bobanov glas je i dalje tu, ali muzika mi je sva cudna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 da glas je i dalje jak, ali muzika.........jebote shta oni rade od nekada najboljeg benda u drzavi.......sa novog albuma sam slushao stvar hiljade.......iskreno, kada sam poslushao mislio sam da je HIM jebote........kad bi umesto bobana pevao valo bila bi tru himchina...........mrzim shto ovo moram da kazem, ali bolje da su se raspali posle 999..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Da, ta pesma se meni ni malo ne svidja. mada, cuo sam da ceo album nije takav. Ma, Nikog nema i Zvuci bola su najbolji albumi. Nije ni Breaking nista losiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Da, ta pesma se meni ni malo ne svidja. mada, cuo sam da ceo album nije takav. Ma, Nikog nema i Zvuci bola su najbolji albumi. Nije ni Breaking nista losiji. zvuci bola zakon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 preslusao ja novi album nema ni r od onog starog nereda... nekako dodje kao nastavak poriva... kao i kod pomenutog ne mogu da zamislim neku od ovih pesama live... mozda je samo za nijansu bolji... ili je to zato sto sam ga preslusao nekih 70 puta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 preslusao ja novi album nema ni r od onog starog nereda... nekako dodje kao nastavak poriva... kao i kod pomenutog ne mogu da zamislim neku od ovih pesama live... mozda je samo za nijansu bolji... ili je to zato sto sam ga preslusao nekih 70 puta.... Znaci opet razocarenje? Pa jel ima bar brzine, nije spor kao poriv? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 nema brzine... zato i kazem da ne mogu zamislim da cujem neku pesmu live... kad sam krenuo da ga slusam, cak su pocele da mi se vracaju neke pesme sa poriva... iako poriv nisam slusao od kako sam ga kupio.... ne kazem ja da su poriv i ix losi albumi, ali ja hocu onaj stari ritam nereda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Jebala ih sporina i ti psihodelicni tripovi, to mi zvuci narkomanski... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts