Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ajd ljudi ako neko moze da me uputi u te popuste (imam euro 26) i to kako ulazite za dzabe. Sto godina nisam bio u pozoristu, a bas mi se ide... i jos ako bi mi preporucili neke najbolje, a aktuelne predstave icon_biggrin.gif

Posted

preporuka: VELIKA DRAMA u narodnom.. traje 4 sata, ali se ne primeti uopshte

ne bih da dajem nikakav komentar, da umanjujem predstavu.. samo sam htela da kazem da je obavezno odgledate!

Posted

E, trivijalno se u mnogim pozoristima prodje za dz. Cekas da udju svi koji su kupili karte, pa ako je ostalo mesta (a uvek ostane) i ako "cekaca" nema previse, uvek puste. Jedino je frka ako vas mnogo ide, neminovno se razdvojeni. Jedino gde sam sigurna da ova sema ne radi je Beogradskom. Nazalost. A u narodnom, kupis bre kartu od 50 din za stajanje skroz gore na trecoj galeriji, i po istom principu desava se da se infiltriramo i na balkon biggrin.gif !

Posted
E, trivijalno se u mnogim pozoristima prodje za dz. Cekas da udju svi koji su kupili karte, pa ako je ostalo mesta (a uvek ostane) i ako "cekaca" nema previse, uvek puste. Jedino je frka ako vas mnogo ide, neminovno se razdvojeni. Jedino gde sam sigurna da ova sema ne radi je Beogradskom. Nazalost. A u narodnom, kupis bre kartu od 50 din za stajanje skroz gore na trecoj galeriji, i po istom principu desava se da se infiltriramo i na balkon biggrin.gif !

Pa da... Ja sam u Narodnom vec sve sto me zanima tako gledala... Jos je fora da ne ides da gledas neke predstave kojima je juce bila premijera, mislim logicno. Nema sanse da se u jdp udje za dz, sto se tice ateljea zavisi ko radi na vratima, neki pustaju, a neki pustaju samo studente fdu-a.

Posted

cesto idem u pozoriste zahvaljujuci profesorki srpskog.... nabavlja nam karte duplo jeftinije.... poslednje sto sam gledala je "krila od olova",o zivotu milene pavlovic barili..... savrsena predstava.... icon_da.gif

Posted (edited)

U nedelju idem da gledam Dr. Shustera...weeeeeeee

Konacno biggreens.gif

Inace ako vam nekad neko ponudi da gledade "Dogodine u isto vreme", zahvalite se i odbijte! Keva me naterala da idem to da gledam sa njom, smorila sam se nikad gore... icon_mrtav.gif

Edited by dea
Posted
Ja u nedelju idem u atelje ....

.......a koga zanima gde TI idesh.....baxaxaxaxa.... mrred.gifmrred.gifmrred.gif

...aj da ne bude da spamujem....skoro sam u bg dramskom gledala predsavu "Jastuchko"....jedan od glavnih likova je Vuk Kostic.....apsolutno fenomenalano glumi...nema rechi....predstava traje 3 sata...i prilichno je morbidna i bolesna....ali se meni jako svidela..... icon_da.gificon_mrgreen.gificon_da.gif

Posted (edited)

Ja u nedelju idem u atelje ....

.......a koga zanima gde TI idesh.....baxaxaxaxa.... mrred.gifmrred.gifmrred.gif

...aj da ne bude da spamujem....skoro sam u bg dramskom gledala predsavu "Jastuchko"....jedan od glavnih likova je Vuk Kostic.....apsolutno fenomenalno glumi...nemam rechi....predstava traje 3 sata...i prilichno je morbidna i bolesna....ali se meni jako svidela..... icon_da.gificon_mrgreen.gificon_da.gif

Edited by wishmistress
Posted

poslednje presdtave koje sam gledala su 3 ispitne na fdu.

jedna je bledunjava, slaba dramska situacija,jedna je odlicna mada malcice previse amerikanizovana,a treca je

FENOMENALNA.

idem sutra na smrtonosnu motoristiku biggreens.gif

Posted

...dok se drugi za(jebavaju)bavljaju, ja sedim i projektujem pozorishte... no.gif ... icon_cool.gif

...relevantna visina od temana do oka choveka 12,7cm.. (za smaknut poredak sedishta se gleda upola)... musik19.gif

Posted

Gledala sam sinoc koncno "Dr. Suster"-a! icon_mrgreen.gif

Ima tako tuznu pricu! icon_sad.gif A, ti se smejes sve vreme. Seka Sabljic je najveca carica, obozavam je! biggrin.gif

Posted

Gledao Smrtonosnu motoristiku i mogu reći da je relativno dobra predstava, ima određenih delova koji su loši mada mi se sviđa i gluma i radnja.

• 2 weeks later...
Posted

Odgledala sam i te Tre sorelle, nista spec ne znam sto je svi toliko hvale. Ono jeste ok, ali se nisam odusevila...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Gledala sam sinoc koncno "Dr. Suster"-a! icon_mrgreen.gif

Ima tako tuznu pricu! icon_sad.gif A, ti se smejes sve vreme. Seka Sabljic je najveca carica, obozavam je! biggrin.gif

Ja sam tu predstavu poslednju gledala. Fenomenalna je !!! icon_da.gificon_da.gificon_da.gif

Posted

Nikad nisam bio neki fan pozorista.

U poslednjoj predstavi koju sam odgledao (pre tri godine) sam morao da trpim nekoliko tridesetogodisnjaka koji glume 14-to godisnje klince od kojih jedan zavrsi u popravnom domu, a drugi izvrsi samoubistvo i posle se njegova glava pojavljuje kao duh.

Jebes' ti to sranje...

Posted
Nikad nisam bio neki fan pozorista.

U poslednjoj predstavi koju sam odgledao (pre tri godine) sam morao da trpim nekoliko tridesetogodisnjaka koji glume 14-to godisnje klince od kojih jedan zavrsi u popravnom domu, a drugi izvrsi samoubistvo i posle se njegova glava pojavljuje kao duh.

Jebes' ti to sranje...

Zato se oni zovu GLUMCI! mad.gif ja glumim zhenu u poznim godinama iz 1923 godine?! Pa shta,tu ti je potrebna moc transformacije....jedino ako on inisu dovoljno verno prikazali to shto treba.... icon_da.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...