miss Penny Lane Posted March 9, 2007 Report Posted March 9, 2007 mene smara onaj lik koji igra pol makartnija to nikako nije pol... inace, text je odlican... i anita mancic
:Dea Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 Ja volim tog glumca, ali mi se ne dopada kako tu glumi. Gledala sam Oskar i mama Roz, svima je preporucujem Vesna Cipcic razvaljuje! Kako uspeva da glumi dete koje glumi dedu i kroz dva minuta se vraca u ulogu zene. Genijelna je.
miss Penny Lane Posted March 11, 2007 Report Posted March 11, 2007 ja mislim da je ona dobila neke silne nagrade za to...
+AuReOlE= Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Gledala sam sinoc Plavu Jevrejku i predstava je divna...ne traje mnogo,i scenografija nije neka,ali opet vredi pogledati...
:Dea Posted March 15, 2007 Report Posted March 15, 2007 Dakle u Edenu na istoku! Obavezno gledati. Vojin Cetkovic mi je porastao u ocima inace nisam mogla da ga smislim.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 Takodjer mi se dopada. U pochetku mi i nije ostavljala utisak. ALi ono sa helijumom- vrh
Zagrivuk Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 (edited) Kad idem u pozoriste, prvo sto pitam ko igra, to mi je mnogo bitno. Jer neki glumci mogu da useru celu predstavu. Edited April 6, 2007 by Black Totem 213
:Dea Posted March 28, 2007 Report Posted March 28, 2007 Brod za lutke Najvece razocarenje ikad. Odlicni glumci, kostimi, scenografija, ideja, ali nikad gori tekst koji je sve upropastio. Posle Shina ocekivala sam mnogo vise.
ALEXIE_AIC Posted March 29, 2007 Report Posted March 29, 2007 Kad idem u pozoriste, pro sto pitam ko igra, to mi je mnogo bitno. Jer neki glumci mogu da useru celu predstavu. Ali, isto tako, neki mogu bas prijatno da iznenade...
ALEXIE_AIC Posted March 31, 2007 Report Posted March 31, 2007 E, super! Jadva cekam da je i ja gledam. Kakva je predstava? Malo mi je bilo cudno kad sam procitala da ce Jevtic da glumi Hitlera, ne zato sto ne moze (on je fenomenalan glumac ), vec mi ta uloga ne ide uz njega. Kakav je on?
:Dea Posted April 2, 2007 Report Posted April 2, 2007 Opet sam gledala Jastucka. Dakle jedna od tri najbolje predstave u gradu. Svi na Jastucka!
шмизла Posted April 3, 2007 Report Posted April 3, 2007 jeste gledali dobar dan, gospodine Zeko i kako vam se svidza?
Haralampije Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) mene zanimaju mišljenja za: govornica - ako se još daje smrt pseći valcer brod za lutke egzibicionista tri verzije života - ako se još daje troje Edited April 6, 2007 by Haralampije
Natasha! Posted April 6, 2007 Report Posted April 6, 2007 (edited) ja bi preporucila Veliku Dramu! daje se u Narodnom, na velikoj sceni. dugo se vec daje tako da ce biti opet verovatno... traje oko 4 sata predstava. od glumaca se pojavljuju Vuk Kostic, Rada Djuricin, Ruzica Sokic,... ima ih jos 20ak bar. nesto najbolje sto sam gledala u zadnje vreme u pozoristu. radnja izuzetno zanimljiva, najbolji je rad na kraju kada se poveze sve s pocetkom (mozda sam nerazumljiva sad, al ko je gledao zna). sve u svemu - odlicna predstava! ja sam bacila oko u Narodnom na Vesele Zene Vindzorske (by Sekspir ). vec su rasprodata prva 2 termina al krajem aprila bi trebalo da ima karata. u Narodnom jos valja pogledati sad u aprilu Uobrazenog Bolesnika (Molijer), ali njega ima u repertoaru za svaki mesec bukvalno to su moje preporuke. Edited April 6, 2007 by Natasha!
mara! Posted April 7, 2007 Report Posted April 7, 2007 Ja sam gledala Pseci Valcer. Ain't bad, but still nothing special.
:Dea Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 Odgledadoh Kokoshku. I onako nije lose. Dobri su glumci, prica je manje-vise ok.
Natasha! Posted April 9, 2007 Report Posted April 9, 2007 videh danas repertoar za april u buhi i odlican je. sve sekspir: ukrocena goropad, 2 viteza iz verone, bogojavljenska noc. a preko puta u narodnom: vesele zene vindzorske. idem sutra da kupim karte za neku od ove 3 u buhi.
mara! Posted April 11, 2007 Report Posted April 11, 2007 cula sam da mandragola nije nista specijalno... Anybody?
Natasha! Posted April 12, 2007 Report Posted April 12, 2007 neka neko kaze ako je gledao... al ja sam bas mislila to da gledam. sudeci po žodabiru glumaca ne moze da bude lose, a i makijaveli ne moze da omane... tako da sumnjam da je predstava losa... no treba se licno uveriti...
mara! Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 gledao je moj ortak u ciji ukus verujem. Dunno, pogledacu pa cu da pricam...
miss Penny Lane Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 ljudi, topli savet vam je da ne idete u buhu. to je pink estetika, jedino sto je dobro je bogojavljenska noc. velika drama je jedna od najboljih predstava u gradu, ko nije gledao, obavezno! odlican je i zecji nasip, isti pisac je radio - Sninisa Kovacevic... govornica je jako spora i teska predstava, potrebnoje jako puno volje i koncetracije. smrt je u mojih top 3 predstave divna je pseći valcer - ruska drama, glumci su mi odlicni, ali nista za pasti u nesvest. brod za lutke - takodje u top 3 egzibicionista - najbolje predstava u ateljeu, sad igra branimir brstina, meni je nenad jezdic bio bolji... tri verzije života - nikako. uspavljuje. i nevidjeno nevidjeno dosadno. troje - ovo je slatko. mala hermeticna predstavica. eto, iscrpni izvestaj e sad hitler i hitler... toliko sam ocekivala... a ono je toliko dosadno i ilustrativno ... za debile sto bi rekli laici... nemojte trositi novac dzabe. jedina svetla tacka je jevtic, koji je fenomenalan. ono je za klanjati se kako je odigrao ...
mara! Posted April 14, 2007 Report Posted April 14, 2007 ja cu ipak da pogledam. sve treba pogledati.
Recommended Posts