Jump to content

Recommended Posts

Posted

i zvuci bola, a i 999 su predstavljali velike promene u odnosu na prethodne albume, ali opet je osnova bila ista... sada imam utisak da zele da budu mnogo mracniji, moderniji i tehnicki bolji... ali dobili smo potpuno nov bend...

Posted

Ako si slusao Poriv, znas valjda kakav je album, meni to zvuci narkomanski, sta ces, na to me asocira, moje misljenje...

Volim ja spore pesme ali od Ritma Nereda sam ocekivao nesto drugo...

Posted

Srpski Slejer, to sam vec jednom rekao pa mi svi posle srali. Stvarno najbolja atmosfera, zvuk, fanovi... domaci zadatak za sve domace bendove

Posted
Srpski Slejer, to sam vec jednom rekao pa mi svi posle srali. Stvarno najbolja atmosfera, zvuk, fanovi... domaci zadatak za sve domace bendove

Dobro, ne bi rekao da zvuce kao Slayer, meni je to mesavinaPantera/Propain, mislim zvuk na koncertima...

Da,domaci zadatak za sve bendove...

Posted

da su jaki jesu... ali secam se exita pre 2-3 godine i ubrzo posle koncerta na proslavi 202ke... mislim da su to jedina 2 puta kada su svirali stvari sa poriva... bilo je ocajno... a ako krenu na turneju osecam da ce da tupe sa ovim novim stvarima... anyway, oprosticemo im opet biggrin.gif

Posted
a ako krenu na turneju osecam da ce da tupe sa ovim novim stvarima... anyway, oprosticemo im opet biggrin.gif

Svirace 6 novih pesama na turneji. Taman se na tim pesmama odmoris, skupis snage da ludujes na starim...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

...spot jebe kevu... jeste da je pretpan sa efektima i jeste da boban izgleda mnogo smesno pod onim svetlom, ali ima atmosferu i nekako lezi uz pesmu... kvalitetno...

ko je onaj lik Stavra sto lupa bubneve u spotu... ni na myspace ni na njihovoj official strani ne mogu da nadjem sta se desilo sa P.J.-om?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Meni je novi album u pocetku bio los, sada mi je dosta dobar, ima jako dobrih pesama! Novac je najbolja pesma na albumu, Tuzne oci je bas zestok, metal zvuk, dve-tri pesme su bas u starom fazonu, dobar je album...

Posted

A na svirkama ce da sviraju samo najbolje sa "IX" + sve stare hitove... Ukupno malo vise od 2 sata...

A koje to ''najbolje'' sa IX, definisi, ukusi su razliciti...

\Uzivo su sigurno najjaci bend u Srbiji...