scum Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 i zvuci bola, a i 999 su predstavljali velike promene u odnosu na prethodne albume, ali opet je osnova bila ista... sada imam utisak da zele da budu mnogo mracniji, moderniji i tehnicki bolji... ali dobili smo potpuno nov bend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Jebala ih sporina i ti psihodelicni tripovi, to mi zvuci narkomanski... A sta fali ako je nesto sporo ne razumem stvarno,i o kakvim psihodelicnim tripovima pricas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Ako si slusao Poriv, znas valjda kakav je album, meni to zvuci narkomanski, sta ces, na to me asocira, moje misljenje... Volim ja spore pesme ali od Ritma Nereda sam ocekivao nesto drugo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Kakav god da je album, ja jedva cekam turneju. Njihovih svirki nikad dosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Kakav god da je album, ja jedva cekam turneju. Njihovih svirki nikad dosta Tu si u pravu. Oni su po meni koncertno ubedljivo najjaci bend u Srbiji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draža Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Srpski Slejer, to sam vec jednom rekao pa mi svi posle srali. Stvarno najbolja atmosfera, zvuk, fanovi... domaci zadatak za sve domace bendove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Srpski Slejer, to sam vec jednom rekao pa mi svi posle srali. Stvarno najbolja atmosfera, zvuk, fanovi... domaci zadatak za sve domace bendove Dobro, ne bi rekao da zvuce kao Slayer, meni je to mesavinaPantera/Propain, mislim zvuk na koncertima... Da,domaci zadatak za sve bendove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 da su jaki jesu... ali secam se exita pre 2-3 godine i ubrzo posle koncerta na proslavi 202ke... mislim da su to jedina 2 puta kada su svirali stvari sa poriva... bilo je ocajno... a ako krenu na turneju osecam da ce da tupe sa ovim novim stvarima... anyway, oprosticemo im opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 Jel ima negde da se skine koja nova pesma? Valjda novi album nije djubre kao Poriv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljubisa Samardzic-Smoki Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 Jel ima negde da se skine koja nova pesma? Valjda novi album nije djubre kao Poriv. http://www.ritamnereda.com/site/download.php?view.18 nadam se da se necesh razocharati kao shto sam ja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 a ako krenu na turneju osecam da ce da tupe sa ovim novim stvarima... anyway, oprosticemo im opet Svirace 6 novih pesama na turneji. Taman se na tim pesmama odmoris, skupis snage da ludujes na starim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Da li je jos neko cuo novi album, ja ga jos nisam nabavio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Hm, skinuo sam sa njihovog sajta pesmu Maske, ta pesma nije usla na album. Pesma je dobra, dobro prase... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 Sad sam je skinuo... Opet sam imao deja vu utisak... dobra je - provereni kalup... ...cekam spot da se skine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted December 3, 2006 Report Share Posted December 3, 2006 ...spot jebe kevu... jeste da je pretpan sa efektima i jeste da boban izgleda mnogo smesno pod onim svetlom, ali ima atmosferu i nekako lezi uz pesmu... kvalitetno... ko je onaj lik Stavra sto lupa bubneve u spotu... ni na myspace ni na njihovoj official strani ne mogu da nadjem sta se desilo sa P.J.-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted December 4, 2006 Report Share Posted December 4, 2006 http://www.ritamnereda.com/site/news.php?extend.38 Stavra je novi-stari bubnjar, svirao je sa njima jedno vreme, odmenjivao P.J.-ja za vreme Pogo Live turneje... Nakon toga je svirao u Annathemi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Nabavio sam novi alnum. Prvo mi je bio jako dosadan. Sada primecujem da ima par dobrih pesama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Stavra je novi-stari bubnjar, svirao je sa njima jedno vreme, odmenjivao P.J.-ja za vreme Pogo Live turneje... Nakon toga je svirao u Annathemi... A prije toga? Isto u Anatemi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Turneja počinje 2. marta koncertom u Novom Sadu, u Gradilištu. Početak je u 22h a cena karte je nepoznata još. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Znaci bice koncerta u Beogradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Meni je novi album u pocetku bio los, sada mi je dosta dobar, ima jako dobrih pesama! Novac je najbolja pesma na albumu, Tuzne oci je bas zestok, metal zvuk, dve-tri pesme su bas u starom fazonu, dobar je album... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 A na svirkama ce da sviraju samo najbolje sa "IX" + sve stare hitove... Ukupno malo vise od 2 sata... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumenige Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 Hoce li biti svirke u Nisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 A na svirkama ce da sviraju samo najbolje sa "IX" + sve stare hitove... Ukupno malo vise od 2 sata... A koje to ''najbolje'' sa IX, definisi, ukusi su razliciti... \Uzivo su sigurno najjaci bend u Srbiji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergio Posted February 12, 2007 Report Share Posted February 12, 2007 U 'bem ti zivot...Dva sata...Pa braaaaate...Idem u NS na keca...Pa ih chekam u BG-u,pa ako bude bilo josh neshto blizu...Au...Havarija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts