Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja volim tog glumca, ali mi se ne dopada kako tu glumi.

Gledala sam Oskar i mama Roz, svima je preporucujem Vesna Cipcic razvaljuje! :rockdevil: Kako uspeva da glumi dete koje glumi dedu i kroz dva minuta se vraca u ulogu zene. Genijelna je. :zeleni:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Kad idem u pozoriste, prvo sto pitam ko igra, to mi je mnogo bitno. Jer neki glumci mogu da useru celu predstavu.

Edited by Black Totem 213
Posted

Brod za lutke :puke:

Najvece razocarenje ikad. Odlicni glumci, kostimi, scenografija, ideja, ali nikad gori tekst koji je sve upropastio. :no:

Posle Shina ocekivala sam mnogo vise.

Posted
Kad idem u pozoriste, pro sto pitam ko igra, to mi je mnogo bitno. Jer neki glumci mogu da useru celu predstavu.

Ali, isto tako, neki mogu bas prijatno da iznenade... :ph34r::da:

Posted

E, super! :da: Jadva cekam da je i ja gledam. :D Kakva je predstava? Malo mi je bilo cudno kad sam procitala da ce Jevtic :wub: da glumi Hitlera, ne zato sto ne moze (on je fenomenalan glumac :redface: ), vec mi ta uloga ne ide uz njega. :uhoh: Kakav je on? :wub:

Posted (edited)

mene zanimaju mišljenja za:

govornica - ako se još daje

smrt

pseći valcer

brod za lutke

egzibicionista

tri verzije života - ako se još daje

troje

Edited by Haralampije
Posted (edited)

ja bi preporucila Veliku Dramu! daje se u Narodnom, na velikoj sceni. dugo se vec daje tako da ce biti opet verovatno... traje oko 4 sata predstava. od glumaca se pojavljuju Vuk Kostic, Rada Djuricin, Ruzica Sokic,... ima ih jos 20ak bar. nesto najbolje sto sam gledala u zadnje vreme u pozoristu. radnja izuzetno zanimljiva, najbolji je rad na kraju kada se poveze sve s pocetkom (mozda sam nerazumljiva sad, al ko je gledao zna). sve u svemu - odlicna predstava! :da::da::da:

ja sam bacila oko u Narodnom na Vesele Zene Vindzorske (by Sekspir :wub: ). vec su rasprodata prva 2 termina al krajem aprila bi trebalo da ima karata. :ph34r:

u Narodnom jos valja pogledati sad u aprilu Uobrazenog Bolesnika (Molijer), ali njega ima u repertoaru za svaki mesec bukvalno :da:

to su moje preporuke.

Edited by Natasha!
Posted

videh danas repertoar za april u buhi i odlican je. sve sekspir: ukrocena goropad, 2 viteza iz verone, bogojavljenska noc. a preko puta u narodnom: vesele zene vindzorske. :meshuggah:

idem sutra da kupim karte za neku od ove 3 u buhi.

Posted

neka neko kaze ako je gledao... al ja sam bas mislila to da gledam. sudeci po žodabiru glumaca ne moze da bude lose, a i makijaveli ne moze da omane... tako da sumnjam da je predstava losa... no treba se licno uveriti...

Posted

ljudi, topli savet vam je da ne idete u buhu. to je pink estetika, jedino sto je dobro je bogojavljenska noc. :da:

velika drama je jedna od najboljih predstava u gradu, ko nije gledao, obavezno! odlican je i zecji nasip, isti pisac je radio - Sninisa Kovacevic...

govornica je jako spora i teska predstava, potrebnoje jako puno volje i koncetracije.

smrt je u mojih top 3 predstave :veseli: divna je :wub:

pseći valcer - ruska drama, glumci su mi odlicni, ali nista za pasti u nesvest.

brod za lutke - takodje u top 3 :wub:

egzibicionista - najbolje predstava u ateljeu, sad igra branimir brstina, meni je nenad jezdic bio bolji...

tri verzije života - nikako. uspavljuje. i nevidjeno nevidjeno dosadno.

troje - ovo je slatko. mala hermeticna predstavica.

eto, iscrpni izvestaj :)

e sad hitler i hitler...

toliko sam ocekivala... a ono je toliko dosadno i ilustrativno ... za debile sto bi rekli laici... nemojte trositi novac dzabe. jedina svetla tacka je jevtic, koji je fenomenalan. ono je za klanjati se kako je odigrao ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...