Oddball Posted May 6, 2010 Report Posted May 6, 2010 mnjeh, Leka je tu malo zapravo i smorio, gledah to prosle godine
Face Of Melinda Posted May 7, 2010 Report Posted May 7, 2010 mnjeh, Leka je tu malo zapravo i smorio, gledah to prosle godine Mene nije, jer je fenomenalno odglumio klinicku sliku psihoticne depresivne epizode, pa su i neke radnje bile upravo u toj svrsi, ali opet ja volim te tripove, zapazam takve detalje pa me nije moglo smoriti
kuruz Posted January 13, 2011 Report Posted January 13, 2011 Препорука - "Да нам живи, живи рад" у Атељеу. Радмила Томовић
Mord'Sith Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 Jedna od predstava koja mi se posebno dopala je "Boing Boing", a preporučujem i Rumunija 21.
Hermina Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 "Figarova ženidba i razvod" u Narodnom. "Kabares Kabarei" u pozorištu Slavija; Ne smem da izostavim omiljene mi opere "Karmen" (isključivo kad Del Monakova peva, a i igra, bome ), "Onjegin," "Nabuko," "Pajaci"... 1 1
temper Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 "Figarova ženidba i razvod" u Narodnom. takoDŽe
Alison_Hell Posted July 8, 2011 Report Posted July 8, 2011 Neki debil mi je obrisao post. Bas sam pre neki dan gledala Figarovu zenidbu u Narodnom. Zaista sam odusevljena
Lunar Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Mountain air ranch family nudist resort, to mi zvuči baš uzbudljivo i primamljivo. Zna li se ko glumi?
Alison_Hell Posted August 21, 2011 Report Posted August 21, 2011 Ne znam koje godine ce da ga banuju...
temper Posted September 23, 2011 Report Posted September 23, 2011 http://www.blic.rs/Kultura/Vesti/27832 kvalitetna šetnja
Face Of Melinda Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Ok... upravo sam došla sa predstave Ana Karenjina u madlenianumu i mogu reći WTF?! Avangardni, moderna drama fazon, nema nikakve veze sa onim vremenom iz knjige. Priča je obučena u ruho sadašnjice gde je totalni hit kada stefan (brat od ane), bude svestenik na vencanju i odjednom se pretvori u Antihrista i ostane u gaćama a u pozadini ide neki ruski hard core bend... Kroz prdstavu se provlace muzika EKV-a, sto je lepo upakovano. Matorci koji su ocekivali raskosnu scenu, su bili zateceni golotinjom, ljubakanjem i slicno... Kontam da su prvi redovi ublazili erektilnu disfunkciju a zene vaginalnu atrofiju menopauze, jerbo se bilo skidanja samo tako U sustini preporucujem, svakako jedno neobicno iskustvo...
Berliner Posted May 6, 2014 Report Posted May 6, 2014 gledao rozmerzholm (ibzen) u madjarskom pozoristu. nema bolje blek metal pozorisne voznje verujte mi na rec. norveska? check. duh? check. samoubistvo? check. unistavanje hriscanstva i svakog idealizma? check. referenca na severnjacku mitologiju/folklor? check. naturalisticka scenografija neveselog kolorita namestena za prosecan immortal spot? check. madjarski jezik? check. (nije norveski ali svakako prikladnije nego srpski) neoklasicna klavirska temica? check. sise? check. 1
Berliner Posted October 8, 2016 Report Posted October 8, 2016 yum podrzava frljica Frljić razljutio poljske konzervativce: Predstava prijavljena tužiteljstvu zbog - povrede vjerskih osjećaja Nekoliko gradskih vijećnika i jedna parlamentarna zastupnica našli se uvrijeđeni nakon gledanja predstave na festivalu u gradu Bydgoszczu pa su podnijeli prijavu tužiteljstvu RIJEKA Predstava »Naše nasilje i vaše nasilje« redatelja Olivera Frljića i dramaturga Marina Blaževića, prijavljena je poljskom tužiteljstvu zbog navodne povrede vjerskih osjećaja, kao i vrijeđanja poljskih nacionalnih simbola koji su se dogodili na festivalu u gradu Bydgoszczu. Prijavu tužiteljstvu podnijelo je nekoliko gradskih vijećnika i jedna parlamentarna zastupnica iz konzervativne vladajuće stranke Pravo i pravednost. Kako je tim povodom za Poljski radio izjavila gradska vijećnica Grazyna Szabelska, gledajući Frljićevu predstavu osjetila se uvrijeđena: kao vjernica, Poljakinja i Europljanka. Vjerske i nacionalne osjećaje nekoliko gradskih vijećnika u Poljskoj povrijedila je najviše scena u kojoj naga žena glave pokrivene hidžabom iz spolovila izvlači poljsku zastavu; potom erotizirani ples uz melodiju »Tihe noći« i motiv Isusa Krista koji silazi s križa i siluje ženu.
soul wandering Posted October 27, 2016 Report Posted October 27, 2016 je l gledao ko voz? mesecima vec planiram da idem
soul wandering Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 svidelo mi se i magicno popodne bas, preporuka
soul wandering Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 beton mahala... pola sale plakalo na kraju, sve preporuke od mene
Demon Seed Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Zna li neko odakle potice izraz "Daske koje zivot znace"? Meni prilicno glupava u besmislena frazica, iako neam nista protiv pozorista, oduvek me malo gricne transfer blama kad neko to kaze Osim u pesmi Halid Invalid Hari
KazimKazim Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 'Daske' valjda kao ta bina na koioi stoe i zaradzuiu lebac 1 1
Demon Seed Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Pa kapiram al' sam se nadao da ima more to it pa da mi ne bude tako glupkasto xD Narocito sto ga najcesce cujem od amatera varoskoga pozorista Mada kolko cujem ni u bgu nema nekog leba od igranja u pozoristu
HUMAN Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Kad čuje tu frazu Dimon pomisli na skejtere 1 1
Demon Seed Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 (edited) Pomislim na glumacku patetiku i premirotinu Narocito ako im zivot ne znace a muckaju svako malo tu frazu po ustima Mada vidis, nije da "neam nista protiv", nije ni da imam, ali npr. u filmu ponasanje glumaca moze da bude vise necural jer imas ceo setting i ta sranja, u pozoristu nastup mora da bude over the top ("teatralan", je l'), da se ta emocija dobaci do 10. reda, jebiga Edited November 9, 2018 by Demon Seed
soul wandering Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 ima i onaj izraz nemas dve daske u glavi 1 1
Demon Seed Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Ima i onaj nemas dlake na jeziku ;-) 1
Мајор Гашпар Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 https://www.jdp.rs/news/представе-јдп-на-интернету/
Angelystor Posted March 26, 2020 Report Posted March 26, 2020 Kako sam se zajebao pre neki dan, video da i Narodno Pozorište pušta na YT predstave, video pre neki dan "Ko to tamo peva" ima, seo da gledam, kad ono balet jebeni. Ko to tamo peva,. Balet. Ne.
Recommended Posts